telefondaki hanımefendi dedi ki : '' bunun için telefonda bilgi vermezler.. okula gelip yüzyüze görüsün. '' ne alaka simdidevlet sırrı sanki:97:
:)) olgunlaşmadanmı öyle diolar?
detayı çok yüzyüze görüşmeniz daha iyi
olgunlasma kız meslekle bir aradaymıs. ama olgunlasmada o bölüm yok. kız meslekte var. i ya biliomusun ben buna liseyi bitirsdigim yıl basvurdumm. göztepe kız meslekten. ordan beni halk egitime gönderdiler. 4 yıl dediler. derslere birebir katılcaksın dediler. forma mı giyicem dedim. büyük ihtimal dediler. esim o zaman sevgilimdi. sacmalama zaten yas farkımız var bide forma giyersen kimseye anlatamayız ikinci lise falan dedi. evdekilerde karsı cıkınca kaldı. o zaman su anlattıklarını biri banA Anlatsa okul bitmişti
canım olgunlaşmada yokmuymuuş bak bi an önce git görüş çünkü iki bölüm olabiliyo pratik ve kız sanat. bitanesinde lise mezunlarını alabiliyorlar ama birinde almıyolar bende inegölde kız meslek lisesinde başlamak istedim ki benim ablam çocuk gelişimi öğretmeni derslerinede giriyodu açık lisenin bana uymadı ben liseyi zaten bitirdiğim için. ancak olgunşalmaya başlayabildim ve tabi arada birsürü zaman kaybettim çünkü bursaya evlendikten sonra yerleştim. burda hiç arkadasım vs. yoktu apt. bi allahın kulunu tanımam 3 ay evdeydim sonra işte okula başladım yeni çevre edindim arkadaslar edindim çok ii oldu bu açıdanda
hayır olgunlasmada o bölüm yok. moda tasarım, grafik, bebek yapımı falan var.. nasıl olcak bakalım. gideim 2 güne ögreneyim
Kültürden seviyeden bahseden arkadaşlar geçmiş sayfalarda arkadaşım!'
Nette bir insanın ilk etapta kültürlü yada kültürsüz olduğunu mantığıyla yazım tarzıyla vs anlamaya çalışmaz mıyız?
Madem kültürden bahsediyoruz o zaman yazım tarzımızda gayet anlaşılır olmak zorunda.
Türkçe'yi katletmek kelime tasarrufu mu yada illa kompozisyon mu yazmak gerekir?
Senin Türkçe yi sadece kompozisyonda kullandığını bildikten sonra zaten diyecek bir lafım yok.
Bana göre eğitimini almış kültürlü bir insanım diye kendini savunan bir insan herkese örnek olmalı
Bunun içinde ilk yazım kurallarına bakarlar insanda..
Bir daha cevap vermeyeceğim yaz yaz dur.
izmir. koca sehirde insan bulamayan nadir bi tür olarak yasamaktayım
görümcem dershanede calısıo.gecen dönem sordum kontenjandan alırım dedi. hemde 500 lira gibi para olcaktı tamamı. ayda 50 lira ödersin. dolarsa bedavada gelirsindemişti.ilk ayımızdı. cok hevesle söyledim. ben 1 ay kendi kendime calısıp 300 puan aldım. 15 puan vardı örgünle. dershaneyke kesin kazanırım die kurdum kafada demek. ama bi cümle kurdu olay bitti. evli barklı kadınsın sen artık kac kişi gidiodur böyle sence dershaneye dedi. bi kre kendin rahatsız olcaksın dedi. iki yıl gecti kazanamassın artık zaten dedi. hatayı estek olcak birini beklemekle yapıyorum heralde onu dinlemesm snava girmiştim simdi. zaten kayıtlar bitikten sonrada ben sana gitmemi dedim gitseydin dedi. inatlasmayı ögrenemedim. hep ben öle yapayım huzursuzluk olmasın diorum. sonra mutsuz olan ben oluyorum
ayyy cnm ne güzel konusmussun yaaaa... içim acıldı sabah sabahh.. bostanlı taraflarına bende bayııyorum ama maaleseff karsı kıyıdayız biz.. yesilyurtta oturuyorumm.. burdan göztepe ye 2 araba degiştirmem gerekiyo. hataya dogru yürüyorum genelde.. ama karsıdan karsıya bile gecemiyorum bi türlü.. koca caddede ısık yokkk. yola atlama özelligim hiçç gelişmedi maalesef
işe kendime bakmakla baslayamıyorum cünkü markete cıkınca etegi pardesüyü üstüne gecirmiş garip tipler görüyorum. admlar da ona keza. sacıma fön cekip makyaj yapıyorum degişiklik olsun die. sokakta sırıtıyorum resmen. kendimi kötü hissediyorum. elbise giyiyorum esimde burda bu giyilirmi dio. bi esofman bi ceket giyip cıkıorum artık
Esıne soyle senı ozel ucagıyla Parıs'e gondersın,buralar senı acmaz iMZA/Pardesulu Eteklı Esarplı garıp Dosttt!!!
