• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunalim bunalim

Evet. Daha bugun sinirlenince esim bizim bi sorunumuz yok cocuk yordugu icin boylesin biraz daha sabret buyucek dedi. O da farkinda her seyin. Artik icimden disariya cikmak bile gelmiyor. Hazir oglum uyumusken ben de dinleneyim diyorum hep

anladım cocuk olunca fızıgın bozuldu dıye düşünebilirsin ya da onla ılgılenmekten kendıme bakamıyorum dıye
işte ne tuhaf kımı evde kaldım evlenmedım cocuk yapmadım der kımı de erkenmış der

ama sımdı olan olmus cocugun senın ve senınle buyuyecek ,, eşin de madem oyle demıs anlıyor senı onla da mutlu ol ne ınsanlar var cocugu falan sökmüyor yanı adamın umrunda olmayan

anladım cocuk olunca fızıgın bozuldu dıye düşünebilirsin ya da onla ılgılenmekten kendıme bakamıyorum dıye
işte ne tuhaf kımı evde kaldın cocuk yapmadın der kımı de erkenmış der

ama sımdı olan olmus cocugun senın ve senınle buyuyecek ,, eşin de madem oyle demıs anlıyor senı onla da mutlu ol ne ınsanlar var cocugu falan sökmüyor yanı adamın umrunda olmayan
Zaten en cokta onun icin uzuluyorum. Esim daha iyi insanlara layikmis gibi duaunuyorum. Hem cirkin hem huysuz kadini kim ne yapsin. Toparlanmam lazim. Kilolarimi verdim cok sukur fizikte problem yoktaa surat kotulesmis

Aldim canim.. ama ne ollursa olsun olay ben de bitiyor sonucta. Esimi cantada keklik amann naparsam yapayim beni birakmaz seklinde gordugumden dolayi sanirim kendimi ona sevdirme ihtiyaci gormuyorum. Halbuki cok sacma bi dusunce bu. Kendime gelmwm lazim
Evet, bence de kendine gelmen lazım. Valla benim bir tanıdığım da öyle düşünürdü, aman kim ne yapsın benim kocamı o hayatta yapmaz derdi, adam aldattı yani. Allahım korusun... Dikkat et bence..

Zaten en cokta onun icin uzuluyorum. Esim daha iyi insanlara layikmis gibi duaunuyorum. Hem cirkin hem huysuz kadini kim ne yapsin. Toparlanmam lazim. Kilolarimi verdim cok sukur fizikte problem yoktaa surat kotulesmis

yok ya sana oyle gelmiştir eşim guzellıgıme baktı dıyosun ama anlattgın kadarıyla anlayıslı adam
ve ınsan ne kadar mutsuzsa ruhu coktuyse o kadar cırkınleşir

cok güzel fotolarında guzel olmanın nedenı cok mutlu olmandır
mutlu olmaya bak insan sevdıkce sevıldıkce mutlu oldukca guzelleşir

Evet, bence de kendine gelmen lazım. Valla benim bir tanıdığım da öyle düşünürdü, aman kim ne yapsın benim kocamı o hayatta yapmaz derdi, adam aldattı yani. Allahım korusun... Dikkat et bence..
Aldatirsa kendi bilecegi is ona bi sey diyemem. Benim derdim kendimle ben nasil kendimw gelicem. Ruhum cok daraliyorrr

Kendine yonelerek olur. Sen kendini sevmeyi unutmussun. Kendini bulman lazim. Ozune in. Kendi huzursuzlugunu disariya da yansitiyorsun. Surekli negatif bir enerjiyle geziyorsun. once uyku uyumalisin. Dinlen biraz. Sonra da yeniden kendini kesfet, tani. Sanirim bebekle ilgilenmekten kendini kaybetmissin.

kendine gelmek için en başta . negative emotions yani olumsuz duygularını hislerini dinlendirme . bu çok zor olacak ama ise yarar . ünlü psikiyatr maurice nicoll öyle diyor.

off hava ne kadar bozuk demek bile olsa deme . dikkat et insanların çoğu olumsuz . herkes vi şeyden şikayetçi . şikayeti birak . yavrunla vakit geçir . uykuba yemene dikkat et . çocuklar gerçeten yoruyor ama ne yapsınlar . cocuk onlar . bi de demir , omega3eksikliği olabilir dr ye ölçtür dışarıdan muhakkak takviye al .

Ayni durumdayim. Çözümü aynaya bakmamakta buldum. Kesin çözüm %100 calisiyor, sende dene.

Back
X