Rusya’da galiba mümkün değil reklamlar çalışmıyor kapatılmışNilüfer benden 1 yaş küçüksün en güzel yaşların saçmalıyosun suan youtube a git pastalarını çek koy insanlar 45 inden sonra para kazaniyo ünlü oluyo bunu istiyosan eğer fenomenler örnektir buna yani
Ben demiyorumda sen kendine söylüyorsun bunu tatlımBen artık eskitin demek istiyorsun her halde
İyi geldin bana teşekkür ederim gözlerin yaşardı gerçekten duygusal anlamdabak nekadar gzl gencecik yasta cocuklari buyutmus olacaksin düsünmesi bile harika
Bak ben ondan korkuyorum da bana “eski”demelerinden ))Ben demiyorumda sen kendine söylüyorsun bunu tatlım
PoffffffSana sormağı unuttuğum için lütfen beni affet
Sen de onun avukatıymışsınHee kesin koyarlar aynen senin gibi bin tane var bu kendini özel sanma merakı ne cidden ya
Sen kendinle barisik ol. Ozguvenin yerinde olsun kimse diyemez yasin daha cok genc.Bak ben ondan korkuyorum da bana “eski”demelerinden ))
Peki elin başka neye yatkın orda tırnak,kirpik işi çok ihtiyaç diye biliyorum yapabiliyorsan ona yönel benceRusya’da galiba mümkün değil reklamlar çalışmıyor kapatılmış
Yok konu tam da yaş ah şu takıntımdan kurtulsamKonu yaş değil, konu mutsuzluğun.
Benim çocuğum var bana kıymacikarsa sabah burdayim
Ne zaman bu hakta düşünmem gerek sizce “eski” haktaSen kendinle barisik ol. Ozguvenin yerinde olsun kimse diyemez yasin daha cok genc.
Orası kesin 7/24 mutsuz ama biraz da kendisinden kaynaklanıyor. Çevresindeki insanlara karşı iyi niyetli değil. En son yeğen olayı çok garibime gitmişti.Konu yaş değil, konu mutsuzluğun.
Ben öğretmenliği bitirmişim amma şurada o meslekte çalışamıyorum yabancı dil yüzünden ama kreşte çalışa bilirim ona da izin yok ama imşaAllah evime bir gün göçersem bu hayalimi gerçekleştireceğimPeki elin başka neye yatkın orda tırnak,kirpik işi çok ihtiyaç diye biliyorum yapabiliyorsan ona yönel bence
Baksana yeğenim için nasıl pasta yaptım kreşte oğlumun öğretmenlerine verdimOrası kesin 7/24 mutsuz ama biraz da kendisinden kaynaklanıyor. Çevresindeki insanlara karşı iyi niyetli değil. En son yeğen olayı çok garibime gitmişti.
Ailesel skntilar buyuk bence. Eski konusunu bilmiyorum ama belliki skntlar var ozguven dusmusOrası kesin 7/24 mutsuz ama biraz da kendisinden kaynaklanıyor. Çevresindeki insanlara karşı iyi niyetli değil. En son yeğen olayı çok garibime gitmişti.
Orası kesin 7/24 mutsuz ama biraz da kendisinden kaynaklanıyor. Çevresindeki insanlara karşı iyi niyetli değil. En son yeğen olayı çok garibime gitmişti.
Aklıma kötü şeyler geliyorNilüfer seni youtube'da kim, niye izleyecek?
Tam hatırlamıyorum sanıyorum ilk o söyledi )Kaynananızda olsa kendi annenizde olsa kimsenin özgüveninizi yerle bir etmesine müsade etmeyin. Niye izin veriyorsunuz ki böyle konuşmalarına? Hoş yaşlanıyorum diyerek ağzına lafı siz vermişsiniz bir nevi. Ama insanı en çok ruhen yaşlandıran şüphesiz yanınızda ki boş boğazlardır. Ben zamanında mesafemi koyduğumda '' gençleştim resmen bu kadar mı fark eder? '' diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?