bunaldımmmmmmmmmmmmmm

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Evet arkadaşlar merhaba ben green...Boşandım biliyorsunuz ama dengesiz ruh halim beni çok yoruyor. Dışardan bakınca ailemin bile anlamadığı bir ruh halim var yani gayet neşeli normalim. Ama dönem dönem aşırı umutsuzluğa kapılıyorum, hayatım düzene girmedi neler olacak nasıl olacak, hiç bir yere ait gibi hissetmiyorum. Özgürlüğümden, şu anki halimden memnunum ama ben yapı olarak güvene, bağlanmaya, huzura, yuvaya önem veren bir insanım bunlar benim için hayati önemde. (Ay burcum yengeç, doğum haritamda en çok etkileyen burç yengeç, sıkıntılı kısımlar da hep evlilik vs ile ilgili, yani resmen benim imtihanım bu konular.)

Bazen diyorum amannn yalan dünya, ama bir yandan da içimdeki yuva, güven, aşk sevgi ihtiyacını bastıramıyorum. Yaşlı teyzelerin kocasız duramıyor bu dediklerindenim evet vurabilirsiniz beni bu yönden

Çoğu kişi daha dün bir bugün iki diyecek onu da biliyorum, ama ben zaten en az 3 senedir bitmiş bir evliliği süründürüyordum, oyalıyordum kendimi kandırıyordum belki de, ne duygusal ne fiziksel hiç bir ihtiyacımı gideremiyordum, konularımı bilenler bilir.

Tabi bir ilişkiye başlamak, karşındaki insanı tanımık vs bunlarda hiç kolay değil, illa ilişkim de olsun modunda herkese de hemen yüz vermiyorum ama istiyorum işte kahretsin mutlu bir yuva istiyorum. Arkadaşlarımın çocuklarını sevmekten gına geldi. Artık içimi acıtıyor. Yıllardır bebek hayali ile, huzurlu yuva hayali ile kendini kandıran ben pat diye bırakıldım eş kişisi tarafından ve ben bu hayallerimi gerçekleştirecek kişiyi de deli gibi istiyorum.

Beni anlayacak kişi belki çok azdır, ama yine de yazıp rahatlamak istedim.

Tam emin olamadım ama sanki biriyle görüşmeye başlamıştınız. Olmadı mı?

Seni çok iyi anlıyorum.. Bence özgürlüğün tadını çıkar.. Ben de boşanma aşamasındayım ama 2.5 yaşında hırçın bi oğlum olduğu için pek bunu yaşayamıyorum.. Kendinizle baş başa kaldığınızda ister istemez bu düşünceler yerleşiyor.. Her güne bir aktiviteniz olsun..

Kuzucuğum yine dayaklık zamanın gelmiş
Evlenmeyi bu kadar istersen enerjin o şekilde olur ve karşında ki ,etrafında ki insanlarda bunu hisseder.
Sen sadece bir boşluktasın ve etrafında ki insanlar evli-çocuklu olunca üzülüyorsun.
Bence bu işi hiç düşünme. Bak vallahi billahi ben boşanınca en aşağı 5 kişiyle görüştüm. Ben de yeniden evlenmek istiyordum o dönemde.
Ama hiç birisi olmadı hatta bir tanesi bana evlenmeye çok meraklısın demişti. Haklıydı adam :)
Korktu kaçtı. Sonra ben amannn dedim evliliğe başlarım. Sonra karşıma nişanlım çıktı. Bence seni kendini bir kursa yazdır. Değişik insanlarla tanışırsın hem hem de kafan dağılır.

gez, toz, ye, ic ve eylen. karsina kalbine ve ruhuna dokunan birisi cikarsa iliskide olur- niye olmasin?

Kajmery34 de cok güzel özetlemis zaten ama gercekdende "cocuk istiyorum cooooooocuk!" diye kendini sartlandirma. hele evlenmek istiyorum hic.
belki itici gelecek ama ben hic evlenmek istemedim ve 15 yasimdan beri evlenme teklifi aliyorum :/ esegin sevmedigi ot misali. sonunda nisanlandim ama nikahi arkaya ite ite 2020ye sürükledim. nisanlimin kendi kendine gelin güvey ola ola bir hallere girdi.
yani disari saldigin enerji cok önemli-

Green, Allah gönlüne göre versin,kendi çocuklarını seveceğin güzel bir yuvam olur inşallah..

Duamdan sonraki kısım, birşeyleri bekleyerek yaşamak insanı sadece yoruyor aslında. Evet isteğin gayet normal ama gelecek günlerin hayalini kurarken bugünü ıskalamamak gerekiyor. Beklediğin doğru insanın ne zaman karşına çıkacağını bilemezsin belki 1 ay belki ,3 yıl sonra çıkacak.

