• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunalımdan nasıl kurtulacağım

dertlibayan

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
141
37
13
37
Merhaba boşanmak üzereyim duruşma gününü bekliyorum. Eşimden bahsetmek gerekirse onu kime anlattıysam istememişlerdi uzak dur demişlerdi benim gözüm aşktan kör olmuştu... şimdi boşanma aşamasındayız bu süreçte neler yaşadım;
1) ilk olarak kıyafetlerime makyajıma saç şeklime konuşma tarzıma arkadaşlarımla ilişkilerime her şeyime karışmaya başladı
2) paranoya biçimde kıskançlıkları telefonu kurcalamaları geçmişimi kurcalamalrı hacker gibi resmen her şeyi bulup çıkarıp bu kim bu kim kimle konuşuyordun telefonun meşguldü vb
3) arkadaş çevremden uzaklaştırdı hepsine bir bahane buldu şu anda yapayalnızım neredeyse
4) en ufak şeylere aşırı öfkelenme telefonun sesi kısık diye yada bir yere 5 dk keyfiyet dışında geç kaldım beklettim diye
5) o akşam cinsel ilişki istemezsem aşırı tepkiler beni malı gibi görme değer vermeme ilk başlarda vsjinismus vardı ve ona rağmen her gün zorla cinsel ilişkiye giriyordu benim acılarımı düşünmeden
6) aşırı dağınık olması örnek verirsek donunu bile kirli sepetine atmıyordu kirli çamaşırlarını da öyle ben koklayıp kirlileri atacakmışım
7) hamileliğimde başımı yumrukladı, kapıları telefonları kırdı geçirdi ve ufak şeylerden
8) beni çalışan biri olmamam rağmen hizmetçi gibi görmesi evin bütün sorumluluğunu bana yüklemesi 2 3 ayda bir temizlikçi alalım dediğimde kavga çıkarması
9) bebeğin bütün sorumluluğunu bana yüklemesi kendisi arada sevmesi
10) bana değer verememesi aşağılaması hakaret küfürler ama çok ağır derecede
12) ailesine karşı bana birlik olmaları beni sürekli eleştirmeleri ama ufacık şeyleri bile eşimin onların dolduruşuna gelmesi
13) ailemle arasının orta olmasına rağmen ben onun annesiyle sorun yaşadım diye benim aileme düşman olması evden giremezler yüzlerine tükürürüm ağlayarak giderler vb şeklinde tehdit şeklinde konuşmaları
14) beni ağlata ağlata adliyeye götürmesi zorla boşanma davası açtırması
15) empati ve vicdanı kesinlikle Yok ama ailesi diyor ki oğlumuz çok duygusal aslında ???!!!! Sinir öfke eşine kötü davranma ailesinden gördüğü bişey bana da aynısını yapmaya çalıştı sindirmeye yaknıxlaştırmays güçsüzleştimeye ona bağımlı kılmaya çocuğum içim katlanacakmışım onun kölesi olacakmışım
Psikopat kişilik bozukluğuna yatkın birisi resmen!!!!

Eşimin bende sevmediği yönü ise çok somurtkan ve soğukkanlıymışım hiç konuşmuyormuşum dedim sen bana böyle yaptıkça ben senden uzaklaştım beni kırdın sürekli sürekli hakaretlere maruz kalındığını düşünün insan mutlu olur mu onun yanında tabiki mutsuz olur enerjisi olmaz

Şimdi ise onsuz gerçekten mutluyum bebeğim var onu yalnız büyütmesi kafamı kurcalıyor baba sevgisi olmaması ve artık kesinlikle kimseye güvenemiyorum herkese kuşkucu yaklaşıyorum... evlilik şu an içim düşünmüyorum hatta erkek yüzü görmek bile midemi bulandırıyor ama 10 sene sonda diyelim mesela biri çoksa çocuğum olacak nasıl olacak çocukla evlenip ona nasıl güvenicem hep yalnız mı olucam hayatta ?

Bakın yukarıda bulunan tüm maddeleri birebir yaşadınız....Sabır,hoşgörü,umut,sevgi bunlardan hepsi sizde varken;
1)Karamsarlık
2)Çaresizlik
3)Endişe
şu an bunları yaşıyorsunuz.
Arada ki fark ne kadar ? Bir de yukarıda yazdıklarınıza bakın!Onlara göğüs gerdiyseniz bunlar deve de kulak,kısacık bir zamanda düzelecek şeyler , sadece zaman gerek emin olun,geçecek!

Canım benim o hayvana nasıl katlandın sen bu kadar zaman. Seni bu kadar incitip, sömürmesine nasıl izin verdin. Sen bunalımından kurtuluyosun zaten, nasıl kurtulacağın mı kalmış.. Ondan kurtul da bi an önce bunalım diye bişey kalmaz hayatında merak etme

maddeleri okuyunca bu adami birde ben bosayayim dedim o derece..

