Bunalıyorum.....

telefondaki hanımefendi dedi ki : '' bunun için telefonda bilgi vermezler.. okula gelip yüzyüze görüsün. '' ne alaka simdi devlet sırrı sanki:97:

telefondaki hanımefendi dedi ki : '' bunun için telefonda bilgi vermezler.. okula gelip yüzyüze görüsün. '' ne alaka simdi devlet sırrı sanki:97:

:)) olgunlaşmadanmı öyle diolar?
detayı çok yüzyüze görüşmeniz daha iyi

:)) olgunlaşmadanmı öyle diolar?
detayı çok yüzyüze görüşmeniz daha iyi

olgunlasma kız meslekle bir aradaymıs. ama olgunlasmada o bölüm yok. kız meslekte var. i ya biliomusun ben buna liseyi bitirsdigim yıl basvurdumm. göztepe kız meslekten. ordan beni halk egitime gönderdiler. 4 yıl dediler. derslere birebir katılcaksın dediler. forma mı giyicem dedim. büyük ihtimal dediler. esim o zaman sevgilimdi. sacmalama zaten yas farkımız var bide forma giyersen kimseye anlatamayız ikinci lise falan dedi. evdekilerde karsı cıkınca kaldı. o zaman su anlattıklarını biri banA Anlatsa okul bitmişti

canım olgunlaşmada yokmuymuuş bak bi an önce git görüş çünkü iki bölüm olabiliyo pratik ve kız sanat. bitanesinde lise mezunlarını alabiliyorlar ama birinde almıyolar bende inegölde kız meslek lisesinde başlamak istedim ki benim ablam çocuk gelişimi öğretmeni derslerinede giriyodu açık lisenin bana uymadı ben liseyi zaten bitirdiğim için. ancak olgunşalmaya başlayabildim ve tabi arada birsürü zaman kaybettim çünkü bursaya evlendikten sonra yerleştim. burda hiç arkadasım vs. yoktu apt. bi allahın kulunu tanımam 3 ay evdeydim sonra işte okula başladım yeni çevre edindim arkadaslar edindim çok ii oldu bu açıdanda

hayır olgunlasmada o bölüm yok. moda tasarım, grafik, bebek yapımı falan var.. nasıl olcak bakalım. gideim 2 güne ögreneyim

çok üzüldüm şuan ağlattın beni

Son düzenleme:
canım insan evlenince hayatı tamamen değişiyo yeni bi sayfa açılıyo gerçekten bu yüzden adapte olmak yeterince zorken sen hiç alışık olmadığın bi çevrede adapte olmaya çalışıyorsun bir de..
arkadaşlar yeterince güzel fikirler vermişler sana, ben de eşine bol bol sürpriz yapabileceğini ekliyorum onu şaşırtırsan sık sık o da seni şaşırtması gerektiğine inanıp elinden geleni yapar..
her şey gönlünce olsun..

izmir. koca sehirde insan bulamayan nadir bi tür olarak yasamaktayım

izmirde hangi semtte yasiyorsunuz acaba ogrenebilir miyim? ben de izmirliyim de
belki size bir kac fikir verebilirim...

izmirde halk egitim kurslari var, ucreti cok dusuk diye biliyorum annem bile gitmek istedi bir ara ama zamanini tutturamadi gidemedi...

kilo almissiniz, 13 kilooooooooo!!! :26:
eviniz nerede bilmiyorum ama can sikintinizi spor yaparak pek ala gecirebilirsiniz!!!
bostanli sahile gittiniz mi hic? ya da alsancak sahile? narlidere ya da pasaport sahiline? kiyi seridi boydan boya sahil iste birini secebilirsiniz
giyin esofmaninizi yuruyun kosun bu sahillerde mis gibi temiz hava...hatta iceceginizi alin, ipodu takin kulaginiza ohhh spor sonrasi keyif yapin cimlerde...
ozellikle sabah saatlerinde oglene kadar sporunuzu serin havada yapabilirsiniz...
(spor icin en uygunu bostanli sahili, burada spor yapan kisi sayisi cok o yuzden garip hissetmezsiniz kendinizi. ayrica spor icin bazi aletler var burda koca koca kadinlar bile sabahlari yurup kosup sonra bu aletleri kullaniyor siz de deneyin bence)

