Bunalımlardayım :(

evet onu bende kendi çapımda araştırdım - tırıyorum şimdilik bulamadım dilerim bulurum...
elmaların hep çürükleri beni buluyor (sevmediğim ot burnunda tüter derlerya :) )
maddi yönden borcumuz var evde değiştiremiyoruz... kendi kendime ağlamaktan bi hal oldum neyseki sağlığımız yerinde çok şükür...
:)
dılerım bulursunuz kkda da cok guzel dostlar edıne bılırsınız..cok degerlı uyelerı var cunku..aglamayın lutfen yanlızlık zordur ama sıze zarar vercek kısılerden uzak kalmak gercekdende daha ıyıdır..en guzel arkadasınız yanınızda cocougunuzdur aslındayerimseniben..

çok teşekkür ederim başta..
bekar arkadaşlarımı çağırdım ama biz şu cafeye gitcez biz şuraya gitcez sen oraya gel evden çıkıyoruz zaten eve kapatma diyorlar.. bebeklede nasıl gideyim.. herkes herşeyden önce kendini düşünür tabiki ne diyebilirim..
annemle aynı şehirdeyiz fakat 2saat uzakta özel vasıtamda yok 2 ayrı otobüsle ulaşım sağlanıyor :(((
sanki her yazılana bahane buluyorum gibi oldu kusura bakmayın arkadaşlar..
beni dinleyen sizi buldum içimi tam açılayım dedim..

:)
dılerım bulursunuz kkda da cok guzel dostlar edıne bılırsınız..cok degerlı uyelerı var cunku..aglamayın lutfen yanlızlık zordur ama sıze zarar vercek kısılerden uzak kalmak gercekdende daha ıyıdır..en guzel arkadasınız yanınızda cocougunuzdur aslındayerimseniben..

okurken cümle sonunda gülümsedim bu tebessümü sağladığın için çok teşekkür ederim.. evet en iyi arkadaşım kızım opuyorumnanaktan
biraz büyüsün onunla gezeceğim büyüyene kadarda sabır o zaman mafoldumben

Bir kaç sene daha sabret, kızın büyüyünce kreşe verip çalışabilirsin, yada anaokuluna gönderip bir kaç saatliğine kurslara gidebilirsin ama çocuk küçük olunca ister istemez çekilior insan kalabalık ortamlardan rahat edemiyorsun, kafa dengi bulamıyorsun, bende kendimle ilgili bazı şeyleri gerçekleştirebilmek için oğlumun biraz daha büyümesini bekliyorum, kendime bol bol sabır diliyorum

Valla benim görümcem çocuk daha 10 günlükken alıp arabasıyla alışveriş merkezlerine kafelere giderdi. Arkadaşlarım çağırıyor kafelerde buluşuyor gidemiyorum yazmışsın. ıyi de arkadaşım kafelere bebekle girmek yasak mı da çocuğu götüremiyorsun anlamadım. Koy pusetine istediğin yere git bebeğinle arkadaşlarınla buluş.En kısa zamanda da annene daha yakın bir yere taşınmaya bakın.

cafelerde sigara içiyorlar malesef yasağı uygulamıyorlar
sigara içilen gürültülü yere bebeğimi nasıl götürebilirim? bana anormal..
banada en yakın ankamall var ordanda gına geldi bide tek başıma çekilmez oluyor çok gittim kızımla :(((
evet anneme yakın yere taşınmam lazım
bugünde hava soğuk diye eşim bi yere çıkarmadı sabahtan beri evde gürlüyorum ağlamaktan bi hal oldum.. sinirimden çatlıcam... :(

Gerçekten çok zor bende benzer şeyler yaşıyorum.Apartmanda bir Allah ın kulu yok gelip gidecek.Oğlumla camdan dışarıyı seyrediyoruz çocuk bile anne niye bize kimse gelmiyor?biz kimseye gitmiyoruz dedi. artık yoldan geçenleri çağıracak durumda yavrum.gerçi benim oğlum 5 yaşında ama yok domuz gribi yok hava soğuk bizde bir yere gidemiyoruz.İlkbahar yaz ne olur çabuk gelin.Ankamali bizde köşe bucak ezberledik.Sabredelim bakalım elif cim sabrın sonu selametmiş.Üzülme.a.s.

sagol gul :(
bu durumda halimi en çok sen anlarsın..
benimkide çöp için kapıyı çalan apartman görevlisine bile yapışıyor gülücükler atıyor benimle oyna diye o hale geldik.. çok üzülüyorum ankarada şu soğuklarda adam akıllı çocukları hasta etmeden götürceğimiz yerde yok ne acı... haklısın gul sabrın sonunu bekliyelim Allah bizide görür inş.
teşekkür ediyorum

Rica ederim.Biraz rahatlayabildiysen ne mutlu sana.Yaramazınıda öpüyorum.Kendine iyi bak ve üzülme.Hoşçakal.:kahve:

canim yalnizlik zordur bilirim...2 yildir yurt disindayim, insan buralarda yalniz kaliyor...benim de arkadasim pek yok, okulda var 2-3 tane onlarla da sadece okulda konusuyoruz o kadar. okul olmasa ben de eve tikilip kalcam. bir mesgale bulsan vakit gecse olmaz mi? ne bileyim evde yapabilecegin bir sey bulsan mesela??? kursa git falan dicem ama bebegin var...

Back
X