- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
- 43
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
babana kızma o da torununu düşünüyor, sen de haklısın sen de çocuğun için tabii ki en iyisini istersinşimdiki sorun şu, oğlumun kalbinde anjiyo gerektirecek bir sorunumuz var...doğumsal bir kalp hastası oğlum...haziran ayında istanbulda bu işin en iyisi olan bir profa götürdük, ünlü bir hastanedeçalışıyor, sgkile anlaşması yok, 500 tl muayene ücreti var, 4 yıl boyunca takibe giricez ve o hastanede anjiyoda ne kadar fatura çıkacağını bilmiyorum, en az 15000 gibi bir maliyeti olacak.
dolayısıyla aynı hizmeti verebilecek sgk ile anlaşmalı bir hastane araştırdım, yine a sınıfı bir hastane, kalp üzerine uzmanlaşmış, yine profa gidicez, muayene parası yarı yarıya düşücek ve operasyoniçin de taş çatlasın 6000 istiyorlar.
ve ben çocuğum a sınıfı a hastanesi yerine b hastanesine gidicek, sgk ile anlaşmalı çünkü dediğimde hepparayı düşünen biri gibi düşünülüyor, anlamıyorum, babam dedi ki ilk doktoru bırakmamalıymışız, bizim yerimize karar verebiliyor babam, maddi desteğe gelince yok ama konuşmaya gelince varlar.sinir oluyorum...çıldırtıyor.
geçende oğlum hasta oldu, basit bir rahatsızlık,bir ateş düşürücü ile çözüldü nitekim, sağlık ocağına götürsem olurdu, yine işime karıştılar, a hastanesine götürecekmişim, anlatmak istediğim şu ki verdiğim hiçbir kararda bağımsız değilim...çıldırıcam...
doktorun gerçek muayenesi 450, anlaşma ile fiyat 250 ye düşüyor ama adam 2 senelik prof diğeri yılların profeserü, daha tecrübeli, öle bir sıkıntı varSonuçta her iki kişide prof. Biri yeni mezun, biri yılların doktoru değil.
Zaten kendiniz yazmışsınız, anlaşma olduğu için fiyat düşüyor; doktor daha iyi daha kötü diye değil.
Çok geçmiş olsun.
tanımadan etmeden yorum yapmayın, benim çocuğumu en fazla ben düşünürüm, ne forumda cirit atan sizler ne de başkaları, ne zaman bişi yazsam hemen atlıyorsunuzSen zaten çocuğunu istemiyordun
Baban karışınca mı aklına geldi
Evlilikte bana göre değil çocukta tek amacım yalnız kalmak diyen bir anne hiç görmemiştim de, aklıma kazınmışsın
ayrıca nasıl düşünmeyen bir anneyim kiçocuğu 12 saatlik yolculuğa çıkıyorum, hastane hastane geziyorum, önyargılısınız.halbuki burada bir ünv hastanesi var ama ben bu operasyonun istanbulda olmasını istiyorum.vay be ne kadar kötü anneymişim....benim yaşadıklarımı siz yaşasanız ne hissederdiniz acaba, böyle yargılayıcı yorumlar yapanlar benim yaşadıklarımı yaşasınlar inşallahSen zaten çocuğunu istemiyordun
Baban karışınca mı aklına geldi
Evlilikte bana göre değil çocukta tek amacım yalnız kalmak diyen bir anne hiç görmemiştim de, aklıma kazınmışsın
Eski konunda sen yazmışsın ben ekstra bişey eklemiyorum1
tanımadan etmeden yorum yapmayın, benim çocuğumu en fazla ben düşünürüm, ne forumda cirit atan sizler ne de başkaları, ne zaman bişi yazsam hemen atlıyorsunuz
Çocuğunun sağılığı söz konusu olan bir durumda ''gereklilik'' sorgulamak nedir yaniama o gittiğimiz hastaneye enüst gelir grubundan insanlar gidiyor, gerek var mı bilmiyorum
Prof. prof.tur ya. Sıkıntı yapacak bir şey yok inanın.[
hastaneye gimeye gerek var mı demiyorum,Çocuğunun sağılığı söz konusu olan bir durumda ''gereklilik'' sorgulamak nedir yani
Beddua da ettin tam olduayrıca nasıl düşünmeyen bir anneyim kiçocuğu 12 saatlik yolculuğa çıkıyorum, hastane hastane geziyorum, önyargılısınız.halbuki burada bir ünv hastanesi var ama ben bu operasyonun istanbulda olmasını istiyorum.vay be ne kadar kötü anneymişim....benim yaşadıklarımı siz yaşasanız ne hissederdiniz acaba, böyle yargılayıcı yorumlar yapanlar benim yaşadıklarımı yaşasınlar inşallah
vay be hikayenin tümünü takip etmişsiniz, yazmayın konuma istemiyorum,şahsi isteğim,lütfen,allah rızası için...evlat benim, benim evladımı forumda yazışan siz mi düşüneceksiniz yoksa ben miBeddua da ettin tam oldu
Zaten Allah dostusun ya hemen de kabul olur, başımıza neler neler gelir bir bilsen
Sana da kına yollarız
Belki için soğur biraz
10 konun varsa 10 u da isyan
Yargısız infaz yapan yok
Babam bana çok emek verdi, okuttu, dersanelere yazdırdı, şehir dışı da olsa memur ol dedi. Bende değişiklik olur diye 1 ayda şıp diye bi adamla evlendim kah çocuk oldu ama ne evlilik ne çocuk istemiyorum yalnız kalasım var diyen dedem değildi
Sen ne yazıyosan ben onu diyorum, vah babam neden hala beni pışpışlamıyo
Kocamı boşverdim ama babam bana üst katı vermeli çocuğuma annem hep bakmalı ki ben bi daha sınava hazırlanayım
Hep ben hep bencisin, evlatla sınamasın Allah kimseyi ama istemiyorum dersen imtihan da olman muhtemel. İstemeyen yapmasın yaparım ama oyuncak bebek gibi sevmezsem öte de dursun ne demek
biraz insani olarak baksanız, geçmiş olsun dersiniz ama yok,yok öyle yok böyle...şu anki konu ne benim ne de kocam, çocuk hasta çocuk..Beddua da ettin tam oldu
Zaten Allah dostusun ya hemen de kabul olur, başımıza neler neler gelir bir bilsen
Sana da kına yollarız
Belki için soğur biraz
10 konun varsa 10 u da isyan
Yargısız infaz yapan yok
Babam bana çok emek verdi, okuttu, dersanelere yazdırdı, şehir dışı da olsa memur ol dedi. Bende değişiklik olur diye 1 ayda şıp diye bi adamla evlendim kah çocuk oldu ama ne evlilik ne çocuk istemiyorum yalnız kalasım var diyen dedem değildi
Sen ne yazıyosan ben onu diyorum, vah babam neden hala beni pışpışlamıyo
Kocamı boşverdim ama babam bana üst katı vermeli çocuğuma annem hep bakmalı ki ben bi daha sınava hazırlanayım
Hep ben hep bencisin, evlatla sınamasın Allah kimseyi ama istemiyorum dersen imtihan da olman muhtemel. İstemeyen yapmasın yaparım ama oyuncak bebek gibi sevmezsem öte de dursun ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?