- 19 Aralık 2016
- 141
- 37
- 13
- 37
- Konu Sahibi dertlibayan
-
Yok zeten kesinlikle düşünmüyorum dedim us nefret ettim ams ilerde mutlu aile tabloları görünce imrenir insan sanırım içim hep bi eksik olacak gibi hissediyorum...Bi durun daha 10 yil sonrasini kim bilebilir?
Siz bi ustunuzdeki bu psikolojik buhrandan arinin. Evladinizla ruhen saglikli bireyler olun sonra istediginiz seyi saglikli bir sekilde dusunursunuz. Bu kadar sey cekmisken ve daha kurtulamamisken evliligi dusunmeyin simdi derim. O kendiliginden ileride olur.
Yok zeten kesinlikle düşünmüyorum dedim us nefret ettim ams ilerde mutlu aile tabloları görünce imrenir insan sanırım içim hep bi eksik olacak gibi hissediyorum...
Gerçekten o kadar ağır şeyler yaşamışım ki ben nasıl dayanmışım diyorum nasıl görmememizliltrn gelmişim diyorummaddeleri okuyunca bu adami birde ben bosayayim dedim o derece..
10 sene sonrasi olmez sag kalirsak hayat onumuze neler getirecek kim bilebilir ki ??
sen bir psikopata boyun egmektense yalniz ve guclu durmayi secmissin ki en dogrusuda bu zaten. kahinlik yapma hakkimda hayirlisi de ani yasa. Allagim kalbine gore versin
Evet inşallah öyledir... mutlu hayatım varken o hayatıma girince gerçekten mutsuz olmuşumCanım benim o hayvana nasıl katlandın sen bu kadar zaman. Seni bu kadar incitip, sömürmesine nasıl izin verdin. Sen bunalımından kurtuluyosun zaten, nasıl kurtulacağın mı kalmış.. Ondan kurtul da bi an önce bunalım diye bişey kalmaz hayatında merak etme
Ne kadar güzel yazmışsınız doğru diyorsunuz tşk ederimBakın yukarıda bulunan tüm maddeleri birebir yaşadınız....Sabır,hoşgörü,umut,sevgi bunlardan hepsi sizde varken;
1)Karamsarlık
2)Çaresizlik
3)Endişe
şu an bunları yaşıyorsunuz.
Arada ki fark ne kadar ? Bir de yukarıda yazdıklarınıza bakın!Onlara göğüs gerdiyseniz bunlar deve de kulak,kısacık bir zamanda düzelecek şeyler , sadece zaman gerek emin olun,geçecek!
Evet haklısınız sanırım geleceğe dair anksiyetem varEvlenebilirsiniz ilerde tabiki. Ya da uygun aday cikmaz evladinizla cok mutlu bir aile tablosu icinde olursunuz. Yani demek istedigim daha erken her seyi oluruna birakin ama bu adamdan once tam olarak kurtulun.
Bende kendi içimde bunun savaşını veriyorum zaten pişmanlıklarımın ama kusura bakmayın ağır eleştiri yapmaya hakkınız yok yapmışız bir hata çekiyoruz cezasını sadece destek bekliyorumay kusura bakma da niye evlendin? sevgiliyken de böyledir yani bu adam tuup evlenmişsin. sana tecavüz eden adamdan tutup hamile de kalmışsın. yazık sana da o çocuğa da ya.
nasil yani ?? eski konularina baktim goremedim emin misiniz ??ay kusura bakma da niye evlendin? sevgiliyken de böyledir yani bu adam tuup evlenmişsin. sana tecavüz eden adamdan tutup hamile de kalmışsın. yazık sana da o çocuğa da ya.
Demek istediği istemeden cinsel ilişki yaşatmış sana öyle birinden çocuk yapmışsın demek istiyor arkadaşnasil yani ?? eski konularina baktim goremedim emin misiniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?