Bunalıyorum.....

muhtesem yuzyıl sızde derın ızler bırakmıs sanırım kı kendınızı saray soylusu sanıp nırvana'ya ulasmıssınız.Neyse keyfınızı kacırmayım hayal dunyanızda mutluluklar.Fakat mahalle agızlı lafını Kenar mahalle dılberı olarak sıze ıade etmek ısterdım ama terbıyem musaıt deıl ne yazıkkı....

farkında mısınız bilmem ama hala hakaretli konuşuyorsunuz:26:

hayata at gözlüğü ile bakmamak insanlara önyargılı yaklaşmamak ve hoşgörülü olmak böyle birşey sanırım

dogrusu da bu sanırımm.. insanlar birbirlerine hosgörü gösteremedigi içinn kavgalar gürültüler.. bi türk _kürt kavgası bitmedi bide acık_ kapalıı.. kendimize cehaletii sorun diye görseydik te keske bu kadar tantanaya biryerlere gelirdikk.. neyse bebekk cok istiyordum aslında esim istese yapardımm.. cünkü acıkögretim bitene kadar oda kres yasına gelir die düsündümm.. sonrada banka sınavlarını kpss yi falan kovalarım dedim kendi kafamdan.. ama yorumları okuyunca beklemek daha mantıklı geldii.. cogunluk diyorsa vardır bi bildigi

farkında mısınız bilmem ama hala hakaretli konuşuyorsunuz:26:
Alllah Allah bana dedıgınız o muazzam soze karsı sukur secdesı mı beklıyodunuz?kı bu sozu sıze dıyemem dedım cumlenın sonuna bakın.Hıc hakaretlı bı kelımem de yok varsa gosterın.Bır kelıme kullanıyosanız sonucuna katlanacaksınız.Ayrıca bu tartısmayı baslatan sızsınız ama oyle bır performans gosterdınız kı zeytınyagı sızı gorse hasetınden catlardı

konu sahibi ben değili 1
konu sahibi türbanlı bayanları küçümseyip hakaret etmiyor bu 2
konunun başını okuyup içeriğine bakmamadan yorum yapmışsınız bu da 3

konu sahibi ben değili 1
konu sahibi türbanlı bayanları küçümseyip hakaret etmiyor bu 2
konunun başını okuyup içeriğine bakmamadan yorum yapmışsınız bu da 3

o zaman bızım munakasamızın ortasında ısın ne bu da 4 konu sahıbının dılı var sen neden karıstın mıxer gıbı bu da 5

o zaman bızım munakasamızın ortasında ısın ne bu da 4 konu sahıbının dılı var sen neden karıstın mıxer gıbı bu da 5

sanırım canın bu gece birilerine sataşmak istemiş.konu sahibi sayfalarca aynı şeyi yazdığı okumadan halde sert bir şekilde eleştirmenizi hoş karşılamadım.bende o nedenle uyarıda bulundum ama sizin fikir vermek ve konuşmaktan anladığınız tartışmak sanırım ki hala kavgacı bir üslupla konuşuyorsunuz.bu son mesajımdır tekrar cevap verme lütfunda bulunmayacağım iyi geceler

bu forumda editörlük zamanımdada ondan öncede şimdide gördüğüm tartışmaların çoğu tesettür vs. ile ilgili
birinin ağzından yanlış anlaşılacak bir kelime çıkmasın
aman hemen alınganlıklar başlıyor ve ardından kavga tartışma
canlarım benm bu kadar alıngan olmaya gerek yok kimse direk olarak size hitap etmiyor mahallesindekilerden söz ediyor tanıyormusunz hayır tanımıyorsunuz
boşverin öyleyse
insanların düşüncelerini beğenmiyorsanız kendi düşüncelerinzi doğru buluyorsanız
diğerine gülüp geçmelisinz
herkes kendine göre haklıdır
kimse kimseden üstün değildir

hayata at gözlüğü ile bakmamak insanlara önyargılı yaklaşmamak ve hoşgörülü olmak böyle birşey sanırım

vallahi takdir ediyorum keşke herkes sizin gbi olsa sevap işliyor diye insanların kalbini kırmaya ne gerek war bir yandan sevap işlerken diğer yandan hakkı olmadan insanlara hakaret edip kalp kırıyorlar
herkes kendi hayatına baksın Allah herkese akıl vermiş kim hangi dini isterse onu seçer istediği şekilde dinini uygular günahı sevabı uygulayanın veya uygulamayanın boynuna
ama malesef benm ülkemde bu imkansız çok nadir bu konuda anlayışlı insanlar vardır

Merhaba..

Ben de şu yasak olan şeyleri sıralayım..

1* Konularda dini içerikler ve açıklık- kapalılık gibi durumları paylaşıma açmak yasaktır.Konuyu açan bu yönlü paylaşım yapmamış ise de, yorum yazanlar durumu yine dine ve açıklık - kapalılığa getirmişse yine değişen birşey yok..Yasak..

2* Forum da kişilere yorum yapmak sınırlar içerisinde mümkündür..İmalı,yerici,kişiliklere yasa yaşam tarzlarına saygısızca yazılmış mesajlar yasaktır.

3* Sayfalar dolusu, ard arda ''Sen bana, ben sana!'' diye karşılıklı inciler yazmak da yasaktır..Bunun yerine Kötü İçerik butonundan şikayetinizi yaparsınız,bizler inceleriz gerek görürsek gerekeni yaparız..

Bu konu da, yukarda belirttiğim üç yapılmaması gereken de yapılmış..
Bu uyarıdan sonra temennim yapılmamasıdır..

Çünkü konu içlerine bir ikinci uyarı yazmıyor,bu sınırları ihlal edenlerin profillerine uğruyoruz..

Sevgiler,saygılar..

Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…