bunaldımmmmmmmmmmmmmm

Çok teşekkür ederim duanız, iyi dilekleriniz ve anlayışınız için. Ah ah yengeç olmak ne zor bir kadın için ve benim doğum haritamda aldığım açılar hayatımdaki erkeğe bağımlılığa yöneltiyor beni Bu kadar içten, bu kadar saf bu kadar iyi niyetli olup bu kadar acı çekmek...Bilmiyorum ama sanırım bıraktım ben akışa, istedikçe kaçıyor benden sanırım isteklerim :)

Sen burclara takmissin bacim ama alakasi yok. Guzelliklede alakasi yok. Olay kaderde bitiyor.

Kendimden ornek vereyim, aslan burcuyum cok sukur.. vallahi guzel bi kadinim bakimliyim bebek gibiyim tas gibiyim calisiyorum mutfakta asciyim evimde hanimim cocuklarimin anasi, yatakta.. ama bazen herseye ragmen mutsuz olabiliyorsun kaderin ustundeki kaderi bekliyorum

İnsanlar sahip olduklarının kıymetini bilmiyorlar. Hayatta neyi çok istersen o senden kaçıyor. Onunla imtihan oluyorsun.

Amin inşallah ama ben bu konuyu rafa kaldırdım artık...Erkekler de alem, ciddi olsan suç olmasan suç. 18 yaşında ergenler değiliz ki her gün gez toz mesajlaş kafelerde takıl konserlere git tabi ki daha ciddi başlayacağız birşeylere ama hemen kaçıyorlar haspamlar.

İstanbula gel sana nargile ısmarlıyım onda 1paket sigara etkisi var . Ne iyi arkadaşım

Bir de bana kimse kızmasın ama evlenmek isteyen birine evli birinin amannn evlenmesen de olur ,boşver ,iyi bir şey değil demesi de çok saçma.
Madem evlilik kötü bir kurum sizin işiniz ne acaba o kurumda ?
Bence evliliklerin %75'i zorunluluk ve üretilen sebeplerden sürdürülmeye çalışılıyor; her imkan müsait olsa cogunluk hemen boşanır .

Şu an düzenli olarak hafta sonları ve resmı tatıllerde trekking e katılıyorum; bunun dışında bir de dil kursuna gidiyorum. Bundan önce de özel bir pastacılık kursuna gittim. Bir de kişisel gelişimle alakalı 2 aylık bir kursa katılmıştım. Arada işle alakalı seminerlere gidiyorum. Böyle işte.. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbuldaysanız bana katılabilirsiniz isterseniz..

Bir de bana kimse kızmasın ama evlenmek isteyen birine evli birinin amannn evlenmesen de olur ,boşver ,iyi bir şey değil demesi de çok saçma.

Züğürt tesellisi :)

Olsun iyi niyet olduğu sürece her yoruma açığım:)

Bence evliliklerin %75'i zorunluluk ve üretilen sebeplerden sürdürülmeye çalışılıyor; her imkan müsait olsa cogunluk hemen boşanır .
Sanmıyorum canım ya. Çoğu kadın burada konu açıyor kocası yapmadığını bırakmamış ama İYİ biriymiş
Boşanmak bana göre her kadının harcı değil. Sadece millet ne der diye bile boşanmayan bi ton kadın var. Sanki o hayatı millet yaşıyor.

ben de aynısını yazdım ya şekerim
hepsi boşansın o zaman , boşanmazlar ama :)

hay ağzın bal yesin ayyy bunu okduguma ne kadar sevındım.
Geçen hafta ıkı uc kısı gıcık ettı benı.
Kocasına saymıs saymıs saymıs, ben de mübarek gün hadı yorumda saydım.
Anam ne görem kocasını ovmeye baslamıs aslında cok ıyı bırıymıs ay allahım

Hepsi süpermiş keşke istanbulda olsaydım Trekkinge bayılırım, nasıl katılıyorsunuz pek deneyimim yok bu tarz etkinlikler için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…