• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunalımdayım

can7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
293
10
118
İçel Mersin
herkesın fıkrıne yorumuna ıhtıyacım var. konu esım ve ben esım ılgısız sevgısız sadakatsız bır ınsan oldu cıktı. önceden de boylemıydı yoksa zaman mı onu bu hale getırdı bılmıyorum 2010 yıllından berı ewlıyım bu ewlılıkten tup bebek yontemıyle 1 kızımız var kendım ve esım devlet memuruyuz ıkımız de okumuş unv mezunu ınsanlarız severek ewlendık ama gel gelelim kı esımın ınternet tutkusu sureklı bırıyle mesajlaşması onu defalarca afetmen benı cok yıprattı en son olayın da bundan 4 gun once 9 aydır ınternet watshap dan ve telefondan uzaktan akrabası olan bır bayanla kadın ewlı ve ıkı cocugu var ve bu kadınla benımle ewlenmeden once bırlıkteklıklerı olmuş ben bunları yenı ogrendım. ve son 1 yıldır sadece telefon da mesajlaşıp konuşuyorlar ben tesadüf eserı yakaladım demeyeyım esımın davranışları son 1 yıl ıcerısın de cok degıstı ayrı odalar da yatar olduk sureklı bağırıp cıgıran her hareketım ona batar oldu ve bu 1 yıl ıcerınde başkalarıyla anlık mesajlaşmalarını yakalayıp cogu kez affettım sımdı sıneme cekemıyorum. dun aksam ıs yerındekı arkadaşlarım konuşmaya gıttıler bırbırınıze zaman verın dıye ben cocugumla ew de kalmak ıstedıgımı kendısının de aynı sıtede annesının evıne gıtmesı teklıfını sundular ancak bağırıp bız ewden kovmaktan beter ettı uzerım de kımlıgım gıyecek hıc bır kıyafetım yok ve bes parasız dışarıdayım

ben kendimi senin yerine koyarak yazıyorum.
şartlarımız aynı ikimizde memuruz ve çocuğum var.

önce o kadını rezil ederdim kocasına ailesine herkese söylerdim.

sonra o kocayı boşardım tabi her şeyini alırdım.

evladımla da mis gibi yaşardım.

hep böyle yıpratıcı adamla ömür geçmez ki..

Ay çok vahim bir durum. Yapacağın şey belli çocuğunla kendine yeni bir hayat kurmak. Evet kolay değil belki ama bu adamdan artık bir cacık olmaz arakadaşım. Bak çocuğumla sokağa attı diyorsun demekki çocuğu da umrunda değil. Bu adamdan bu saatten sonra ne koca olur ne de baba. Bu evliliği devam ettirmek daha çok mutsuzluk demek.

herkesın fıkrıne yorumuna ıhtıyacım var. konu esım ve ben esım ılgısız sevgısız sadakatsız bır ınsan oldu cıktı. önceden de boylemıydı yoksa zaman mı onu bu hale getırdı bılmıyorum 2010 yıllından berı ewlıyım bu ewlılıkten tup bebek yontemıyle 1 kızımız var kendım ve esım devlet memuruyuz ıkımız de okumuş unv mezunu ınsanlarız severek ewlendık ama gel gelelim kı esımın ınternet tutkusu sureklı bırıyle mesajlaşması onu defalarca afetmen benı cok yıprattı en son olayın da bundan 4 gun once 9 aydır ınternet watshap dan ve telefondan uzaktan akrabası olan bır bayanla kadın ewlı ve ıkı cocugu var ve bu kadınla benımle ewlenmeden once bırlıkteklıklerı olmuş ben bunları yenı ogrendım. ve son 1 yıldır sadece telefon da mesajlaşıp konuşuyorlar ben tesadüf eserı yakaladım demeyeyım esımın davranışları son 1 yıl ıcerısın de cok degıstı ayrı odalar da yatar olduk sureklı bağırıp cıgıran her hareketım ona batar oldu ve bu 1 yıl ıcerınde başkalarıyla anlık mesajlaşmalarını yakalayıp cogu kez affettım sımdı sıneme cekemıyorum. dun aksam ıs yerındekı arkadaşlarım konuşmaya gıttıler bırbırınıze zaman verın dıye ben cocugumla ew de kalmak ıstedıgımı kendısının de aynı sıtede annesının evıne gıtmesı teklıfını sundular ancak bağırıp bız ewden kovmaktan beter ettı uzerım de kımlıgım gıyecek hıc bır kıyafetım yok ve bes parasız dışarıdayım
Sürekli affetmek,sürekli sineye çekmek,zamanla tahammülsüzlüğe yol açar ve affedilen kişiyi pişkinleştirip suçunu suç olarak görmemesine yol açar.Okumuşsun işin gücün var.Daha ne düşünüyorsun anlamıyorum.

aynı site içinde ailesi varsa neden dışarıdasınız !? çocuğunuz en fazla 2 yaşındadır o halde çocuk nerede !?

tuhaf bir hikaye !

