Bunaldım

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
4.633
3.819
Çok bunaldım ailem aşk hayatım okul hayatım hepsi sıkıntı cidden ağlayacağım ,
okuduğum şehride sevmiyorum bolumude
eski sevgılım tarafından suclanıyorum
annem ayrı bir sıkıntı
bogazlarımı fare kemırırcesıne ağrıyor
Ve ben herbırıyle mucadele etmek zorundayım
Kafam doldu anksiyete hastasıyım
Cidden boyle bunaldıgınız durumlarda ne yapıyorsunuzz?

çok bunaldığımda giyinip süsleniyorum dışarı çıkıyorum alışveriş yapıyorum bir cafede oturup pasta yiyorum..öyle işte :)

çok mutsuz hissettiğimin gecesini dipteyim sondayım diye geçirip,
sabah bambaşka biri gibi uyanıyorum.
kendimi en iyi hissettiğim giysilerimi giyip hazırlanıyorum ve ayna da kendime bakıp,
işte sen busun çisem,
mutsuzken çirkin mutluyken güzelsin deyip çıkıyorum evden.
sık sık kendime duyduğum öz güveni hatırlıyorum..
gün içinde kendimi ödüllendiriyorum..
çikolata yiyiyorum,
alışveriş yapıyorum ve etrafa gülücükler saçıyorum.

çok bunaldığımda giyinip süsleniyorum dışarı çıkıyorum alışveriş yapıyorum bir cafede oturup pasta yiyorum..öyle işte :)

Diyetteyım pasta yıyemıyorum alısverıste yapamıyorum butcem el vermiyor :/

çok mutsuz hissettiğimin gecesini dipteyim sondayım diye geçirip,
sabah bambaşka biri gibi uyanıyorum.
kendimi en iyi hissettiğim giysilerimi giyip hazırlanıyorum ve ayna da kendime bakıp,
işte sen busun çisem,
mutsuzken çirkin mutluyken güzelsin deyip çıkıyorum evden.
sık sık kendime duyduğum öz güveni hatırlıyorum..
gün içinde kendimi ödüllendiriyorum..
çikolata yiyiyorum,
alışveriş yapıyorum ve etrafa gülücükler saçıyorum.

Öz guvende sıfır :'( ne yapabılırım bılmıyorum

Arkadaslarinla takil.Sinemaya git.Ozguvenin neden sifir.Suslen makyaj falan yap.insanin kendisiyle ugrasmasi cok iyi geliyor inanin. Birseylerle ugras. Kapanma.Eminim okudugunuz yeri de guzellestiren seyler vardir.Bu durumdan dolayi goremiyorsun.Pozitif bakin herseye.

Arkadaslarinla takil.Sinemaya git.Ozguvenin neden sifir.Suslen makyaj falan yap.insanin kendisiyle ugrasmasi cok iyi geliyor inanin. Birseylerle ugras. Kapanma.Eminim okudugunuz yeri de guzellestiren seyler vardir.Bu durumdan dolayi goremiyorsun.Pozitif bakin herseye.
bölümüde sevmiyorum okulumuda hani bolumumu sevıpte gelseydım sehırı onemsemezdım ama cıdden bunaldım poliyanacılık oynamaktanda sıkıldım. Spor yapıyorum makyaj falanda yapıyorum ama yok ozguven sıfır 3 ayda verebıldıgım kılo 2 kılo zaten :KK43: Ayrıca oda arkadaslarım dısında kımseyle muhabbetım yok bırının son senesı oldugu ıcın fazla dısarıya cıkmıyor dıgerı cok mesgul falan kafayı yıycem artık :/

Son düzenleme:
Baska arkadasliklar da edinebilirsin.Onlarin yerine yenileri de gelecek.Sanirim alisma donemin.Yenisin degil mi.Neden sevmedigin bir bolumu sectin ? Ben de sevmedigim bir bolumu secmistim.Turizm bolumunu istiyordum ama muhasebe sonra isletme bolumu. Simdi tamamen degisti kuaforlugu ogreniyorum. Suanda da kuaforde calisiyorum. Universite de icime kapanik biriydim ilk gittigim zamanlar surekli ailemi arayip birakicagimi soylerdim.onlar da sabret diyordu .1 senesini okudum sonra ailemin oldugu sehre yatay gecis yaptim ordan devam ettim bolume.

Çok bunaldım ailem aşk hayatım okul hayatım hepsi sıkıntı cidden ağlayacağım ,
okuduğum şehride sevmiyorum bolumude
eski sevgılım tarafından suclanıyorum
annem ayrı bir sıkıntı
bogazlarımı fare kemırırcesıne ağrıyor
Ve ben herbırıyle mucadele etmek zorundayım
Kafam doldu anksiyete hastasıyım
Cidden boyle bunaldıgınız durumlarda ne yapıyorsunuzz?
tak kulaklığını at kendini sokağa gidebildiğin kadar uzak mesafeye yürü hırsını alırsın herkesten ben öyle yapardım :oops:

X