bendede var bu durum
istanbulun merkezinde oturuorum eşimin işi dolayısı ile burdayz
ama tamamen kültürden yoksun bir yer aşırı muhafazakar
bende ailemden böyle yetişmedm yetişmediğim içnde çok mutluyum
ve sokağa bile çıkmıorum yalnız eşim izin vermio genelde ama
çıksak bile giysilerim süslü püslü olmam burdakilere garip gelio onları küçümsemiyorum
ama onlar beni uzaydan gelmişim sanıolar
sanki kötü biriymişim ya da çok ayrı bir dünyadan gelmişim gibi bakıyorlar
komşularda öyle bu yüzden kapı komşumun ismini dahi bilmiyorum öğrenmekte istemiyorum
tam 1 yıl oldu evleneli ve evde bu forumda takılmaktan başka yaptığım faaliyet yok tüm çevrem ailem arkadşlarım hepsi edirnede kaldı
kimseyi tnaımıorum burda ve seninle aynı durumdayım
ama eşime hiç saldırmadım bu yüzden beni anlamıyorsn die
sonuçta evlenmeden önce seni alıp bebek caddesinde oturtucm demedi
neyin ne olduğunu bilinçli olarak evlendm evlenirken farkındaydm herşeyini sevdim kabullendim o yüzden çok fazla takmamaya çalışıyorum
ama eşim ilgisiz olsaydı kesin boşanmıştık katlanamzdım
eşim günde 4 saat çalışıyor geri kalan tüm saatlerini bana ayırıyor bende çalışmıyorum zaten
haftada 1 gün arkadaşlarıyla buluşuyor onun haricinde çıkıyoruz geziyoruz sevgililer gibi cafeye bile gidip oturuyoruz hediye delisiyiz tanışma günümz ilk öpüşme günümz sevgilier günü doğum günü yıl dönümü vs. vs. hep evde şık yemek masası hazırlayıp içeriz sabaha kadr sohbet ederiz günleri kutlamak bahane maksat oturup sohbet etmek
canım cicim ayları biter 3 ayda dediler bitmedi biteceğinide sanmıorum inşallah
evlenirken herşeyi enine boyuna düşünmek gerek
hıh işte bu.durumumuz birebir sadece biz o beraber vakit gecirme durumunu kaybettik. hep onun ailesiyle birlikteyiz. kahvaltıya gidelim dedim gecen hafta evlendigimizden beri yalnız bir yere gitmedik. tamam dedi. sonra annemi cagırayım dedi. annesi ablanı da cagırsanız iyi olur demiş. 5 ablası var o onu o onu derken bi anda 20 kişi olduk yine. onlarıda seviyorum ama yalnız kalamıyoruz hiç. hafta sonu die mutlu oluyorum yegenini alıyo getirio. cocuk tek basına yatamıo korkuo 3 kişi uyuyoruz. sabah 7 de uyanıo cocuk sonucta al hafta sonu gitti. zaten esim eskisi gibi vakit gecirse benimle o zaman bu kadar sıkılmam