Bunalıyorum.....

saol cnmm. su sinema 2 kişiii benim içinn coookk büyük bi adım. hemde kendi istegiyle

eee erkekler böle ummadık anda yapıyolar süprizler evliliğinde en tatlı yanı bu olsa gerek çok güzel geçir akşamanı eşinle tatlım herşeyi unut pozitif ol sarıl kocişine keyfini çıkar

hahahay kız nerde oturuyosun istanbulda anadolu yakasındaysan seve seve arkadaşın olurum hehe :):92:

tatlım senin için söle bi baktım
zmir Bykehir Belediyesi - zmeb
bu siteden takip edebilrisin canım (ben bilgisayar prog okudum 2 yıllık - çok avajlı bir bölüm)
bu ücretsiz kurslarda bilgisayar kursları var kendini yetiştirip birçok yazılım firmaları var çankayada- alsancakta oralarda işe bile girebilirsin. Bence değerlendir bu fırsatı hem kendine güvenin de gelir :) pisikolojik olarak da düzelirsin

valal gülüyorumforumda kompozisyon yazmıyoruz...ayrıca sen forum kuralı demedin direkt kültürsüz dedin

Kültürden seviyeden bahseden arkadaşlar geçmiş sayfalarda arkadaşım!'
Nette bir insanın ilk etapta kültürlü yada kültürsüz olduğunu mantığıyla yazım tarzıyla vs anlamaya çalışmaz mıyız?
Madem kültürden bahsediyoruz o zaman yazım tarzımızda gayet anlaşılır olmak zorunda.
Türkçe'yi katletmek kelime tasarrufu mu yada illa kompozisyon mu yazmak gerekir?
Senin Türkçe yi sadece kompozisyonda kullandığını bildikten sonra zaten diyecek bir lafım yok.
Bana göre eğitimini almış kültürlü bir insanım diye kendini savunan bir insan herkese örnek olmalı
Bunun içinde ilk yazım kurallarına bakarlar insanda..
Bir daha cevap vermeyeceğim yaz yaz dur.

bende su konusulana son kez cevap veriyorumm. istanbul türkcesiyle konusup yazan bir sürü kıro gördüm.. buna bu kadar takılmanın anlamı ne. konumun sıkıntımın cok dısında bu durum. velev ki ben sizin dediginiz gibi iddialı konusmus olayım. ama sözümün arkasındayım. her üniversiteli kültürlü olmuyor maalesef. üniversitenin dibinde avm de calısan biri olarak gönül rahatlıgıyla söylüyorum bunu. mutlaka hakkını verenler var saygım sonsuz. ama ben cümle kurarken de bircok üniversiteliden demiştim. hata yaptıgımı düsünmüyorum. buradaki insanlarla da kültür farkımı hala savunuyorumm. insan ayakkabısını temiz tutmayı bilir, kıyafetinin ütülü olması gerektigini bilir, kapıya ayakkabı dizmemek gerektigini bilir, küfür etmemek gerektigini bilir, gece yarısı gürültü yapmamak gerektigini bilir, kapıları carpmamakk grektigini bilir, kapının önüne 10 kişi dizilip oturmamak gerektigini orayı insanların yol olarak kullandıgını bilir. vs vs vs.. bu kültürdür,görgüdür.. bu sizin harf takıntınızdan daha ciddi bir durum benim için. hepimiz dilimize sahip cıkalım duyarlılıgınızı takdir ediyorum ama o kadar basit degil..

sende erken çocukluğa başla niye özel eğitim ?
erken çocuklukta açık öğrt. var çünkü

sende erken çocukluğa başla niye özel eğitim ?
erken çocuklukta açık öğrt. var çünkü

özel egitim iş bulma acısından daha uygun diye düsünmüstüm. bide üniversite sınavında ugrasmıstım o bölüme gireyim die sadece meslek lisesi cıkıslıları alıyorlardı.. ben daha önceden bilmedigim için pisi pisine düz lise okudum.. ama hiç yoktan iyidir. henüz bulamadım ama bulunca kayıt bırakıcam hemen. daha fazla vakit kaybetmenin anlamı yok anasınıfı ögretmeni olmak için ne gerekiyorsa yapıcamm.. cok pis taktım iki gündür

canım olurmu aslında okul öncesinde daha çok iş bulursun özel eğiltim hem daha zor hemde iş bulma açısından daha sıkıntılıdır. okul öncesinde artık anaokulları zorunlu hale getirildiği için milli eğitimde ciddi bir açık var ayrıcamilli eğitim olmasa bile özel sektördede çalışma imkanın var etrafta heryer kreş oldu
sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum hadi bakalım kolay gelsin

Erken çocuklukta açık öğretim var demişsiniz biraz bilgi verebilirmisiniz bu konu hakkında?

Son düzenleme:

cnm ya izmirde bi tane olgunlasma enstitüsü buldum. ama onda cocuk gelisimi yok. bide üniversite sınavıyla ilgili birsey belirtmemiş. sınavda bir gecerliligi yok mu yani
?? e dört yıl lise mi okucam tekrar?

cnm ya izmirde bi tane olgunlasma enstitüsü buldum. ama onda cocuk gelisimi yok. bide üniversite sınavıyla ilgili birsey belirtmemiş. sınavda bir gecerliligi yok mu yani
?? e dört yıl lise mi okucam tekrar?

aradınmı olgunlaşmayı ? neyse kız meslek liselerine git sor onlar bilgi verir meslek liselerindede açılan programlar var .niye bidaha liseyi 4 sene okuyasın yoğunlaştırılmış program ve kültür derslerinden muafsın biz sadece branş dersllerini alıyoruz şu anda sadece matematik var seçmeli olarak. önümüzdeki dönem yine teorik ama haftada bir gün staj ,sonraki dönemde full staj var ve bitecek. zaten seneye ünv. sınavına giriyorum inşallah açık öğrt. okul öncesi öğrt. kazanırım. tabi puanları düşük değil ama olsun bu saatten sonra 1,5 sene uğraşıyorsam onada çalışırım.ayrıca olgunlaşma biter bitmez ücretli öğr. başlıcam hemen, bi yandan açık öğretim bi yandan çalışırım. lise diploman değiştiği için çocuk gelişimi çıkışlılar ünv. sınavında ek puan alıyolar buda öyle lise diplomam değişiyo benim mesela ,ha kız meslek çocuk gel. bitirmişim ha burayı.zaten özel değil milli eğt. bağlı bi kuruluş

Ben düz lise mezunuyum biara sadece meslek lisesi mezunu alıyorlar diye duymuştum.Eğer girmek gibi bi imkan varsa değerlendirmek isterim.

canım geçmişi okursan ben yazmıştım zaten kısaca şöyle söyleyeyim kız meslek liselerinve olgunlaşma enstütülerinde yoğunlaştırılmış programlarla lise diplomanı değiştirebiliyosun. dolayısıyla ünv. sınavındada ek puan olarak yerleşebilirsin.
ben bu şubat ayında bursa olgunlaşmada çocuk gelişimi bölümüne başladım sınıfta ünv. mezunlarıda lisede var ben önlisans mezunuyum. 1.5 sene sürecek toplamda 2 dönem artı staj. bulunduğun şehirde varmı önce bi onu araştır yada yakın yerlerde valla bizim sınıfta günlük 2 saatlik mesafeden gelen insanlar var çünkü güzel bi fırsat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…