Bunalıyorum.....

Benim de kendime bir hayrım yok ama yapılacak şu galiba..Kendini bir an önce toplamaya çalışmak..Onun için de depresyon için bir psikiyatrise gitmek.Bazı yeni evliler depresyona girebiliyor.Ev işlerini erteleme ve diğer şeyler bunun belirtisi.Ve evde gün boyu durmaman lazım..Çalışmak veya hobi kursları..Evdeyse kitap okumak...Kendini bu süre içinde biraz mazur görmek..Ve eviliğe alışma sürecini kazasız belasız atlatmak..Eşini hiç kırmamaya çalışmak..Mahalleyi ;eşini falan olduğu gibi kabul etmeye çalış..Yoksa bu sıkıntı evliliği zedeleyebilir.
Biraz da o yardımcı olsun diye bekliyorsan ;bekleme.Çoğu erkek malesef sıkıntıya pek gelemiyor;bunun farkında olmalısın;etrafta görüyoruz..Var anlayışlı erkek de az..Bunları sana sadece yardımcı olmak için yazdım..İnşallah atlatırsın..

Son düzenleme:
cnm belediyenin kurslari oluyor hangi sehirde yasadigini bilmiyorum ama kendini de bu kadar sikintiya sokma bence

tabiki diyebilirsiniz. ama siz burda bunu yazsanız ben cahil oldugunuzu vs düsünmem.kimse kimseyi tanımıyor sonucta. su interneti kullanıp burda paylasımda bulunabilmek bile gelişim göstergesidir bence. ben o cümleyi arkadasla tartısırken onun söylediklerine karsılık olarak kurdum. bi genelleme söylemi degildi bir saldırı degildi yani. kendisi mezun olunan okulla kültürü bagdastırmıstı cünkü. ben bunun okulla ilgisine inanmayanlardanım maalesef. dedigim gibi bu benim int dilim. heralde msj yazarken harf tasarrufu yapmaktan böyle kaldı.

kızmayın rica ediyorum. acıklamama ragmen sizin dısınızdada aynı seyi tekrar tekrar o kadar cok yazan olunca ne diyecegimi bilemiyorum artık. yoksa kızmak terslemek vs sözkonusu degil ve tarzım hiç degil. ayırdıgınız vakit için ayrıca tesekkürler

merhaba canım konunu okudum biraz da yorumları okumaya çalıştım.. evlilik senin biraz yaşadığın gibi aslında belli şeyler yemek temizlik iş aileler v.s v.s bir sürü sorumluluklar ve birden bekar hayatdan kopup ev hanımı olmak zor yaşayan biri olarak sölüyorum bende sürekli evde kapanmakdan sosyal bişeler yapmamaktan çok skılmıştım evliliğimin ilk ayları alıştım ama bi süreçden sonra dışarı çıkmaya çalışıyorum kendime bişeler yapmaya çalışıyorum eğer bnları yapamassam evde oyalancak bişeler arıyorum mcburum çünkü eşimi seviyorum ve evli bi kadınım sorumluluklarım var ama tabi bunlar hep kısa süreçler değişir geçer muhakkak sende genç yaşta iş hayatında sorumluluklara atılmışssın ve bunun etkileride olabilir üstünde bende öleydim yşımdan büyük sorumluluklarım vardı.. ama geçiyor grçekten.evinin işlerini asma askıya derim hergün bi plan yap ve yapmak istediklerini yap.eşinde bu yüzden fazla kızma malum erkekler işe gider gelir akşam eşinden ilgi bekler napıyo nediyo sıkılıyormu diye düşünmezler :)

insallah cnm...:97: harıl harıl iş arıyorum.. alsancak sularında. içime sinen bir iş bulursam sorunum kalmayacak sanırım.. kitap okuyorum bol bol. zaten iyiki kitaplar var..

hayır kızgınlık yok sorunda yok zaten arkadaşım açıklama yapmak istedim sadece umarım hayatındaki herşey istediğin gibi seni mutlu edecek şekilde gelişir.

