.kardeşiyle konuşma üslubundan dolayı uyardığım için
ailesi yüzünden kavhga etmemişsiniz ki eşinizin kardeşi ile konuşma şeklini begenmeyuip uyarıda bulundugunzu için tartışmısınız. ki kardeşi ile konuşma şekli sizi pek de ilgilendirmez. kardeşler arasına da girilmez.mrb hanımlar nasılsınız 5 yıllık evliyim eşimle bir günümüz iyi bir günümüz kötü..tam kızımdan sonra herşey düzeldi derken şimdi yine berbat durumdayız ve her tartışmada boşanmak kelimesi..
en son ailesi yüzünden tartıştık.bu ara onlara hiç tahammülüm yok.kardeşiyle konuşma üslubundan dolayı uyardığım için herşey çok güzelken bir anda berbat oldu üzeime yürüdü neredeyse dövecekti bunu kaldıramıyorum kaç günüdür kırgınım hatasını anladı özür diledi ama ertesi gün yine aynı
olup bitmiyor işte sürekli git gel samimi olalım istiyorailesi yüzünden kavhga etmemişsiniz ki eşinizin kardeşi ile konuşma şeklini begenmeyuip uyarıda bulundugunzu için tartışmısınız. ki kardeşi ile konuşma şekli sizi pek de ilgilendirmez. kardeşler arasına da girilmez.
eşinizn ailesini sevmiyorsanız görüşmessiniz mesafe koyarsınız. oldu bitti.
o zaman dogru kelime ve dogru anlatım ile bunu cozebilirsin.olup bitmiyor işte sürekli git gel samimi olalım istiyor
her seferinde konuşuyorum ama yine aynı çok sinirliÇocuk evliliği düzeltmez ki eşinle sakin bir anda konuşsan rahatsız olduğun şeyleri kavga eder gibi değilde normal bir şekilde söylesen ise yaramaz mi canım en azından sana bağırıp üstüne yürümez birde ailesini çok şikayet etme çünkü erkekler direk savunmaya geçiyor senin haklı olduğunu bilse bile
ben gitmediiğimdede kıstas yapıyor sorun çıkarıyor ailesinin yanında surat assam kıyamet kopuyoro zaman dogru kelime ve dogru anlatım ile bunu cozebilirsin.
sen gitme eşin gitsin.
ben olsam bende kısas yaparım.ben gitmediiğimdede kıstas yapıyor sorun çıkarıyor ailesinin yanında surat assam kıyamet kopuyor
https://www.tavsiyeediyorum.com/makale_11444.htmama çok kırıldım okadar büyük tepki vermesi gerekmiyordu ben eşiyim hiçbişey söyleyemeyecek miyim
mrb hanımlar nasılsınız 5 yıllık evliyim eşimle bir günümüz iyi bir günümüz kötü..tam kızımdan sonra herşey düzeldi derken şimdi yine berbat durumdayız ve her tartışmada boşanmak kelimesi..
en son ailesi yüzünden tartıştık.bu ara onlara hiç tahammülüm yok.kardeşiyle konuşma üslubundan dolayı uyardığım için herşey çok güzelken bir anda berbat oldu üzeime yürüdü neredeyse dövecekti bunu kaldıramıyorum kaç günüdür kırgınım hatasını anladı özür diledi ama ertesi gün yine aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?