sizin yerinizde olup izmirde vakit gecirmeyi cok isterdim, keske o sehirde yasasam...
omrum uzardi yaa...
oturdugunuz semte cok kafanizi takmayin, giyinin suslenin binin bir otobuse oradan uzaklasin bitti gitti iste oradan uzaklastiniz...
tasinmak isterseniz uygun fiyatlarda bir cok kiralik ya da satilik ev alternatifiniz var diye dusunuyorum ayrcica...
boyle kendinizi sikacaginiza tasinabilirsiniz o semtten...
bunu da dusunun...

esinin boyle laflarini dinleme canim.
issiz gucsuz uretici olmak yerine surekli tuketici olmak cok sikici...
insan depresyona giriyor...
esini seni anlamasini bekleme...
erkekler boyledir genelde...
hem esin senin durumuna hic dusmemis ki seni iyi anlayabilsin...
evliligi bahane etme okul icin...
ben de evliyim ve okuyorum...
bekar olup okumaktan daha zor olabilir ama asla yapilamayacak bir sey degil...
sakin kendi hayatini(esinle birlikteki hayatini demiyorum kendi hayatini, once kendini dusun!) duzene sokmadan kendi kendine yararli hale gelmeden de cocuk yapma.
cocuk yapsan vakit gececek, evet mesgale olacak sana belki ama bundan baska bir getirisi var mi suan icin? yok
o yuzden once kendini mutlu et sonra bebek yap mutluluguna mutluluk kat bence
okula gidersen esinin kiskanma olasiligina gelince de...
akli mantigi olan ve karisina guvenen bir es boyle hislere kapilmaz diyorum...

ayyy cnm ne güzel konusmussun yaaaa... içim acıldı sabah sabahh.. bostanlı taraflarına bende bayııyorum ama maaleseff karsı kıyıdayız biz.. yesilyurtta oturuyorumm.. burdan göztepe ye 2 araba degiştirmem gerekiyo. hataya dogru yürüyorum genelde.. ama karsıdan karsıya bile gecemiyorum bi türlü.. koca caddede ısık yokkk. yola atlama özelligim hiçç gelişmedi maalesef

canim o taraflarda oturuyorsan apartman sakinlerinin anlattigin gibi olmasi normal
esrefpasa karabaglar yesildere'de falan o taraflardasin, cok bilmem yesilyurdu ama yakininda olan semtlere bakilinca sikayetinin nedenini anliyorum.
peki bu evi alirken ya da oraya gelin gitmeden once kimse uyarmadi mi seni canim rahatsiz olursun falan diye?
hadi onu gectim esin gencecik tazecik guzelcik gelinini keske daha guvenli yerlere goturseydi.
ama uzulme, izmirde evler fahi$ fiyatlarda degil kendinize gore bir yer bulursaniz ileride cikarsiniz.
evin goztepe'ye falan baya uzakmis biyerlere gidip gelmek yorucu oluyordur.
artik bir sure katlan canim bakarsin tasinirsiniz.
yanlis anlama hani amacim biyerleri kotulemek degil izmiri sana anlatmak amaciyla soyluyorum ama bostanli'da gecenin yarisi 2-3'de kankamla mini mini seylerle disari cikar kumru yerdik bizim oranin erkekleri donup bakmazdi bile. guvenli bir semt. tavsiye ederim.
karsi tarafta da mutlaka sana uyacak yerler var Izmir'i ogrendikce esinin aklina girer istedigin yere tasinirsin canim
uzulme o semtte yapamiyorsun diye

Esıne soyle senı ozel ucagıyla Parıs'e gondersın,buralar senı acmaz iMZA/Pardesulu Eteklı Esarplı garıp Dosttt!!!

