bunaldımmmmmmmmmmmmmm

Evet kuzum ya ben de kızıyorum kendime. Etrafımdaki herkes evli çocuklu falan böyle bekar bir arkadaşım bile yok şaka gibi. Kendime acilen yeni bir ortam yaratmam lazım sanırım, haklısın. Ve herkesi böyle evli çocuklu görünce kendimi o kadar "eksik" hissediyorum ki anlatamam sana. Geçen yıllarıma üzülüyorum, insanlara kızıyorum kendime kızıyorum, sanki her tanıştığım erkek bana "eksik, boşanmış" gözle bakacak gibi geliyor.

Aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki kuzum Şu an ama bunaldım resmen, başlarım leynnn falan modundayım. Belki de dediğin gibi hissediyor insanlar ve kaçıyordur bilmiyorum

Beni kendime getir bebeğim acilllllllllllllll

Bende aynı durumdayım; boşanma aşamasındayım. Bir çok neşeli, bir çok dipte oluyorum. Ama boşandıktan sonra Amsterdam ve Paris'e gitmeyi düşünüyorum tek başıma. Bir kursa yazıldım hafta sonları kafam dağılıyor. Sende böyle oyalanabilirsin. Ama ben bunları yaparken bile mutlu değilim en azından çabalıyorum diye kendimi oyalıyorum. Bazen o kadar yuvam olsun istiyorum ki dibe vuruyorum. Öyle böyle gidiyor işte..

Evet sanırım ben çok istediğim için olmuyor. Yani benim karakterim maalesef ki bu, böyle yaratılmışım yengeç kadını ve benim için düzen, yuva vs önemli. 25 yaşında sırf bu hayallerle evlendim, 31 yaşındayım halen aynı noktadayım. Hani hayatta cidden neyi çok isterseniz onunla sınanırmışsınız benimki de bu sanırım.

Ama artık hevesim ve isteğim kaçtı. Olursa da olur, olmazsa da olur moddayım. Çünkkü gerçekten istedikçe olmuyor galiba.

Teşekkür ederim, çok haklısınız...Boşandıktan sonra o kadar durağan geçiyor ki hayatım, aslında eskisine göre çok daha hareketliyim ama içim bomboş. Sürekli torun torun diye yanan bir anne babayla yaşıyorum. Tek başıma eve çıkmadım henüz, kafamı nedense o işlere yoramıyorum şu an, odaklanamıyorum. Sanki tek yaşarsam depresyona gireceğim gibi geliyor, ailemin sevgisi ilgisi iyi geliyor şu anlık bana.

Yaz geldi, zaten ramazanın bitmesini bekliyorum aktivitelere başlayacağım inşallah.

Hem öyle diyorlar hemde çocuklarıyla eşleriyle mutluluk pozları peşindeler...

Bilmiyorum bazen çok özeniyorum yalan değil çünkü ben yaratılış itibariyle anaç bir tipim:) Bir de ben tam çocuk için kendimi hazır hissettiğim bir anda , eş kişisinin gizli planları sonucu pat diye boşandım, sanırım hala onun şokundayım.

Ne biliyoruz?
Belki bu ayrılık,sizin daha sonra karşınıza çıkacak ve yüreğinizi ısıtacak biri için
ön hazırlıktır aslında.
Yeni bir duygunun-durumun başlayabilmesi
için eskisinin bitmesi,gereksiz yüklerin sırtımızdan inmesi,bizi üzüp,yıpratan
insanların hayatımızdan çıkması gerekir bazen.

Hayat size sürprizler hazırlıyor olabilir.
Bu yaşadığınız içsel sıkıntılar,gel-gitler yeni bir başlangıç için olgunlaştırıyor belki de sizi.
Bir çok insanın daha ilk defa evlendiği yaştasınız,
hiç bir şey için de gecikmiş değilsiniz.
Üstelik artık evlilikte tecrübelisiniz.
İçinizi ferah tutun ki evrene de olumlu enerji gönderebilin.
Akışına bırakıp anı yaşarsanız yeni heyecanlara kapı aralayabilirsiniz.
Her şey gönlünüzce olsun inşallah.

Evlenmek hak ,helal. Ben zaten evlenmesin demiyorum ki. Ama bu kadar çok istemesi ve greenciğimin kafasına takmasına kızıyorum. Biz evlilik ne demek bilen kadınlarız. Green sadece bunun için depresyona girer ve kendi güzelliğinin, ailesinin ve dostlarının farkında olmazsa buna bir dur derim.
Başkasına zaten böyle bir yorum yapmam ama G greengirll benim için çok değerli.
Erkekler maalesef(kadınlardan dolayı) kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. Bakın yukarı da bir kaç kişi daha yazmış. Bir erkeğe evlilik baskısı kurmak onu kesinlikle soğutur. İnşallah greenin karşısına da onu hak edecek bir adam çıkar.

