bunaldımmmmmmmmmmmmmm

Elbette haklısın. Ama şu da var onları bu hale getirende yine kadınlar.
Benim o konuştuğum kişide kendini bir şey sandı. Bunda benim etkimde vardı maalesef

Evet bende bunaldım hemde dünya tatlisi 2 çocuk ve bir koca ile uğraşmaktan. Suan imkanım olsa 24 saat bile tek başıma kalmak çok iyi gelecek bana
Bence hayatın tadını cikar

Sahip olduklarınız benim sahip olmadığım ve çok istediğim şeyler. Kıymetini bilin, ama insan sanırım istedikleriyle sınanıyor.

Hangi siteler özelden yazar mısınız:) Ya benim sosyal medya hesabım bile yok, açsam mı emin olamadım pek sevmiyorum sosyal medyayı

G greengirll Ne geçmişte, ne gelecekte yaşa anı yaşa.

Ah bir yapabilsem....Biliyorum ama uygulamak hiç de kolay değilmiş. Duygularımı bastıramıyorum. Kişisel gelişim uzmanlarının uzun yıllarda başardığı şeylermiş bunlar, çok şaşırmıştım nasıl yapamıyorlar yaa falan diyerek ama cidden kolay değilmiş.

Hislerinizi çok iyi anlıyorum. Bazı insanlar anlamıyor, ben güven, huzur, sıcaklık , yuva vs bunlar için yaratılmışım...Kimisi için bunlar önemli değildir onlar çok daha rahat bakıyor bu konulara, keşke ben de öyle doğsaydım keşke

Hangi kurslara gidiyorsunuz fikir olsun bana da.

Aslında ben de böyle düşünüyorum...

Ama ah o duygular...Onlara bir söz geçirebilsem...Hepsinin bir sebebi var biliyorum ama bazen çok dibe vuruyorum yalan değil. Ben maneviyata çok düşkünüm, bu süreçte hep sorguluyorum; bunlar bana ne kattı, ne için yaşadım, neyi öğrenmem gerekiyor?

Umarım sizin yazdığınız benim de içimden geçen gibi olur...

Canımsın

Aynen öyle bir bakıyorum etrafımda yaşı başı gelmiş, az çok mesleği olan birazcık da parası olan tüm erkekler kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Resimden kız beğenmemeler, kendini bir şey sanmalar önyargılar....

Aynen öyle tüm arkadaşlarımın bebekleri çocukları var bekar tek bir arkadaşım bile kalmadı Sanırım kendime acilen yeni bir çevre kurmalıyım. Evli çocuklu insanlarla gezerken artık çok kötü hissediyorum kendimi, kıskanmak asla değil ama buruluyor içim...

Haklısın tatlım...

bazen diyorum hayat devam ettikçe sorunlar bitmeyecek, boşver diyorum, 1 gün iyiysem 2. gün gene tükeniyorum. Umarım yakın zamanda düzelirim...Hayatımda ilk kez sigara içmeye başladım, ramazan olmasa tiryaki olacağım sanırım.

Ay nasıl duygulandım okuyunca çok teşekkür ederim

Aslında iş değişikliği istiyorum, yıllardır sınavlara girmek istiyorum erteliyordum belki de onlara odaklanırım...

Evet ramazan bitsin gez toz başlayacağım inşallah :)

Çok tatlı anlatmışsın canim ya. Bir yengeç olarak seni çok iyi anlıyorum. Daha önce sanki başka konunda bir ilişki için erken demiştim ama bu kadar yürekten bu kadar sahiciyken inşallah karşına seni sarıp sarmalayacak sana değer verecek hayırlı bir insan çıkar green.

Erken mi geç mi olmaktan çıkmış senin konun. Sans biraz da karşına çıkacak kişi meselesi. Bir kitapta şansın tanımı şöyle yapılmıştı. Doğru zamanda doğru yerde doğru işi yapmak. Duam bu yönde senin için.

Tam olarak aynı hisler içerisindeyim.. Evlilik yorgunluk diyenleri es geçiyorum artık, yorulmadıktan sonra hayatın ne ehemmiyeti var, boşluğa düşünce çocuksuz yuvasız kalınca ne hissedeceklerini düşünmeden şikayet ediyolar sadece.. Gezmek tozmak eğlenmek güzel ama yanında birileriyle paylaşınca güzel... Yalnızlığı dibine kadar hissedenler bilir bunu.. Allah tez zamanda güzel kapılar açsın hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…