Esıne soyle senı ozel ucagıyla Parıs'e gondersın,buralar senı acmaz iMZA/Pardesulu Eteklı Esarplı garıp Dosttt!!!

ben esarp yazmamıstımmmm... nedir bu laf sokma cabasıı... okumamıssınız bile yazdıklarımı.. okusanız acıkladıklarımı da görürdünüzz.. dinde laf sokmak, kinayede bulunmak yokturr. fikirle zikir bir olcak.. siz benim bir yerde tesettürle ilgili kötü bir yazımı kinayemi okudunuz mu??? ama sizin içiniz dolu kii esarbı da cümleme kaynak yapıp savasa gecmişsiniz...

mini giymiyorum ben zaten cnm ama orta halli birseyde giyilmio yanii.. anlamıssın zaten benii.. ben bitek bozyaka var sanırdımm.. orası bayrak dikip bagımsızlık ilan etcek yakındaa.. ama burası da ikinci sıraymıss yanii. yesildereyi bilmiyorumm hiçç. ben istemedim aslında en bastada ama kendi evimiz kiraya cıkmayalım dedimm. babası hediye vermişşş esim o zaman satmak ta istemedii.. simdi o da pişman ama vakit genişledi iste.. simdi daha zor bastan diretseydim keske.. dedigin gibi heryere gitmek dert. en az iki araba.. ama ev arama calısmalarım tam gaz devam ediyo. elbet bulucam daha ii bi yer

hadı yaa!Dınımı senden mı ogrenıcem.Hıc tahammulum yoktur bu konulara.Kınaye de kelımenın kendı manası dısında emaneten bır baska manada kullanılması demektır kı her kelımeyı hakıkı manada kullandım o kadar mantık okumuslugum var:Bız garıpler etek ve pardesu ıle bırlıkte esarp da takarız bu ıkısı beraberınde 3.yu getırır zate

merhaba canım.bende senin geçtiğin yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum durum zamanla geçiyor.bende istanbuldan buraya geldim.üstelik yakın sayılırız.bende eskiizmir de oturuyorum.oturduğum ev cadde üzeri ve yanında yakınında komşu yok.gördüğüm insanlar eşimin ailesi teyzeleri ve hergün kayınvaldeme gelen komşusu.benimde arkadaşım yok burada.6 aylık bebeğimle günleri geçiriyoruz.o olana kadar inan senin gibiydim bende.dediğin tipte insanlar burada da var ve şunu da ekleyeyim bende kapalıyım ama üstüme eteği pardesüyü geçirip hiç çıkmadım.kimseyi kınamak değil niyetim ama insan dışarı çıkarken biraz daha dikkat etmeli giyimine değil mi ?
bu arada ben 7 aylık evliyken hamile kaldım :)eğer eğitimine devam etmek istiyorsan ya da işe gireceksen plansız bebek yapma derim.bebek için pişman değilim ama plansız olması bei hiçbirşey yapamaz hale soktu.o 1-2 yaşına gelene kadar da böyle devam decek maalesef.şu evlilik depresyonu gelir geçer bir durum oyalanacak birşeyler bulursan daha kolay atlatırsın canım

o kadar konusmaya halaaa böyle yorum yapabiliyosanızz yazıkk.. mahalle agızlı bir tesettürlüü. cevap verip te düsemicemm gerkli acıklamayı yaptımm anlayan da anladı daha önce... konuyu begenmiosanız cevap yazmassınız.. ben sizinle tartısmakk zorunda mıyımm.. adam gibi özel mesaj da attıkk. ama niyett kötü oluncaa zembille indirsenn fayda etmioo bi kere daha anladıkkk... bi daha yazmayacagımm.. yazmayın artıkk sizde bi zahmett

sagol cnmm.. dogru anlamk isteyen anlıyo demekk ki.. tesettürlü biri olarakk beni anladıgınıza sevindimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…