Bunalımdayım, Yardıma ihtiyacım var...

KADINA DA ADAMA DA TAZMİNAT DAVASI AÇIN NE OLUR GURUR YAPMAYIN....
sizi şu halinizle böyle bir duruma atan insanların yakasını küt diye bırakıp ödüllendirmeyin

Benim de aklıma o geldi de, anlaşmalı boşanmışlar ya olur mu bilemedim Adam "banane zaten ayrıydık" diyip üste çıkar gibi geldi

Bu adamlara ne dense bos bir an once unutup yeni bir hayat kurmaya bak. O kendini rezil etmeye devam etsin. Bebek konusunda ne dusunuyo acaba ve nafaka konusunu da merak ettim.
Bebeği hiç düşünmüyor şimdiye kadar bir kez bile Bebeğin sağlığı nasıl bir ihtiyacın var mı diye sormadı. Nafaka ve diğer maddi varlığını anlaşmalı Boşanma Karşılığında söke Söke aldım. En azından o yonden rahatım

KADINA DA ADAMA DA TAZMİNAT DAVASI AÇIN NE OLUR GURUR YAPMAYIN....
sizi şu halinizle böyle bir duruma atan insanların yakasını küt diye bırakıp ödüllendirmeyin
evde ikisini yakaladığımda hemen fotoğraflarını çekmiştim. Babam da yanımdaydı, yani evimde birlikte olduklarına dair şahidim de var. Ancak öyle gözü dönmüş öyle aklı başından gitmiş ki bana bu fotoları bir kişi bile görürse, anlaşmalı boşanmazsam iftira atacağını söyledi. Çocuğunun annesine, yıllarca kendisine Sadık kalmış, Gözünü bir baskasına kaydırmamış bir kadına bunu dedi. Aklım almıyor. Çamur atarım izi kalır dedi ya! Peşine adam takarım diyecek kadar alçaldı. Şimdi bu pisliklerle uğraşmaya değer mi? Benden uzak gitsinler Allahtan bulsunlar diyorum. Bilmem hata mı ediyorum...

Yemin ederim iyi kurtulmussun sen. Bir kez dahi arkana dönüp bakma. Pesine adam takacak kadar alcalabilen bir heriften ne koca ne baba olur. Köy kasaba falan bile olmaz yani. Güçlü bir insana benziyorsun. Maddiyatin da var iyi kötü. Bebeginle gül gibi gecinir gidersin. Belki bir gun gercekten adam gibi bir adamla da tanisirsin da hep mutlu olursun. Zaten ahin da yerde kalmaz, eden ettigini bulur aynen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…