• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldım..

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.397
248
33
Merhaba arkadaşlar. Farklı bir üyeliğim var bu üyeliği sadece bu konu için aldım.

Son zamanlarda iş yerine gitmek istemiyorum. Asgari ücrete bir yerde sekreterlik yapıyorum. Ofiste 3 erkek tek bayanım. Üçüde sigara içiyor, doğal olarak küçücük ofiste çokk bunalıyorum. Dışarda için dedim takan dinleyen olmadı patronun kndiside içerde içiyor. Ofis küçük olduğu için bunaltıyo ortamı. Diğer bir problemim ise ofisin temizliği. Herşeyi ben yapıyorum tüm temizlik, gelen giden,telefon,evrak işleri vb.. aklınıza ne geliyorsa ben yapıyorum. Ve 3 erkek olduğu için tuçaleti filan temiz bırakmıyolar koca adamlara ne diyim o yaştan sonra temizlik dersi mi vereyim. Aldığım 3 kuruş para burnumdan geliyor. İşten çıksam eşimin maaşı geçinmemize yeter ama biraz kendimi kısıtlamam gerekivek öyle şahsi harcamalarım olmaz. Çok yorgunum sabahları işe gelmek istemiyorum. Yanlış bir karar almak istemiyorum. Ama artık çalışmamam gerektiğini düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım. En azından 5-6 ay çalışmak istemiyorum zaten bebekte düşünmeye başladık. Akıl verin işten çıkmalımıyım yoksa sabretmelimiyim.

NoT= İş yerinde öğle aram yok aynı zamanda yemek paramıda ödemiyolar.

Bebek düşünüyorsanız bebek olduktan sonra çıksan? Ya da farklı yerlere iş başvurusu yapabilirsin,keşke baştan konuşsaydın senin görevin olmayan şeyleri kabul etmeseydin.

Zaten aldığınız asgari ücret... Hemen çıkın bence. Sırf sigara için bile iş bırakmışlığım var benim.

asgari ücreti yeni zammmıyla mı alıyosunuz 1300 olarak? bune ek olarak yol parası veriyor mu?

Merhaba arkadaşlar. Farklı bir üyeliğim var bu üyeliği sadece bu konu için aldım.

Son zamanlarda iş yerine gitmek istemiyorum. Asgari ücrete bir yerde sekreterlik yapıyorum. Ofiste 3 erkek tek bayanım. Üçüde sigara içiyor, doğal olarak küçücük ofiste çokk bunalıyorum. Dışarda için dedim takan dinleyen olmadı patronun kndiside içerde içiyor. Ofis küçük olduğu için bunaltıyo ortamı. Diğer bir problemim ise ofisin temizliği. Herşeyi ben yapıyorum tüm temizlik, gelen giden,telefon,evrak işleri vb.. aklınıza ne geliyorsa ben yapıyorum. Ve 3 erkek olduğu için tuçaleti filan temiz bırakmıyolar koca adamlara ne diyim o yaştan sonra temizlik dersi mi vereyim. Aldığım 3 kuruş para burnumdan geliyor. İşten çıksam eşimin maaşı geçinmemize yeter ama biraz kendimi kısıtlamam gerekivek öyle şahsi harcamalarım olmaz. Çok yorgunum sabahları işe gelmek istemiyorum. Yanlış bir karar almak istemiyorum. Ama artık çalışmamam gerektiğini düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım. En azından 5-6 ay çalışmak istemiyorum zaten bebekte düşünmeye başladık. Akıl verin işten çıkmalımıyım yoksa sabretmelimiyim.

NoT= İş yerinde öğle aram yok aynı zamanda yemek paramıda ödemiyolar.

Eğer bu durum sizi ev halinizi çok sarsmayacak ise çıkın derim
Zaten 3-4 erkeğin tüm temizliği sizde !öğlen yemek yok ,molan yok o ne oyle ,
Eşinizle paylaşın eminim oda size destek verecektir.İyi bir iş buluncada tekrar girersiniz biryerlere....

Eğer bu durum sizi ev halinizi çok sarsmayacak ise çıkın derim
Zaten 3-4 erkeğin tüm temizliği sizde !öğlen yemek yok ,molan yok o ne oyle ,
Eşinizle paylaşın eminim oda size destek verecektir.İyi bir iş buluncada tekrar girersiniz biryerlere....
eşim bana bırakıyor

asgari ücret 1000 lira değil ki ...

temizliği yapmayın, şikAyet edebilirsiniz maliyeye maaşınızı yutuyolar agide uçuyo

hem bugüne kadar olanki agileri alırsınız hem ceza yerler

Eşinizin durumu geçiminize yetiyorsa, böyle bir ortamda çalışmanıza nasıl razı oluyor ki zaten?

3 Erkek tek bayan olduğunuz yetmemiş gibi, bir de milletin ardından wc mi temizliyorsunuz? Aç olsanız, elinize bakan çoluk çocuk varsa anlarım bunu sadece.

Pasif içiciliğinize yorum yapmaya sıra bile gelmiyor şu şartlarda.

İhtiyacım yoksa sevmediğim işte bir dakika duramam mecburiyetler başka ama sizin öyle bir durumunuz yok okuduğum kadarıyla çok daha iyi şartlarda iş bulabilirsiniz

yanlis mi anladim yoksa erkekler tuvaletini mi temizliyorsunuz ? ya da tuvalet ortak mi

Back
X