saol cnmm. su sinema 2 kişiiibenim içinn coookk büyük bi adım. hemde kendi istegiyle
:86: Ay yüzüm güldü. Benim kaynanam allah var iyidir de yani 64 yasında. Kadın benden dertli 4 kızını evlendşrmiş evde yalnız kalmıs.sonuncusuda evlencek die ödü kopuo ne zaman yanyana gelsek aglıyo. Depresyondayım diyo. Esimin gitmesinede alısamamıs. Kızına kapıyı kitleme hakan gelcek diomus gece. Alısamadım dio. Simit keyfine gidiorum yanına acılayım die. Kadınlar kahvesi gibi olmus. Onlarca yaslı teyze. Benim menierim var benim kalbim sıkıstı tansiyonum cıktı vs derken en son kaynanam aglıyo. Dahada daralıp eve dönüyorum:44:
ozelden mesaj attım bakarsan ıyı olur.
hahahay kız nerde oturuyosun istanbulda anadolu yakasındaysan seve seve arkadaşın olurum hehe :):92:
valal gülüyorumforumda kompozisyon yazmıyoruz... ayrıca sen forum kuralı demedin direkt kültürsüz dedin
ben lise mezunuyum.acıkögretim maliye 1. sınıf ögrencisiyim.ben bişi yapamıyorum bu durumda. cünkü engelli bölümünün izmirde üniversite bölümü yok. enstitü mezunu olarak kalcam demek. o zaman calısamam da
sende erken çocukluğa başla niye özel eğitim ?
erken çocuklukta açık öğrt. var çünkü
sende erken çocukluğa başla niye özel eğitim ?
erken çocuklukta açık öğrt. var çünkü
özel egitim iş bulma acısından daha uygun diye düsünmüstüm. bide üniversite sınavında ugrasmıstım o bölüme gireyim die sadece meslek lisesi cıkıslıları alıyorlardı.. ben daha önceden bilmedigim için pisi pisine düz lise okudum.. ama hiç yoktan iyidir. henüz bulamadım ama bulunca kayıt bırakıcam hemen. daha fazla vakit kaybetmenin anlamı yokanasınıfı ögretmeni olmak için ne gerekiyorsa yapıcamm.. cok pis taktım iki gündür
canım olurmu aslında okul öncesinde daha çok iş bulursun özel eğiltim hem daha zor hemde iş bulma açısından daha sıkıntılıdır. okul öncesinde artık anaokulları zorunlu hale getirildiği için milli eğitimde ciddi bir açık var ayrıcamilli eğitim olmasa bile özel sektördede çalışma imkanın var etrafta heryer kreş oldu
sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum hadi bakalım kolay gelsin
Erken çocuklukta açık öğretim var demişsiniz biraz bilgi verebilirmisiniz bu konu hakkında?
evet açık öğretimde okul öncesi öğretmenliği var canım ne sormak istiyosun ?
cnm ya izmirde bi tane olgunlasma enstitüsü buldum. ama onda cocuk gelisimi yok. bide üniversite sınavıyla ilgili birsey belirtmemiş. sınavda bir gecerliligi yok mu yani
?? e dört yıl lise mi okucam tekrar?
Ben düz lise mezunuyum biara sadece meslek lisesi mezunu alıyorlar diye duymuştum.Eğer girmek gibi bi imkan varsa değerlendirmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?