10 sene sonrasi olmez sag kalirsak hayat onumuze neler getirecek kim bilebilir ki ??

sen bir psikopata boyun egmektense yalniz ve guclu durmayi secmissin ki en dogrusuda bu zaten. kahinlik yapma hakkimda hayirlisi de ani yasa. Allagim kalbine gore versin

Bi durun daha 10 yil sonrasini kim bilebilir?
Siz bi ustunuzdeki bu psikolojik buhrandan arinin. Evladinizla ruhen saglikli bireyler olun sonra istediginiz seyi saglikli bir sekilde dusunursunuz. Bu kadar sey cekmisken ve daha kurtulamamisken evliligi dusunmeyin simdi derim. O kendiliginden ileride olur.

Bi durun daha 10 yil sonrasini kim bilebilir?
Siz bi ustunuzdeki bu psikolojik buhrandan arinin. Evladinizla ruhen saglikli bireyler olun sonra istediginiz seyi saglikli bir sekilde dusunursunuz. Bu kadar sey cekmisken ve daha kurtulamamisken evliligi dusunmeyin simdi derim. O kendiliginden ileride olur.
Yok zeten kesinlikle düşünmüyorum dedim us nefret ettim ams ilerde mutlu aile tabloları görünce imrenir insan sanırım içim hep bi eksik olacak gibi hissediyorum...

Yok zeten kesinlikle düşünmüyorum dedim us nefret ettim ams ilerde mutlu aile tabloları görünce imrenir insan sanırım içim hep bi eksik olacak gibi hissediyorum...

Evlenebilirsiniz ilerde tabiki. Ya da uygun aday cikmaz evladinizla cok mutlu bir aile tablosu icinde olursunuz. Yani demek istedigim daha erken her seyi oluruna birakin ama bu adamdan once tam olarak kurtulun.

maddeleri okuyunca bu adami birde ben bosayayim dedim o derece..

10 sene sonrasi olmez sag kalirsak hayat onumuze neler getirecek kim bilebilir ki ??

sen bir psikopata boyun egmektense yalniz ve guclu durmayi secmissin ki en dogrusuda bu zaten. kahinlik yapma hakkimda hayirlisi de ani yasa. Allagim kalbine gore versin
Gerçekten o kadar ağır şeyler yaşamışım ki ben nasıl dayanmışım diyorum nasıl görmememizliltrn gelmişim diyorum

Canım benim o hayvana nasıl katlandın sen bu kadar zaman. Seni bu kadar incitip, sömürmesine nasıl izin verdin. Sen bunalımından kurtuluyosun zaten, nasıl kurtulacağın mı kalmış.. Ondan kurtul da bi an önce bunalım diye bişey kalmaz hayatında merak etme
Evet inşallah öyledir... mutlu hayatım varken o hayatıma girince gerçekten mutsuz olmuşum

Bakın yukarıda bulunan tüm maddeleri birebir yaşadınız....Sabır,hoşgörü,umut,sevgi bunlardan hepsi sizde varken;
1)Karamsarlık
2)Çaresizlik
3)Endişe
şu an bunları yaşıyorsunuz.
Arada ki fark ne kadar ? Bir de yukarıda yazdıklarınıza bakın!Onlara göğüs gerdiyseniz bunlar deve de kulak,kısacık bir zamanda düzelecek şeyler , sadece zaman gerek emin olun,geçecek!
Ne kadar güzel yazmışsınız doğru diyorsunuz tşk ederim

ay kusura bakma da niye evlendin? sevgiliyken de böyledir yani bu adam tuup evlenmişsin. sana tecavüz eden adamdan tutup hamile de kalmışsın. yazık sana da o çocuğa da ya.

Evlenebilirsiniz ilerde tabiki. Ya da uygun aday cikmaz evladinizla cok mutlu bir aile tablosu icinde olursunuz. Yani demek istedigim daha erken her seyi oluruna birakin ama bu adamdan once tam olarak kurtulun.
Evet haklısınız sanırım geleceğe dair anksiyetem var :(( önce kendim oğlumla mutlu huzurlu olmam lazım mutsuzluk üzerine mutluluk inşa edilmez

ay kusura bakma da niye evlendin? sevgiliyken de böyledir yani bu adam tuup evlenmişsin. sana tecavüz eden adamdan tutup hamile de kalmışsın. yazık sana da o çocuğa da ya.
Bende kendi içimde bunun savaşını veriyorum zaten pişmanlıklarımın ama kusura bakmayın ağır eleştiri yapmaya hakkınız yok yapmışız bir hata çekiyoruz cezasını sadece destek bekliyorum

Sana yapılan haksızlıkların farkında olarak boşanmışın. Bu bile gelecekten bu derece endişe etmemen gerektiğini gösteriyor. Pek çok kadın o ne der bu ne der, ailem üzülür, yok dul kadına iyi gözle bakılmaz falan deyip sinip oturuyor sonra da hasta oluyor. Evladın da var, yaşım geçiyor ya yalnız kalır da annelikten mahrum kalırsam falan diyeceğin bir durum yok. Evliyken kendini mahrum hissettiğin herşeye yavaş yavaş dön. Sen huzurlu olursan ve ayakların üzerinde durabilirsen, çocuğun da gayet sağlıklı büyür. Ama yeni ilişkilere girmeden iyice dinlendir kalbini bence.

boyle bi babanin oldugu ailede buyutcegne yalniz buyut daha iyi.bosanman en hayrlisi bence.ne bicm adammis .

Back
X