Bunalımdayım, Yardıma ihtiyacım var...

mavikelebekutku

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
40
19
3
38
Altı yıllık mutlu bir Evliliğin ardından, tam da hamile kalmışken eşim sebepsiz yere boşanmak istediğini söyledi. Bir ay ayrı yaşadık. Ben ailemin yanında kaldım. Bir ayın ardından Eylül başında evime gittiğimde eşimin benim evimde benim eşyalarımın üzerinde bir başka Kadınla yaşadığını gördüm. Şok geçirdim. Üç gün içinde anlaşmalı bir şekilde boşandık. Şu an beş buçuk aylık hamileyim. Kafam allak bullak. Resmen dumura uğradım. Önümde önemli bir sınav var ama Kafamı toplayıp ders çalışamıyorum. Mutlu günlerimizi unutamıyorum. Bebeğimi babasız nasıl büyüteceğim, bundan sonra nasıl ayakta duracağım... Kafamda binlerce soru... Ben ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin...

Aslında en zor kısmı aşıp yolu yarılamışsınız en zor kısım yüzleşmek olmalı bu durumla geride kalmış bunlar zor ama hangimiz için hayat kolayki

Canım hakkınızda hayırlısı olsun ve çok geçmiş olsun...
Birden değil ama zamanla düzeleceksin önemli olan bu dönemi atlatırken neye ihtiyacın olduğunu tespit etmen.
ne yaparak mutlu olursun ve daha az düşünürsün.
kendine yeni hayaller ve hedefler belirle.
Bol bol dua et..

Aslında en zor kısmı aşıp yolu yarılamışsınız en zor kısım yüzleşmek olmalı bu durumla geride kalmış bunlar zor ama hangimiz için hayat kolayki
Aslında öyle mutluyduk ki... Gözlerime aşkla bakardı. Ama bu ilişkisi bir buçuk Yıldır devam ediyormuş. Defalarca kafelerde aynı kişiyle görülmüş. Bu ikiyüzlülüğü kaldıramıyorum. Hem bana hem ona nasıl aşık gibi davranır? Yıllarımı harcanmış hissediyorum.

İçim cizz etti ya inanmıyorum.
Nasıl oluyoya 6 yıl ya bu kadının üzerinde hiç mi hakkı yok ya
Lütfen çocuğumuza sarilinin eminim güzel bir hayat sizi bekliyor. Allah'ım YARDIMCINIZ olsun.

Kişiliksiz karaktersiz bir insan sadece otur ve seyret hayatına devam et böyle kişiler hiç kimseye mutluluk getirmez nede kendisi Mutlu olabilir

Yıllar sonra baba

Canım sakin çocuğu gösterme ona babamı yok emin ol daha iyisini bulursun keşke yüklü bi tazminat alsaydin 1.5 yıl ne demek ya bütün erkeklerden nefret ediyorum bunları okuyunca inşallah seni aldattigi kadında daha beter ortada kalir

Üç yıl önce hem de evli bir Kadınla yine bir macerası olmuştu. Ama o zaman her insan hata yapar dedim ve affettim. Düzelmem çok uzun zaman almıştı. Ama bu kez be oldu anlamıyorum. Kadın hiç güzel değil, hiçbir kariyeri yok. Nesine kapıldı bilemiyorum. O kadar merhametli bir insan, hem de kendisi babasını küçük yaşta kaybetmiş. Doğmamış evladını nasıl kapı dışarı etti Aklım almıyor. Bu olaydan daha bir gün önce çok mutluyduk, gelecek planları yapıyorduk. Bir anda şantaj mı Yaptılar, tehdit mi ettiler bilemiyorum. Facebook hesabına bakıyorum, hala mutlu günlerimizin fotoğrafları duruyor. Delirmek üzereyim...

bundan sonra kendini geleceğini ve çocuğu
d üşüneceksin

bence erkek kısmın çoğu severek
evlendiğini sanmıyorum

Yapilabilecek en doğru şeyi yapmissiniz. Kendinizi kötü hissetmeyin eminim ki çocuğunuza da çok iyi bir anne olacaksiniz. Allah yardımcınız olsun

Maddi olarak elindeki herşeyi aldım. Maddi konularda da bi Sürü yalan söylemiş, Borçları varmış çokça ama güya ben üzülmeyeyim diye bana söylememiş. Bu kadar yalandan sonra ne düşüneceğimi şaşırdım. Ama üç günlük Boşanma Sürecinde Allah öyle bir kuvvet verdi ki... Evde Kadınla yakalandığı için resmen deliye döndü. Bana tehditler savurdu. Onları gördüğümü tek kişiye söylersem bana iftira atacağını bile söyledi...

Adam iyi rol yapmış görücü usul mü? Aşk evliliği mi? Ne zamanda tanıdın ne zamanda evlendin, onu soruşturacak etrafta kendi akraba,veya arkadaşları yokmuydu?

Adam iyi rol yapmış görücü usul mü? Aşk evliliği mi? Ne zamanda tanıdın ne zamanda evlendin, onu soruşturacak etrafta kendi akraba,veya arkadaşları yokmuydu?
Üniversite öğrencisiydim onu tanıdığımda. Henüz 20 yaşındaydım. Benden on hal büyüktü zaten. Altı ay sonra nişan, bir yıla kalmadan düğün. Ilk Başlarda şiddet de vardı ama hep düzelir dedim. Günlük hayatta çok mutluyduk çünkü, ya da ben öyle zannettim. Son zamanlarda iyice Üstüme düşmüştü, çok seviyor gibiydi. Ama şimdi düşünüyorum da ben de çok fedakarlık yapmışım kendimden. Aşktan Gözlerim kör olmuş. Iki Kişiyi aynı anda idare edebilecek kadar zeki, bu arada başka Kadınlara da asılmış, yeni öğrwniyorum. Bir insanı hayatına almak, sonra bir anda tüm hayallerini yıkıp doğmamış bir bebekle kapı dışarı etmek bu kadar kolay mı? Hiç mi aklına gelmiyorum acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…