Bunalım, bunalım..

Evet benim oğluma bakıyordu..2 defa bıraktı bakmayı,yani bakıyordu ama söylene söylene vardiya usulü çalışıp her gün gitmiyorum diye idare etti, ama sonunda pes etti.. Ona verdiğimi ablama veriyordu haksızlık edemem en azından kirası bu şekil ödeniyordu ablamın.. Ama şu an hem kreşe vereyim hem her ay düzenli olarak kirasını vereyim gerçekten yapamıyorum..

Amway kesinlikle kazandırıyor tabi çaldığın sürece ürünleri çok kaliteli ve sağlıklı bu ürünleri herkese tavsiye ederek ve insanlara yardım ederek para kazanabilirsiniz doğrudan satış sektörünün en sağlıklı ve en fazla kazandıran firması Amway'dir risk yok denemeye değer.

Tanıdık, hemşehri etkisini kabul ederim ama vasıfsız işçi için cv isteyen de kim?
Yıllardır müdürlüğünü yaptığım okullarda işbaşvurusu yapanlarla görüşüyorum.
Aşçı veya temizlik personeli olarak başvuran kimseden cv istemedim.
Nerelerde, kaç yıl çalıştığını sorarız,
evde sizin bakımınıza muhtaç kişiler var mı? Yaşınız, evli misiniz? bir de ne mezunusunuz?
Hepsi bu.

Ne yapılabilir? Sorusuna gelince şu günlerde iş bulmak imkansıza yakın.
İşkur bile yeni başvuru almıyor evime düzenli temizliğe gelen hanıma bile ara verdim virüs korkusu nedeniyle.
Ablanız kaymakamlığa, belediyeye ve sosyal yardımlaşma vakfına başvurabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…