canim o taraflarda oturuyorsan apartman sakinlerinin anlattigin gibi olmasi normal
esrefpasa karabaglar yesildere'de falan o taraflardasin, cok bilmem yesilyurdu ama yakininda olan semtlere bakilinca sikayetinin nedenini anliyorum.
peki bu evi alirken ya da oraya gelin gitmeden once kimse uyarmadi mi seni canim rahatsiz olursun falan diye?
hadi onu gectim esin gencecik tazecik guzelcik gelinini keske daha guvenli yerlere goturseydi.
ama uzulme, izmirde evler fahi$ fiyatlarda degil kendinize gore bir yer bulursaniz ileride cikarsiniz.
evin goztepe'ye falan baya uzakmis biyerlere gidip gelmek yorucu oluyordur.
artik bir sure katlan canim bakarsin tasinirsiniz.
yanlis anlama hani amacim biyerleri kotulemek degil izmiri sana anlatmak amaciyla soyluyorum ama bostanli'da gecenin yarisi 2-3'de kankamla mini mini seylerle disari cikar kumru yerdik bizim oranin erkekleri donup bakmazdi bile. guvenli bir semt. tavsiye ederim.
karsi tarafta da mutlaka sana uyacak yerler var Izmir'i ogrendikce esinin aklina girer istedigin yere tasinirsin canim
uzulme o semtte yapamiyorsun diye
ben esarp yazmamıstımmmm... nedir bu laf sokma cabasıı... okumamıssınız bile yazdıklarımı.. okusanız acıkladıklarımı da görürdünüzz.. dinde laf sokmak, kinayede bulunmak yokturr. fikirle zikir bir olcak.. siz benim bir yerde tesettürle ilgili kötü bir yazımı kinayemi okudunuz mu??? ama sizin içiniz dolu kii esarbı da cümleme kaynak yapıp savasa gecmişsiniz...
merhaba canım.bende senin geçtiğin yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum durum zamanla geçiyor.bende istanbuldan buraya geldim.üstelik yakın sayılırız.bende eskiizmir de oturuyorum.oturduğum ev cadde üzeri ve yanında yakınında komşu yok.gördüğüm insanlar eşimin ailesi teyzeleri ve hergün kayınvaldeme gelen komşusu.benimde arkadaşım yok burada.6 aylık bebeğimle günleri geçiriyoruz.o olana kadar inan senin gibiydim bende.dediğin tipte insanlar burada da var ve şunu da ekleyeyim bende kapalıyım ama üstüme eteği pardesüyü geçirip hiç çıkmadım.kimseyi kınamak değil niyetim ama insan dışarı çıkarken biraz daha dikkat etmeli giyimine değil mi ?
bu arada ben 7 aylık evliyken hamile kaldım :)eğer eğitimine devam etmek istiyorsan ya da işe gireceksen plansız bebek yapma derim.bebek için pişman değilim ama plansız olması bei hiçbirşey yapamaz hale soktu.o 1-2 yaşına gelene kadar da böyle devam decek maalesef.şu evlilik depresyonu gelir geçer bir durum oyalanacak birşeyler bulursan daha kolay atlatırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?