- 3 Şubat 2009
- 10.125
- 17.764
- 823
- 45
- Konu Sahibi mavikelebekutku
-
Aslında öyle mutluyduk ki... Gözlerime aşkla bakardı. Ama bu ilişkisi bir buçuk Yıldır devam ediyormuş. Defalarca kafelerde aynı kişiyle görülmüş. Bu ikiyüzlülüğü kaldıramıyorum. Hem bana hem ona nasıl aşık gibi davranır? Yıllarımı harcanmış hissediyorum.
Kesinlikle doğru söylüyorsun. Bu kadın da benim eve davet ettiğim, yemek yedirdiğim iş arkadaşlarından biri. Yuvamı yıkmaya gelmiş... Yuva yıkanın yuvası olmaz. Allah iyilerle karşılaştırsın. İnşallah Dediğin gibi olur. Bu Adam'ı ben adam ettim, küçücük bir esnaftı, bileziklerimi satarak okula devam etmesine yardımcı oldum. Şimdi sayemde üniversite hocası. Ama tüm emeğimin üstüne o kadın gelip oturdu. Tüm beddualarım yakalarını bırakmaz inşallah...
Kesinlikle doğru söylüyorsun. Bu kadın da benim eve davet ettiğim, yemek yedirdiğim iş arkadaşlarından biri. Yuvamı yıkmaya gelmiş... Yuva yıkanın yuvası olmaz. Allah iyilerle karşılaştırsın. İnşallah Dediğin gibi olur. Bu Adam'ı ben adam ettim, küçücük bir esnaftı, bileziklerimi satarak okula devam etmesine yardımcı oldum. Şimdi sayemde üniversite hocası. Ama tüm emeğimin üstüne o kadın gelip oturdu. Tüm beddualarım yakalarını bırakmaz inşallah...
Senden aldiklari Mevlanada ondan aalır hiçbişey yapma allah ocunu alır çocuğuna sen çok mutlu olacaksın. ..benim eski eşimde kaç yaş küçük kızlarla buluşuyoruz benden topladığı paralarla sonra hicbisey siz işsiz kaldı. ...zaman en güzel ilaç bu dönemde birine kapılıp yanlış yapma allah Masumlar in yanında ona Sığın. ..zaten ondan başka kimimiz var...ilk senin basina gelmiyor inan eski günler yalancı HATIRLAMIYORUM Arkan bakma hep önüne bakKişiliksiz karaktersiz bir insan sadece otur ve seyret hayatına devam et böyle kişiler hiç kimseye mutluluk getirmez nede kendisi Mutlu olabilir
28 yaşındayım. Çalışmıyorum şu an ama doktora yapıyorum. Iki yıl kaldı okulun bitmesine. Maddi olarak Muhtaç Değilim çok şükür burs alıyorum, nafaka da bağlandı bebek için.Bence de birakmaz ama beddua etme onlar zaten ayvayi yemis durumda ..Sen calisiyor musun peki ,kac yasindasin ?
Hayata karsi hic umutsuzluga kapilma gun olur devran doner bekle ve gor ,bu dediklerimi hatirlarsin
Aşık olmak berYa adam seni gebe halinle bosamis baska kadinla yasiyo HIC MI AKLINA GELMIYORUM ACABA KI diye soruyosun yani kadinlari anlamak cok guc
eski eşim Ünv. Hocalığı yanında bir şirkete danışmanlık yapıyordu. Kadın orada çalışan alelade bir satış elemanı.Gecmis olsun. Bebeginiz de hayirli olsun. Allah saglikla kavusturmak nasip etsin.
Onlari dusunmeyin. Onlar yaptiklarini cekecekler. Kimse ettigini cekmeden olmeyecekmis. Siz onunuze bakin. Gecmise bakarak ilerlenmiyor maalesef. Zaman herseyin ilaci inanin.
