İşine geldiğinde o kadar güzel yazıyor.Translate türkçesi gibi diyecektim de Rusya’da yaşıyormuş :)
Dünya küçük yakın sayılır.Rusya aşkım
Sen benim avukatım mısın?!Rusya aşkım
kiz vallahi yok ben senede 1 kere boyarim sacimi beyaz fln yok benim annem 53 yasinda ondada tek tük anneme cekmissimSende iyice catlatmaya konusmussunben kıskandım şahsen
Bende de var beyazlar
Yirmi güne 30 um
Kafadan problemli biri vardı o da makedonyadandi onla karıştırdım galiba ya da bilmiyorumRusya aşkım
Ben yaslıysam siz ölmüşsünüz gömeniniz yok dersinBu iyi geldi ama şu kv gibi adamlar etrafımda olduğu sürece bu mümkün değildir.30 olunca “ay sen 30 mu oldun?!artık yaşlısın”diyecekleri kesin
Maşallah Tebarekeallahkiz vallahi yok ben senede 1 kere boyarim sacimi beyaz fln yok benim annem 53 yasinda ondada tek tük anneme cekmissim
Senin avukatin olsam seni savunurum. Bana sorulan soruyu cevapladim.Sen benim avukatım mısın?!
Bana ilk defa denk gelmiş ya, galiba fark etmemişim :)İşine geldiğinde o kadar güzel yazıyor.
O kadar güzel Türkçe argo kelimeler vs sayıyor ki…
Ben Türkçe az bende kısmına hiç inanmıyorum onun için.
Neden hala devam ettiriyor anlamadım.
Ben 45 olduğumda kızım 24 oğlum 22 olacakbende hep 45 olmak istiyorum cunku buyuk oglum ben 45 olunca 20 oluyor bunu dusunmek okadar guzelki 45 yasindasin gencsin ama oglum 20 yasinda wow. Harika bir duygu dusunmesi bile muthis
Ay goruruz insallah o gunleridebende hep 45 olmak istiyorum cunku buyuk oglum ben 45 olunca 20 oluyor bunu dusunmek okadar guzelki 45 yasindasin gencsin ama oglum 20 yasinda wow. Harika bir duygu dusunmesi bile muthis
Lütfen savun lütfen çok ihtıyacım var buna lütfenSenin avukatin olsam seni savunurum. Bana sorulan soruyu cevapladim.
Sana sormağı unuttuğum için lütfen beni affetİşine geldiğinde o kadar güzel yazıyor.
O kadar güzel Türkçe argo kelimeler vs sayıyor ki…
Ben Türkçe az bende kısmına hiç inanmıyorum onun için.
Neden hala devam ettiriyor anlamadım.
Evet 30 oldum yaşlıyım ben kendimi seviyorum dersiniz olur biterBu iyi geldi ama şu kv gibi adamlar etrafımda olduğu sürece bu mümkün değildir.30 olunca “ay sen 30 mu oldun?!artık yaşlısın”diyecekleri kesin
Hee kesin koyarlar aynen senin gibi bin tane var bu kendini özel sanma merakı ne cidden yaSeni insan yerine koyanlar beni gökte koyarlar
cikarsa sabah burdayimMaşallah Tebarekeallah
Yarın sabah başlar çıkmaya beyazlarınçoğumuz kudurduk cunku
Ben artık eskitin demek istiyorsun her haldeKız bu oğluna taze çıtır gelinde bakar mı acaba
bak nekadar gzl gencecik yasta cocuklari buyutmus olacaksin düsünmesi bile harikaBen 45 olduğumda kızım 24 oğlum 22 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?