Bunalımdayım

Rusya’da galiba mümkün değil reklamlar çalışmıyor kapatılmış

Peki elin başka neye yatkın orda tırnak,kirpik işi çok ihtiyaç diye biliyorum yapabiliyorsan ona yönel bence
Ben öğretmenliği bitirmişim amma şurada o meslekte çalışamıyorum yabancı dil yüzünden ama kreşte çalışa bilirim ona da izin yok ama imşaAllah evime bir gün göçersem bu hayalimi gerçekleştireceğim

Orası kesin 7/24 mutsuz ama biraz da kendisinden kaynaklanıyor. Çevresindeki insanlara karşı iyi niyetli değil. En son yeğen olayı çok garibime gitmişti.
Baksana yeğenim için nasıl pasta yaptım kreşte oğlumun öğretmenlerine verdim

Orası kesin 7/24 mutsuz ama biraz da kendisinden kaynaklanıyor. Çevresindeki insanlara karşı iyi niyetli değil. En son yeğen olayı çok garibime gitmişti.
Ailesel skntilar buyuk bence. Eski konusunu bilmiyorum ama belliki skntlar var ozguven dusmus

Kaynananızda olsa kendi annenizde olsa kimsenin özgüveninizi yerle bir etmesine müsade etmeyin. Niye izin veriyorsunuz ki böyle konuşmalarına? Hoş yaşlanıyorum diyerek ağzına lafı siz vermişsiniz bir nevi. Ama insanı en çok ruhen yaşlandıran şüphesiz yanınızda ki boş boğazlardır. Ben zamanında mesafemi koyduğumda '' gençleştim resmen bu kadar mı fark eder? '' diyorum :))

Tam hatırlamıyorum sanıyorum ilk o söyledi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…