Bir sey sormak istiyorum. Bu adam universitede ogretim uyesi degil mi? Universitede hoca demistiniz. Sevgilisi de ayni is yerinden dediniz. Peki o kadin neci?kendinden asagilarda demistiniz. O ne is yapiyor?
Aşık olmak berbat bişey. Galiba ben de fazla duygusalım...Ya adam seni gebe halinle bosamis baska kadinla yasiyo HIC MI AKLINA GELMIYORUM ACABA KI diye soruyosun yani kadinlari anlamak cok guc
Sanki adam gel dese kosacaksin, yaniliyo muyum?Aşık olmak berbat bişey. Galiba ben de fazla duygusalım...
Asla, bebeğimi babasız büyütmek korkusu bile bunu yaptıramaz artık. Doğmamış çocuğunu gözden çıkaran, Karşımda başka bir kadını savunan adama asla dönmem.Sanki adam gel dese kosacaksin, yaniliyo muyum?
Ok iyi bari.. Yorumlarda gozden kacirdim mi bilmiyorum bu sureci psikolog yardimiyla gecirmenizi oneririm, ilac kullanamasaniz da terapi ise yarar.Asla, bebeğimi babasız büyütmek korkusu bile bunu yaptıramaz artık. Doğmamış çocuğunu gözden çıkaran, Karşımda başka bir kadını savunan adama asla dönmem.
Aynen..Hayret ediyorum ben de..Ettim de...Benim başıma da geldi.Yeni hayata ne çabuk geçiş yapabiliyorlar.
Yeni bir tene ne çabuk dokunuyorlar..
İnsan iğreniyor, hayret ediyor.
Allah yardımcınız olsun. Çok zor olmalı..
Aldım, o süreç bitti çok şükür.Delilleri sakla.Şahitlerini hazırla.Yüklü tazminat ve nafaka alırsın.Donuna kadar al yani.Burnundan getir.
Katılıyorum, güzellik, kariyer, Hanımefendilik vs. Hiçbir Açıdan kendimle kıyaslamayacağım bir Kadınla bunu yaptı. Dediğin gibi demek ki erkeklerin midesi bunu kaldırıyor. Bu nedenle hiç kıskançlık yok o kadına karşı. Aslında bunu demek istedim. Bu arada doktora yapıyorum, senin de kariyerin yok demişsin. Kadroya başvurmamı eşim olacak adam istememişti. Aptallık bende ki onun sözünü dinledim. Hayat insana. Hiç beklemediği anda büyük dersler veriyor.yahu ceza almak istemıyorum,babasız çocuk ne çok iyi biliyorum,ama kadınlrın böle baba olamayacal sıfattakı adamları zorla baba yapmak için uğraşmalarını hiç anlam veremıyorum,diğer kadının bu kadar aşağılamka neden,alalede satış elemanı dmeişin,caba sosyeten yada ünlü bir kaıdn olsa o zaman kocana hakmı vercen,karıyerı yok fılan demişin,karıyerlı olsa sorun yok yanı,sende ev hanımısın,kadınalrın kabul etmediği şey erkek için,güzellik,karıyer,para pul krıter değil,ben otelde şeflik yaptım resepsıyonda,neler gördüm,ne adamalr ne kadınlarla,kızlar siz güzel havalı bır kaıdnın tehdit görürüsünüz,ama kocanız sizin beğenmedığınız,aşağılaıdnız,kocam ona bakmaz dedığınız sizin deyımınızle alalede bırıne aşık olur,yuvası yıkar,gözü görmez,erkeklerle kadınlar farklııııı
Yani ne yapmalıyım? Sen de aynılarını yaşamışsın. Sence çocuğumu Babasına göstermeli miyim?Annemi hatırlattın bana,ısrarla görmek istemmeiş ve sneın gibi bir adam çocuk yapmış,çektiğimiz bir ben bir de Allah bılıyor,vazgeçin hırslaırnızdan kadınlar,bu çocuklar bır gun büyür,çatır çatır size hesap sorar,yada içten içe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?