Daha yeni boşanmışken inişli çıkışlı ruh hâlinde olmanda gayet normal, bundan kurtuluş yolun yeni bir ilişki değil sadece. İş haricinde yapılacak şeyler bul zevkine göre ..

Kendini kapatma
Tanış birileriyle
Ama temkinli git
Hemen aaa bu Benim kocam olucak bundan çocuk yapıcam diye başlarsan o ilişki sürmez
Erkekler daha ilk günden evlilik lafı yapan kadınlara gıcık olur sanki amaç sadece evlilikmiş gibi olur buda itici

evlenen kişiler de çok rahat değil merak etme
şimdi yeni evlendim benden 5 6 sene önce evlenenlere çok yoruluyorum falan diyorum
tabi kızım sen çocuk olunca gör diyorlar. e hani çok mutluydunuz ya evlilik gibisi yoktu?!
valla koştur koştur hepsi o nedenle onlarla kendini kıyaslayıp boşu boşuna üzülme
gezebildiğin kadar gez.

Kesinlikle katılıyorum
Adam bana tek amacın evlenmek senin dedi. Yani kişi fark etmez deyip engelledi
O zaman tabi yıkılmıştım ama şimdi çok gülüyorum o halime .
Gerçekten hayatın ekseni evlilik olmamalı. Ben bunu biraz zor anladım ama anladığım zamanda da geldi buldu beni.

Tabi ki çocuk, yuva çok güzel şeyler ama ciddi anlamda yıpratıcı özellikle çocuk insanın fiziksel ve ruhsal olarak yıpranmasına sebep oluyor
Her ne kadar 3 yıldır evliliğim bitmişti diye düşünsen de eminim bir ton sorumluluğun vardı
Geçmişe dönüp baktığında bekarken ne yapmak isterdim diye hayalini kurduğun-kuracağın ne varsa bu yaz onları yap hem bir bakmışsın belkide aşk kapını çalmış

Biri beni anlatmış sandım.

Yerinde olsam 2sene ne evlilik ne çocuk düşünmem gezer tozar hayatımı yaşardım. 3çocuklu ve aşık olarak evlenen ben olarak yazıyorum:) nekadar sevgiyle aşkla evlenilsede bizlerinde bir dönem bunaldığı oluyor. İyice beynini boşalt, yalnızlığın tadını çıkar nasibin neredeyse gelip seni bulacaktır zaten acele etme. İnsallah tüm duaların gerçekleşir ve musmutlu, bebekli evliliğin olur.♡

Yani çok itici bir kere
Adamı tanımıyon etmiyon aaa bu benim kocam ben evlenmek istiyorum hadi evlenelim Yani sonda söylenecek şey ilk de söyleniyor
Neden çünkü ben evlenilcek kızım bilsin kullanmaya kalkmasın beni mantık bu
Evlenilcek olup olmadığına yada o adamın evlenilcek bir erkek olup olmadığına birlikte karar vericeksiniz
Benim erkek arkadasım da öyle diyor hep bana evlenmek için yaklaştı kızlar eee ne oluyoruz yani derler
Zaten aşk sevgi uyum varsa evlenilir yani çok matah birşey değil
İki insan artık ayrı duramaz birlikte yaşayalım der evlenir bir imza büyütülecek birşeu değil
Önemli olan mutlu olmak

Cok sekersin, umarim en kisa zamanda karsina gonlune gore biri cikar.

Green evliliği düşünme şuan önce birlikte yiyip içip gezeceğini birini bul evliliği sonraki plana at
bende boşandım arkadaşlık sitelerine üye oldum valla konuşuyorum öyle ne zaman bunalıma girsem orda takılıyorum kafamı dağıtıyorum tamamennn masumane :) tavsiyee ederimm

bence bu konuyu şimdilik tamamen rafa kaldırın..
kafanızı toparlayın, gezilere gidin, kurslara yazılın ne bileyim evlilik hiç düşünmeyin..
bir şey olacaksa zaten olur..
derler ki "iyi şeyler en olmadık zamanlarda karşına çıkar"..

Evlenmek istemenin nesi kötü? Erkekler fildir fildir gözleriyle etrafta kız var mı diye bakarken ayıp değil de bir kadın helalinden evlenmek istemesi mi ayıp? O herife evet evlenmeye meraklıyım ama sana değil deseydin. Ne saçma yaa. Hem evlenmek için bir kadınla görüşüyorlar ama kadın evlenme meraklısı (!) olmayacak. Bu mantığı hicbir zaman anlamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…