- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
Benim de kendime bir hayrım yok ama yapılacak şu galiba..Kendini bir an önce toplamaya çalışmak..Onun için de depresyon için bir psikiyatrise gitmek.Bazı yeni evliler depresyona girebiliyor.Ev işlerini erteleme ve diğer şeyler bunun belirtisi.Ve evde gün boyu durmaman lazım..Çalışmak veya hobi kursları..Evdeyse kitap okumak...Kendini bu süre içinde biraz mazur görmek..Ve eviliğe alışma sürecini kazasız belasız atlatmak..Eşini hiç kırmamaya çalışmak..Mahalleyi ;eşini falan olduğu gibi kabul etmeye çalış..Yoksa bu sıkıntı evliliği zedeleyebilir.
Biraz da o yardımcı olsun diye bekliyorsan ;bekleme.Çoğu erkek malesef sıkıntıya pek gelemiyor;bunun farkında olmalısın;etrafta görüyoruz..Var anlayışlı erkek de az..Bunları sana sadece yardımcı olmak için yazdım..İnşallah atlatırsın..
Biraz da o yardımcı olsun diye bekliyorsan ;bekleme.Çoğu erkek malesef sıkıntıya pek gelemiyor;bunun farkında olmalısın;etrafta görüyoruz..Var anlayışlı erkek de az..Bunları sana sadece yardımcı olmak için yazdım..İnşallah atlatırsın..
Son düzenleme: