- 5 Mayıs 2017
- 157
- 130
- 103
- 41
- Konu Sahibi Saklamakutusu
-
Dubleks istiyorum onun için de zaman lazım.Altli ustlu oturun madem kendi catin olur en azindan..esin sen iyi oldugun icin iyi :)
Dublex bile tutsan sadece hava alırsın gezemezsin, bunları ta baştan dusunmeliydin böyle olacağını bence beterin beteri var haline sukretmelisin. Allah buyuktur herkesi birseylerle sınıyor sabrın sonu selamettir ınsallh sıkıntılarından kurtulursunDubleks istiyorum onun için de zaman lazım.
İnanın ki öyle yapıyorum kendisinin her hizmetini yapıyorum kendi annem gibi davranıyorum hatta bazen beni düşünmediği zorladığı zamanlar oluyo ses çıkarmıyorum çünkü o eşimin annesi. Bundan dolayı herkes tarafından seviliyorum. Ama ister istemez ara ara bunalıyo insan. İster istemez istediği zaman çıkmak istiyo. Nefes almak istiyo. En başta bahsettiğim gibi buna şükür. Yine de bunalıma girdiğim zamanlar oluyo.Kayinvalideniz iyiyse ve size karismiyorsa huzurunuz esinizle yerindeyse kendinize baska dert aramayin derim burda neler goruyoruz k.v yuva yıkıyor sahsen benim evim ayri ama kv burnu hep evin icinde 4 ayda bir ayrilik derecesine getiriyor bizi keske iyi olsaydi da yanimda otursaydi ayrica sizin anneniz 70 yasinda olsaydi bi is yapamasaydi ona da ayni sekilde davranir miydiniz 70 yasindaki kadin zatem is yapmasin mumkunse onu yok gibi sayin isinizi kendiniz gorun
Amin inşallahDublex bile tutsan sadece hava alırsın gezemezsin, bunları ta baştan dusunmeliydin böyle olacağını bence beterin beteri var haline sukretmelisin. Allah buyuktur herkesi birseylerle sınıyor sabrın sonu selamettir ınsallh sıkıntılarından kurtulursun
Üç erkek daha var büyük eltim on yıl oturmuş şimdi gelmek bile istemiyor. Ortanca hiç yok gibi oğlu da öyle diğer küçük oğlu eşinin zoruyla gelip gider ama kaba davrandığı için eşim göndermek istemiyo. Büyük görümcem her yıl gider on gün kalırdı ama bu yıl gidemedi rahatsızlığındanSiz bastan ayri eve ciksaniz ne fark edecekti ki? Kadinin bakima ihtiyacı varmis, terk edecek haliniz yoktu yine bence esiniz yaniniza çağırırdı. O yuzden o konuya cok da takilmayin.
Esinizin baska kardesi yok mu, biraz gelip alsinlar anne babayi?
Üç erkek daha var büyük eltim on yıl oturmuş şimdi gelmek bile istemiyor. Ortanca hiç yok gibi oğlu da öyle diğer küçük oğlu eşinin zoruyla gelip gider ama kaba davrandığı için eşim göndermek istemiyo. Büyük görümcem her yıl gider on gün kalırdı ama bu yıl gidemedi rahatsızlığından
Aslında haklısınız kendimi tamamen eve adamış durumdayım silkelenmem lazım :-(Ya kadinin bakima ihtiyaci var, biri bakmis zaten 10 sene. Digerleri de bakmıyorsa sokaga atacak haliniz yok. Bence beraber yasamaktan baska seceneginiz yok. Ama gün icinde cikin. Her gun 2 saat bile kendi kendinize cikip iki vitrin baksaniz bir yerde oturup bir cay icseniz iyi gelir.
Aslında haklısınız kendimi tamamen eve adamış durumdayım silkelenmem lazım :-(
İki çocuğum var biri 4 diğeri 1 yaşınfaCocugunuz yokmu yoksa düşünün en azından cocugu hava aldırmaya bi bahaneniz olur..(park,market,oyun salonları gibi) bence cokta karamsar olmayın herşeyin çaresi var ama ölümün yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?