evet düsünmüyolarr.. neyse en azından gecici oldugunu düsünmek beni rahatlattı

valla arkadaşımhiçbişiiiii bulamamışsın buna takmışsın yani benim düşüncem böleee kelime hatalarına takan insanlar genelde sıkıcı kişilerdir yani bu benim nacizane kişisel fikrimbende msnde yazarken öle yazıyorum böle yazıyorum annadın yazıyorumbizim 2 üni bitiren mba yapan arkide öleeeee yazıyooooooyani bunlar basit şeyler sen insanların kültürlü olmasını buna bağlıyosan çoooook komik

Komikse bol bol gül
Forum kurallarına uymak sıkıcıysa sıkıcıyım:)

canım ya gecen albumune bakmıstım ne guzel aşk dolular dedım ama aşk meşk geçici

insanları çocukları yaratık gibi, ayakkabılarını diziyolar laftan anlamıyolar tekmeledik attık yine anlamıyolar diye yargılarsan daha cok yalnız kalırsın benden söylemesi. bu kadar bunalan bi insanın, param yok diye kursa gidememekten dert yanarken aklına halk eğitim kurslarının gelmemesi de biraz enteresan geldi açıkçası. altı üstü iki kişisiniz ev ne kadar pislenir dağılır ki? bütün gün yemekle işle geçmez bence. al kütüphaneden kitap oku bulmaca cöz, beceremesende resim cizmeye calış, internetten araştırarak da hobi edinebilirsin, resim tekniği elişi tekniği öğrenebilirsin, dikkatini ne çekiyosa artık... bi kağıt kalem de cok pahalı değilki
bence biraz abartıyosun, unutma senin abartman ne bana ne diğer kk üyelerine bişey kazandırmaz veya kaybettirmez, olan sana olur arada

ben param yok demedim. esimden para istemeye alısamadım dedim. ben evlilige alısamadım.. birden bire eve tıkılmak bogdu. esimin benim su sıkıntımı anlayamaması beni bogdu. bu kadar farklı bi muhitte oturmak bogdu. burasıda sıkıntı paylasılcak bir sayfa oldugu için yazdımm. ahsap boyama cam boyama tel kırma biliyorum. cok da kitap okuyorumm. yazmıstımm.. bu durum farklı bişi

Geçen sene evlenen bir arkadaşım da aynen bu şekilde bir bunalıma girmişti ama bir farkla o çalışıyordu onun şikayeti de hiçbir şeyi yetiştirememek ve eşinin ona yardım etmemesiydi. Boşanmayı düşündü, ailesi farklı bir şehirdeydi annesi yanına geldi, kocasıyla odaları ayırdılar, vs. En sonunda aşk herşeyin üstesinden gelirmiş dedi ve devam kararı aldı ve çok şükür şuan mutlular. Biraz sabredip yeni hayatına alışmaya çalışırsan ne kendine ne de eşine hayatı zehir edersin ki şuan cicim ayları tadını çıkar bence (gerçi benim tuzum henüz kuru evlenince de aynı yorumları yapar mıyım bilmiyorum )
Kilo işine gelince en kısa sürede onları üstünden atmaya çalış yoksa kendini öyle gördükçe sinirin bozulacak. Kolay gelsin

ayyyyy az önce bana kendi kendine sinemaya gidelim yarın dedi. pazar da sirinceye götüreyim artık cok istiyodun dedi. yazdıklarımımı gördü acaba:83: sevincten ucmak üzereyimmm kendi kendine bi teklif getirdi yaaa

ayyyyy az önce bana kendi kendine sinemaya gidelim yarın dedi. pazar da sirinceye götüreyim artık cok istiyodun dedi. yazdıklarımımı gördü acaba:83: sevincten ucmak üzereyimmm kendi kendine bi teklif getirdi yaaa

günaydın tatlım.. eşinin süpriz teklifi çok hoş eee dediğim gibi biraz zaman bu evlilikde sonra herşey rayına patır patır oturuyo adına çok sevindim canım

saol cnmm. su sinema 2 kişiii benim içinn coookk büyük bi adım. hemde kendi istegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…