Canim neden biraktin?
Eski konularini bilmiyorum ama
Canim yine bulursun isMaalesef huzurum kalmadı. Askıntı olan biri vardı, o yüzden
Canim yine bulursun is
İs dedigin bir orasi degil ya
başka iş bak istersen...ama ben olsamn askıntı olan birisi için işi bırakır mıydım bilemem...tersleyebilirdin yada evli olduğunu ve bu şekilde devam ederse polise söyleyeceğini falan söyleyebilirdin...
En kısa zamanda iş bulursun inşallah ama biri sana asıldı diye iş değiştirmen doğru olmamış. Her iş yerinde asılan olur mutlaka, oooo onlar yüzünden iş değiştirecek olsaydım şimdiye 583. işimde olurdum herhalde....Çözümün hoş olmamış uzun vadeli düşünürsek. İş bulana kadar halk eğitimin filan kursları oluyor onlara takılabilirsin. Köpek alabilirsin eve, günde 2 kere çık dolaştır oyalar seni bayağı. Gibi gibi.....
Yok canim oyle dusunme elbet sonu iyi olacak birseyler nasip olacaktir sanaBu işi bile zor bulmuştum kaç senenin üzerine.
Nasipsizlik :/
Hiç umudum yok ama inşallah
Merhaba canim. Hayirlisi olsun. Yeni is bakarsın bozma moralini. Cv göndermeye devam et sen. msj attim ama iletilmiyor sana anlayamadım
Selam kızlar,
Bunalımın dibinde olduğum bir sabahtan günaydın.
Uzun zaman sonra bulduğum işimi istemeyerekte olsa bıraktım.
Tekrar evde olmak o kadar zor geliyor ki anlatamam...
İş yok, çocuk yok, ailem uzakta, arkadaş desen var ama yok...
Eşim yine iş seyahatine gitti üç gece yalnızım.
Hayatımda bir amaç yok
İşimi bulduğumda her şey çok iyi gelmişti.
Bir şeylere yaradığımı hissediyordum.
Şimdi tekrar başladığım yerdeyim.
İçimin sıkkınlığından yazmak istedim.
Bana da dua eder misiniz?
Bende o diplerdeyim ben hic is bulamiyorum eşte yok birini sevdim beni birakip gitti baskasiyla evlendi arkadasda yokyok oglu yok gelde bunalima girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?