Bunalımdayım

realifeisgood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
232
215
23
Nişanlımın maddi durumu inanılmaz derecede iyiyken malum Türkiye’nin ekonomisi ve birkaç olumsuz olay yüzünden çok etkilendi.Şuan düğün yapmak için işle ilgili bir anlaşma yapılmasını bekliyor.Ha bugün ha yarın derken 4 ay oldu.Karşı taraf yabancı olduğu için en ufak ayrıntıya bile dikkat ediyorlar.Ev yok tutulan bir salon yok ki normalde haziran ayında evlenecektik.
Mecburen bu işin sonucunu bekleyeceğiz.Bu ay içerisinde bir cevap bekliyor kendisi.Ama ben inanılmaz bunalmış durumdayım.Düğün hazırlıklarına odaklanmak ve kendi ofisimi açmak için işten ayrıldım,avukatım.
Yaklaşık 4 aydır işsizim.Ailemden uzaktayım.Akşama kadar evde oturuyorum.Bu işin bu kadar süreceğini bilsem asla işten çıkmazdım.
Herkes düğünün ne zaman? Evlenmiyo musun? Diye soruyor.Hergün nişanlımla kavga ediyoruz.Ne yapacağımı şaşırdım.İş arıyorum ama henüz bulamadım.
Çok mutsuzum.

Millete kulak asma, olur aksilikler arada, gönül kirmayin. Millet evlenince çocuk der, o olur ikinci der. Milletin isteği bitmez. Başka sorun yoksa bunalıma gerek yok, vardır bir hayır, Allah sağlık sıhhat versin 😉
Haklısınız bende biran önce düzeninim kurulsun istiyorum.

Bakın siz şu an nişanlınızla bir binanın temelini atıyorsunuz
Temel ne kadar sağlam olursa bina da o denli sağlam olur uzun ömürlü olur her sarsıntıya dayanır değil mi?

Neden onun bunun lafıyla kavga ediyorsunuz
Temeli sarsıyorsunuz

Laf bitmez ki insanlarda
Evlenin bebek soracaklar
Bebek olsun ikinciyi soracaklar

Eviniz olsun araba
Araba olsun yazlık

İşiniz olsun maaş
Kısacası bu sorular bitmez asla bitmez

Mutlu olmak için bunu beklemeyin
Karşıya geçmek için nehirin durmasını beklemek gibi bir şey bu
Nehir durmaz ki hep akar

Bir karar alın
Artık hiçbir şekilde kavga etmeyeceğinize dair telkin verin kendinize
Bunlar en güzel zamanlarınız
Kıymetini bilin
Kimseye harcatmayın olur mu

Büronuzu neden açmıyorsunuz? Nişanlınız bununla ilgili maddi bir destekte mi bulunacaktı , onu mu bekliyorsunuz? Büronuzu açın ve o işlerle meşgul olun.Evlilik kaçmıyor ya ha 1 ay önce ha 3 ay sonra.Bu dönem ilişkiniz için bir sınav gibi olmuş.

Yıpranmadan ve yıpratmadan bu dönemi atlatırsanız daha güçlü bağ oluşur aranızda.Diğer türlü aranız bozulabilir.Bence millete kulak asmayın.Nişanlınıza destek olun , güçlü dirayetli durun.İyi günde iyi dar günde dırdırcı olmayın.

Bakın siz şu an nişanlınızla bir binanın temelini atıyorsunuz
Temel ne kadar sağlam olursa bina da o denli sağlam olur uzun ömürlü olur her sarsıntıya dayanır değil mi?

Neden onun bunun lafıyla kavga ediyorsunuz
Temeli sarsıyorsunuz

Laf bitmez ki insanlarda
Evlenin bebek soracaklar
Bebek olsun ikinciyi soracaklar

Eviniz olsun araba
Araba olsun yazlık

İşiniz olsun maaş
Kısacası bu sorular bitmez asla bitmez

Mutlu olmak için bunu beklemeyin
Karşıya geçmek için nehirin durmasını beklemek gibi bir şey bu
Nehir durmaz ki hep akar

Bir karar alın
Artık hiçbir şekilde kavga etmeyeceğinize dair telkin verin kendinize
Bunlar en güzel zamanlarınız
Kıymetini bilin
Kimseye harcatmayın olur mu
Çok teşekkür ederim güzel mesajınız için:)

Büronuzu neden açmıyorsunuz? Nişanlınız bununla ilgili maddi bir destekte mi bulunacaktı , onu mu bekliyorsunuz? Büronuzu açın ve o işlerle meşgul olun.Evlilik kaçmıyor ya ha 1 ay önce ha 3 ay sonra.Bu dönem ilişkiniz için bir sınav gibi olmuş.

Yıpranmadan ve yıpratmadan bu dönemi atlatırsanız daha güçlü bağ oluşur aranızda.Diğer türlü aranız bozulabilir.Bence millete kulak asmayın.Nişanlınıza destek olun , güçlü dirayetli durun.İyi günde iyi dar günde dırdırcı olmayın.
Maddi destek sağlamayacaktı ancak onun iş çevresi çok geniş tek başıma açmayacağım büromu beraber bakacaktık ve yanımda çalıştıracağım avukatlar konusunda yardımcı olacaktı.Ama şuan buna çok vakit ayıramıyor maalesef bende açmayı bira erteleyip kısa süreliğine de olsa bir yerde çalışayım dedim ama iş bulamıyorum.

Nişanlımın maddi durumu inanılmaz derecede iyiyken malum Türkiye’nin ekonomisi ve birkaç olumsuz olay yüzünden çok etkilendi.Şuan düğün yapmak için işle ilgili bir anlaşma yapılmasını bekliyor.Ha bugün ha yarın derken 4 ay oldu.Karşı taraf yabancı olduğu için en ufak ayrıntıya bile dikkat ediyorlar.Ev yok tutulan bir salon yok ki normalde haziran ayında evlenecektik.
Mecburen bu işin sonucunu bekleyeceğiz.Bu ay içerisinde bir cevap bekliyor kendisi.Ama ben inanılmaz bunalmış durumdayım.Düğün hazırlıklarına odaklanmak ve kendi ofisimi açmak için işten ayrıldım,avukatım.
Yaklaşık 4 aydır işsizim.Ailemden uzaktayım.Akşama kadar evde oturuyorum.Bu işin bu kadar süreceğini bilsem asla işten çıkmazdım.
Herkes düğünün ne zaman? Evlenmiyo musun? Diye soruyor.Hergün nişanlımla kavga ediyoruz.Ne yapacağımı şaşırdım.İş arıyorum ama henüz bulamadım.
Çok mutsuzum.
nisanlinin burda sucu yok adi üstünde ekonomik kriz o napsın ya bekleyeceksiniz yada az ile kanaat edip bi şekilde evleneceksiniz sizde çalışmıyor musunuz şuan zor yani

Çok mutsuzum.
okuduklarıma inanamadım gerçekten, avukatım yazınca sonuna...

Siz ofisinizi acsaniz ya bu surecte. Nisanlinizin isini beklerken kendi isinizi neden ihmal ediyorsunuz? Dugun hazirligi icin isten mi cikilir,hata etmissiniz ama madem gundeminizde ofis acmak var siz de kollari sivayin. Hicbir evlilik hazirligi isten ve meslekten onemli degildir. Zamanlama hatanizin faturasini nisanliniza kesmeyin,adam da onunu gormeden evlenemez haliyle

Back
X