- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Tam emin olamadım ama sanki biriyle görüşmeye başlamıştınız. Olmadı mı?
Kuzucuğum yine dayaklık zamanın gelmiş
Evlenmeyi bu kadar istersen enerjin o şekilde olur ve karşında ki ,etrafında ki insanlarda bunu hisseder.
Sen sadece bir boşluktasın ve etrafında ki insanlar evli-çocuklu olunca üzülüyorsun.
Bence bu işi hiç düşünme. Bak vallahi billahi ben boşanınca en aşağı 5 kişiyle görüştüm. Ben de yeniden evlenmek istiyordum o dönemde.
Ama hiç birisi olmadı hatta bir tanesi bana evlenmeye çok meraklısın demişti. Haklıydı adam :)
Korktu kaçtı. Sonra ben amannn dedim evliliğe başlarım. Sonra karşıma nişanlım çıktı. Bence seni kendini bir kursa yazdır. Değişik insanlarla tanışırsın hem hem de kafan dağılır.
gez, toz, ye, ic ve eylen. karsina kalbine ve ruhuna dokunan birisi cikarsa iliskide olur- niye olmasin?
Kajmery34 de cok güzel özetlemis zaten ama gercekdende "cocuk istiyorum cooooooocuk!" diye kendini sartlandirma. hele evlenmek istiyorum hic.
belki itici gelecek ama ben hic evlenmek istemedim ve 15 yasimdan beri evlenme teklifi aliyorum :/ esegin sevmedigi ot misali. sonunda nisanlandim ama nikahi arkaya ite ite 2020ye sürükledim. nisanlimin kendi kendine gelin güvey ola ola bir hallere girdi.
yani disari saldigin enerji cok önemli-
Green, Allah gönlüne göre versin,kendi çocuklarını seveceğin güzel bir yuvam olur inşallah..
Duamdan sonraki kısım, birşeyleri bekleyerek yaşamak insanı sadece yoruyor aslında. Evet isteğin gayet normal ama gelecek günlerin hayalini kurarken bugünü ıskalamamak gerekiyor. Beklediğin doğru insanın ne zaman karşına çıkacağını bilemezsin belki 1 ay belki ,3 yıl sonra çıkacak.
Daha yeni boşanmışken inişli çıkışlı ruh hâlinde olmanda gayet normal, bundan kurtuluş yolun yeni bir ilişki değil sadece. İş haricinde yapılacak şeyler bul zevkine göre ..
evlenen kişiler de çok rahat değil merak etme
şimdi yeni evlendim benden 5 6 sene önce evlenenlere çok yoruluyorum falan diyorum
tabi kızım sen çocuk olunca gör diyorlar. e hani çok mutluydunuz ya evlilik gibisi yoktu?!
valla koştur koştur hepsi o nedenle onlarla kendini kıyaslayıp boşu boşuna üzülme
gezebildiğin kadar gez.
Ne biliyoruz?Hem öyle diyorlar hemde çocuklarıyla eşleriyle mutluluk pozları peşindeler...
Bilmiyorum bazen çok özeniyorum yalan değil çünkü ben yaratılış itibariyle anaç bir tipim:) Bir de ben tam çocuk için kendimi hazır hissettiğim bir anda , eş kişisinin gizli planları sonucu pat diye boşandım, sanırım hala onun şokundayım.
Evlenmek hak ,helal. Ben zaten evlenmesin demiyorum ki. Ama bu kadar çok istemesi ve greenciğimin kafasına takmasına kızıyorum. Biz evlilik ne demek bilen kadınlarız. Green sadece bunun için depresyona girer ve kendi güzelliğinin, ailesinin ve dostlarının farkında olmazsa buna bir dur derim.Evlenmek istemenin nesi kötü? Erkekler fildir fildir gözleriyle etrafta kız var mı diye bakarken ayıp değil de bir kadın helalinden evlenmek istemesi mi ayıp? O herife evet evlenmeye meraklıyım ama sana değil deseydin. Ne saçma yaa. Hem evlenmek için bir kadınla görüşüyorlar ama kadın evlenme meraklısı (!) olmayacak. Bu mantığı hicbir zaman anlamayacağım.
