- Konu Sahibi bronzkahv3
her zaman ileriyi düşün şimdi ayrıyken ne yaptın diyen yarın bu çocuk bana benzemiyor da der.birde suçu sana atar şüphe gerektirecek şeyler yapma.bu tuzağa düşme.sorumluluğu sana atmasına izin verme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her zaman ileriyi düşün şimdi ayrıyken ne yaptın diyen yarın bu çocuk bana benzemiyor da der.birde suçu sana atar şüphe gerektirecek şeyler yapma.bu tuzağa düşme.sorumluluğu sana atmasına izin verme.
canım bence bu kesinlikle bir hastalık çok takıntılı aşırı takıntılı bir insan.Sevgilimde böyleydi en sonunda dayanamadım ve bayağı büyük bir kavga ettik ondan sonra ne kurcaladı ne sürekli soru sordu sıkıştırdı bunları kaldırdı hani seviyorsan yazık etme derim ancak hiç bir değişme ilerleme yoksa adamda bence bırak gitsin hemde 30 yaşında yani senden kaynaklı birşey değil kesinlikle bence arkasında dur kararının evliliğiniz sağlıklı olmaz diye düşünüyorum canım
doğru diyosun canım da benim bu konulara sabrım kalmadıki gidip bide doktora anlatayım adam kendince haklı elini heryere atablirmiş önemli olan ordan bişey çıkmaması gerekiyormuş,
onun kendi bakış açısını değiştirmesi gerekiyor nasıl olcak bilmiyorum
ne gerek war ciddi bi ilşkiyi böyle yormaya(((