Evet sanırım ben de bunu anlamalıyım şu anda...Şu an tüm elimdeki "kısmetler" tükendi zaten

Yani boşvermeli miyim? Mesela kariyerimde değişiklik istiyorum ona mı odaklanmam lazım vs vs kafam çok karışık.

Canım vallahi bir arkadaşım doğum yapmıştı ben boşandıktan 2ay kadar sonra. Ziyarete gittik. Tabi herkesin bebeği var, herkes ne demek biliyor.
Ben tabi bir başıma hissettim kendimi. Bebeği görünce ben bir açtım çeşmeleri. Tüm arkadaşlarım üzülmüştü :)
Seni burada en iyi ben anlarım . Ama bak benim de hayatıma birisi ancak 8-9 ay sonra girdi. Ve ben gerçekten vazgeçmiştim.
Senin çevren şimdi hep evli olduğu için sen dert ediyorsun.
Biraz çevre değiştirmek sana çok iyi gelecek. Güzelsin ,aklı başındasın , kariyerin var ve en önemlisi ne istediğini biliyorsun.
Çok dua ediyorum bize. Çünkü yaşadıklarımız çok yakın. Allahım sana güzel insanları eş etsin inşallah.

Ne tatlı yazmışsınız:)

Bende hep şöyle bir korku oluştu, amannn nerden bulacak beni, tüm gün işteyim, çıkıp illa birilerini bulmak için çok sosyal olmam mı lazım vs vs böyle korku karışık düşünceler saçma sapan.

Aslında yıllardır iş değişikliği düşünüyorum, belki de ona odaklanmalıyım.

Bak ben kursa yazıldım. Hayatımda bende bir işim olsun ,kariyerim olsun istiyorum. Hatta bu ara çok başka bir yerden teklifte aldım.
Kuzum bak benim de dertlerimi biliyorsun. İnan sorunsuz bir ilişki yok. Bazen diyorum ki nerden bulaştım bu işe ,bazen de iyi ki var diyorum.
Nolur kendini ve güzel aileni daha fazla üzme.
Çünkü kendinden tüketiyorsun şu anda. Daha dur bakalım gencecik kadınsın.

Ben de yengec yukselen yengecim haritamda balik ve yengec baskin. 30 yasindayim 5 senedir sevgilim yok. Dostum bunlar bahane diil mutsuz olmaya. Evlilik erkegin omrunu uzatip kadininkini kisaltiyormus. Arastirmalara gore bekar kadinlar uzun vadede cok daha mutlu ve uzun bir omur yasiyormus. Ben degil bilim soyluyor bunlari. Salalim sevgiliyi mevgiliyi biz keyfimize bakalim cozum bu bence.

Green'im sen çok güçlü ve mantıklı bir kadınsın. Senin kararını verip uyguladığın şeyi çoğu kişi yapamıyor bile. İlk hedefin o hastalıklı evliliği, o kanseri hayatından söküp atmaktı, başardın.

Sırada hakettiğin mutluluğu bulmak var, sen bunları düşünerek kendini sıkıp yorma, hayat sana çok güzel kapılar açacak ben inanıyorum

Ay ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim :)

Bunlar olagan surec. Hepimiz yasadik. Zaman verin kendinize. Bu hayatta hic birseyi cok istemeyin. Hayirli olamayabiliyor sonuc. Uzman destegi ve ortam degisikligi iyi gelecektir. Once kariyer, is. Is guvenceniz var mi? Ozel sektor cayir cayir isten cikariyor personelini. Ayri ev gercek hayati hatirlatir. Ve gezin. Ozellikle yurtdisi. Cok farkli hayatlar var. Son olarak gececek bu hissettikleriniz.

yani şu her konudaki gezilere git, kurslara katıl yazanlardan da bay geldi artık.
yahu o iş öyle yürümüyor işte, bu dediğiniz için zaman lazım insana. İster bekar ol ister evli, çalışma hayatın varsa o iş yaş. hiçbirşeye zaman ve enerji kalmıyor. çalışan kadınlar için öyle olamıyor pek, bir de bu tavsiyeleri verenler hep evli ve çocuklu , hamile falan
madem bu kadar iyi birşeydi yalnız olmak, sizler neden evli, çocuklu veya hamilesiniz onu merak ettim??

Ben zaten genel bir eleştiri yaptım. Toplumdaki algıdan bahsettim. Bize hep " aman hevesli görünümeyin " demediler mi? Erkekler evlenmek istediklerini açık açık söyleyince problem yok ama bir kadın isteyince evlenme meraklısı oluyor. Buna kızdım ayrıca konuştuğun son kişinin sana öyle demesine kızdım. Hemen de soğumaya hazırlar hint kumaşları.

Konu sahibinin de inşalalh gönlüne göre olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…