Kesinlikle katılıyorum
Adam bana tek amacın evlenmek senin dedi. Yani kişi fark etmez deyip engelledi
O zaman tabi yıkılmıştım ama şimdi çok gülüyorum o halime .
Gerçekten hayatın ekseni evlilik olmamalı. Ben bunu biraz zor anladım ama anladığım zamanda da geldi buldu beni.
Canım vallahi bir arkadaşım doğum yapmıştı ben boşandıktan 2ay kadar sonra. Ziyarete gittik. Tabi herkesin bebeği var, herkes ne demek biliyor.Evet kuzum ya ben de kızıyorum kendime. Etrafımdaki herkes evli çocuklu falan böyle bekar bir arkadaşım bile yok şaka gibi. Kendime acilen yeni bir ortam yaratmam lazım sanırım, haklısın. Ve herkesi böyle evli çocuklu görünce kendimi o kadar "eksik" hissediyorum ki anlatamam sana. Geçen yıllarıma üzülüyorum, insanlara kızıyorum kendime kızıyorum, sanki her tanıştığım erkek bana "eksik, boşanmış" gözle bakacak gibi geliyor.
Aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki kuzumŞu an ama bunaldım resmen, başlarım leynnn falan modundayım. Belki de dediğin gibi hissediyor insanlar ve kaçıyordur bilmiyorum
Beni kendime getir bebeğim acilllllllllllllll
Tabi ki çocuk, yuva çok güzel şeyler ama ciddi anlamda yıpratıcı özellikle çocuk insanın fiziksel ve ruhsal olarak yıpranmasına sebep oluyor
Her ne kadar 3 yıldır evliliğim bitmişti diye düşünsen de eminim bir ton sorumluluğun vardı
Geçmişe dönüp baktığında bekarken ne yapmak isterdim diye hayalini kurduğun-kuracağın ne varsa bu yaz onları yap hem bir bakmışsın belkide aşk kapını çalmış
Bak ben kursa yazıldım. Hayatımda bende bir işim olsun ,kariyerim olsun istiyorum. Hatta bu ara çok başka bir yerden teklifte aldım.Evet sanırım ben de bunu anlamalıyım şu anda...Şu an tüm elimdeki "kısmetler" tükendi zaten
Yani boşvermeli miyim? Mesela kariyerimde değişiklik istiyorum ona mı odaklanmam lazım vs vs kafam çok karışık.
Biri beni anlatmış sandım.
Yerinde olsam 2sene ne evlilik ne çocuk düşünmem gezer tozar hayatımı yaşardım. 3çocuklu ve aşık olarak evlenen ben olarak yazıyorum:) nekadar sevgiyle aşkla evlenilsede bizlerinde bir dönem bunaldığı oluyor. İyice beynini boşalt, yalnızlığın tadını çıkar nasibin neredeyse gelip seni bulacaktır zaten acele etme. İnsallah tüm duaların gerçekleşir ve musmutlu, bebekli evliliğin olur.♡
Ben zaten genel bir eleştiri yaptım. Toplumdaki algıdan bahsettim. Bize hep " aman hevesli görünümeyin " demediler mi? Erkekler evlenmek istediklerini açık açık söyleyince problem yok ama bir kadın isteyince evlenme meraklısı oluyor. Buna kızdım ayrıca konuştuğun son kişinin sana öyle demesine kızdım. Hemen de soğumaya hazırlar hint kumaşları.Evlenmek hak ,helal. Ben zaten evlenmesin demiyorum ki. Ama bu kadar çok istemesi ve greenciğimin kafasına takmasına kızıyorum. Biz evlilik ne demek bilen kadınlarız. Green sadece bunun için depresyona girer ve kendi güzelliğinin, ailesinin ve dostlarının farkında olmazsa buna bir dur derim.
Başkasına zaten böyle bir yorum yapmam ama G greengirll benim için çok değerli.
Erkekler maalesef(kadınlardan dolayı) kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar. Bakın yukarı da bir kaç kişi daha yazmış. Bir erkeğe evlilik baskısı kurmak onu kesinlikle soğutur. İnşallah greenin karşısına da onu hak edecek bir adam çıkar.
Sizde de mi durum aynı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?