çocuğunuz yanınızda mı? ne demek evden atmak..böyle saçmalık olur mu?
elinizde kadınla yazışmalarının kopyası var mı?
aileniz yakında mı?

ÇOK şükür ki ekonomik özgürlüğün var.Eşinin tedavi görmesi lazım , neden eski ilişkilerini saplantı yapıyor.

sen hala bu adamı af mı ediyorsun! mesleğin var boşan kardeşin! yaptıklarını neden sineye çekiyorsun!

kadını rezıl ettım elbetttekı kocasını buldum faceden yazdım herseyı numaramı verdım benı arassın dıye oda benı aradı konuşmalarını saaatı saatıne gun gun ıstedıgı yere dokuman olarak verecegımı ısterse fax cekecegımı belırttım oda ılk basda yalan soyledıgımı esıne ıftıra attığımı soyledı bende maıl adresine butun konuşları gonderınce ınandı güya esını dövmüş 20 yılık ewlılıklerı varmış ıkı cocugu ıcın esını afedecekmıs

paranız falan yok mu gerçekten? memursunuz ne bileyim ben..
şimdi nerdesiniz? bence önce çocuğunuzu alın babaneden ve bir arkadaşınızın evine gidin..sakinleişnce düşünün

kadını rezıl ettım elbetttekı kocasını buldum faceden yazdım herseyı numaramı verdım benı arassın dıye oda benı aradı konuşmalarını saaatı saatıne gun gun ıstedıgı yere dokuman olarak verecegımı ısterse fax cekecegımı belırttım oda ılk basda yalan soyledıgımı esıne ıftıra attığımı soyledı bende maıl adresine butun konuşları gonderınce ınandı güya esını dövmüş 20 yılık ewlılıklerı varmış ıkı cocugu ıcın esını afedecekmıs
o kendi bilecekleri şey...onların durumu sizi bağlamaz boşverin...isterseniz kadına da tazminat davası açarsınız ielrde...
öncelikli durum sizi çocuğunuzla şimdilik bir yere koymak..
adamı boşamak dava süreci vs sonraki işler..

dun aksam çantamı bıle almadan bızı apar topar dışarı attı. arkaadasdan 100 tl borç aldım sımdılık bır arkadasın ewın de kalıyorum ama kızım orda ben burda gıtsem ıstesem kesınlıkle kayınvalıdem kızımı vermez

çok şükür devlet memurusun bu efendi ile devamlı konuşmana rağmen bu başka kadınlara göz dikmiş ise kardeşim hayır gelmez .hiç yuva yıkılsın taraftarı değilim ama böylede bile bile hayat çekilmez nereye kadar .Bence bir müddet uzaklaş burnu sürtünsün sonra tekrar biraraya gel, baktın olmuyor adam arsız hadsizliğinin devamı geliyor yavrun ile yeni hayata başla .yoluna onsuz devam et bu şekilde en çok siz ve yavrunuz etkileneceksiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun.

dun aksam çantamı bıle almadan bızı apar topar dışarı attı. arkaadasdan 100 tl borç aldım sımdılık bır arkadasın ewın de kalıyorum ama kızım orda ben burda gıtsem ıstesem kesınlıkle kayınvalıdem kızımı vermez
bakın önce kocanı ara eve gelip eşya alcağını söyle..eğer izin vermezse polis eşliğinde geleceğini söyle...
ve giderkn mutlaka yanında bir arkadaşın olsun evde..
git eşyalarını al kızınıkileri de al..
sonra kv yi ara bakalım...eğer zorla olsun istemiyorsanız şimdi geliyorum kızımı alacağım de..yoksa polisle geleceğini söyle..ve eğer kabul etmezlerse ,diğer kadına da dava açacağını rezillik yaşanacağını söyle..bu şekilde temizce bitsin rezillik olmasın de...

ayrıca kızımı vermez ne demek yaaa...biraz yırtıcı ol...kim onlar sana kızını vermeyecek...
güçlü dur biraz,...altı üstü koca boşayacaksın..önemli olan kızın ve sensin..bırak gitsin şeref yoksunu herif ne mok yerse yesin..
sen kızını al ..gerisini yapabilrsin..şimdi dik durma zamanı..eğilme bükülme değil...

ayrıl donuna kadar al nafakanı bu adamla olmaz artık çocuğunla mutlu huzurlu yaşa

Back
X