• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunalınca Napıyosunuz

Kocama en ufak meselede (hatta mesele çıkarıyorum) trip atıp şımartmasını bekliyorum. :KK45:
Yapmazsa yine trip atıyorum.
Allah sabır versin kocişime :KK76:

Bu arada müzik çok iyi geliyor. Yoksa acayip kuruyorum kafamda.

Ayy ben yapamam. Erkeklerden yılmış vaziyetteyim. Gıdıklaşmak istemiyorum. Gidip kardesimi gıdıklıcam en kötü. O da benden ciddi sıpa abla iki dk ciddi dur diyo :KK5:
Zaten yapmak icin deli cesareti gerek))).
Bazen icimden arabalarin camini kirip kacmak geliyor))))))

bunaldğım zaman yürüyüşe ve alışverişe çıkıyorum çok iyi geliyor.

Pek sallamıyorum ciddi olmayan meseleleri. Çözebileceğim bir şeyse çözümüne uğraşıyorum, değilse kendi kendine hallolmasını bekliyor ve düşünmüyorum.
Eskiden kimseyle konuşmazdım bile, öyle dizi-film vb izler, arkadaşlarla takılır vakit geçirirdim. Şimdi buraya yazıyorum ama yazdığımı bile unutuyorum o derece :D

bosandim evet ama üzüntümün tek nedeni ayrildigim kisi degil..yasadigim hayal kirikligi, ailemin bana sirt cevirmesi rizasiz evlendigim icin.. simdi bombos yanim elde kaldi 0
senin için boşanmak dünyanın sonu değil ki boşanmışsın her şeyi zamana bırak, her zaman daha beterini düşün ve mutlu olmaya çalış canım ve emin ol hayatta her şey can sağlığıdır

ben sikilinca kafami dagitmak icin hep film izlerim
ama insanlara donup ingilizce bagiracak kadar ingilizcem olsaydi sikildigimda ingilizce filmler izlerdim :)
yani kisaca ben genelde film izlerim:KK45:

Back
X