bunaldım

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
mrb hanımlar nasılsınız 5 yıllık evliyim eşimle bir günümüz iyi bir günümüz kötü..tam kızımdan sonra herşey düzeldi derken şimdi yine berbat durumdayız ve her tartışmada boşanmak kelimesi..
en son ailesi yüzünden tartıştık.bu ara onlara hiç tahammülüm yok.kardeşiyle konuşma üslubundan dolayı uyardığım için herşey çok güzelken bir anda berbat oldu üzeime yürüdü neredeyse dövecekti bunu kaldıramıyorum kaç günüdür kırgınım hatasını anladı özür diledi ama ertesi gün yine aynı

Çocuk evliliği düzeltmez ki eşinle sakin bir anda konuşsan rahatsız olduğun şeyleri kavga eder gibi değilde normal bir şekilde söylesen ise yaramaz mi canım en azından sana bağırıp üstüne yürümez birde ailesini çok şikayet etme çünkü erkekler direk savunmaya geçiyor senin haklı olduğunu bilse bile

Her evlılıkte 5.yılda dorunlar olurmus.cogu boşanmalar 5.yıldan snra olurmus.bence sabredın bıraz dha.5.yılı atlatırsanz tmm derler hep

.kardeşiyle konuşma üslubundan dolayı uyardığım için

Eşinizin kendi kardeşi ile nasıl konuştuğundan, onların kardeş diyaloğundan size ne?

Eşim, kardeşimle iletişimime yön verme hakkını kendinde bulsaydı, onu çok fena bozardım şahsen. Sınırınızı bilin, boşuna birbirinizi germeyin.

Hiçbir neden şiddeti haklı çıkarmaz ama
Burda müdahale hakkınız olduğunu düşünmüyorum
Hem eşinizi kırıyorsunuz hemde gereksiz yere muhalefet oluyorsunuz

ailesi yüzünden kavhga etmemişsiniz ki eşinizin kardeşi ile konuşma şeklini begenmeyuip uyarıda bulundugunzu için tartışmısınız. ki kardeşi ile konuşma şekli sizi pek de ilgilendirmez. kardeşler arasına da girilmez.
eşinizn ailesini sevmiyorsanız görüşmessiniz mesafe koyarsınız. oldu bitti.

bir gün iyi bir gün kötü olan evliliğe çocuk yapmak....

ayrıca kardeşiyle nasıl konuşuyodu?

Her kavganiz aileai yuzunden mi oluyor eger oyleyse esinizi ailesiyle olan iliskilerine karismayinn syze karismadiklari surece uzak dur esinle bos yere aileaiyle tartismaya girme eger mevzu ailesiyle haklida olsan haksiz cikarir esin seni

ama çok kırıldım okadar büyük tepki vermesi gerekmiyordu ben eşiyim hiçbişey söyleyemeyecek miyim

olup bitmiyor işte sürekli git gel samimi olalım istiyor

her seferinde konuşuyorum ama yine aynı çok sinirli

ben gitmediiğimdede kıstas yapıyor sorun çıkarıyor ailesinin yanında surat assam kıyamet kopuyor
ben olsam bende kısas yaparım.
benımkine gelmiorsa bende onun kine gitmem.
ben senınkıne gittigimde guluorsan sende gül.
ama sen akıllı kadın olup okuyup öğrenip eşine nasıl davranacagını bulsam dogru şekilde yaklaşıp izah etsen. bu davranıs ile karsılaşmassın!

boşanmak kelimesi evliliği yalama yapıyor. oturun konuşun çocuğumuz var genel anlamda mutluyuz boşanmayı düşünmüyorsak bir daha bu tarz konuşma yapmayalım sakince halletmeye çalışalım diye.

çok mutluyduk herşey o kadar güzeldi ki bana karşı o kadar iyiydi ki birden öyle büyük tepki vermesi çok kırdı ben konuşmuyorum kırıldığım için bu seferde çıldırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…