anlattiklariniz inanilir gibi degil
sizin özel hayatiniz yok mu?
liseye giden kayninin ne isi var sizde
hemde ailesi o kadar yakinken
ben olsam esime derim söyle 9-10 odalo bir villa yaptiralim
sülalecek yasayalim
sımdı sesınızı cıkartmazsanız ılerde durumlar daha da kotuye gıdebılır
su asamada cocuk ısını ertelemelısınız bence
canım yaa çok üzüldüm inanmazsın benim eşyamıda hep mahvettiler kıskanç biri değilim ama insan üzülüyo yepyeni eşyalar ben yeni gelin daha kendim doğru dürüst kullanamadan içine ettiler dediğin gibi ama eşim anladı üzüldüğümü ve müdahale etti niyetinin gerçekten aile ayırt etmek olmadığını ve kendine ait bi yaşam alanı istemenin senin hakkın olduğunu birbirinizin mutluluğu için bazı fedakarlıklar sınırlamalar yapılabileceğini eşine anlatmak lazım ama nasıl seni çok yanlış anlamış yanlış tepki vermiş...bunu denedim. tatlı dille söyliyim die demez olaydım aile ayrımına girdi hemen. küçük yiğenin halımı kanepemi mahvetti deyince, yiğenim canı sağolsun benim malım değil mi dedi. şok oldum. tabi millet evimin içine sçar ben temizler. yemin ederim evimin halini görseniz onlar gittikten sonra. salonum da sigara içirtmem ama kayınbabamiz içer. çocuklar ses yok zaten onlar temelli bişey. yok bari laf söyleyince bi sus ya. ben halıma çay kola dökülünce susacakmışım . sabrımı sınıyorlar. ama ben bi yerde patlarım.
eşim hiç rahatsız olur mu? adam sabah işe gidiyo akşam eve geliyor. sabah erkenden kalkıyorum ben gece yatana kadar uğraş dur. ya bide sanki benim ailem gelmiş gibi. sohbeti pek yok. üzüldüğümün farkında bile deil. ben yengesinin hamile halini görünce bunalıma giriyorum ve o umursamıyor bile. gerçi ne yapabilir ki eve gelen adama. az gel desen olmaz. bide bizimkiler yüzsüz gene gelirler geçen hafta yolladım haftaya gene gelecekler. ben eşimle yalnız kalmak istiyorummmm
aynen öyle adamlar işine çekip gidiyo onlarla otur onlarla kalk hizmetlerini yap sana düşüyo... az gel denmez elbet ama mesela tam onların geleceği sıra sen ailene falan gitsen veya hasta falan olsan misafir kabul edemesen biz öyle yaptıkta bazen zorda kalınca anneme geçiveriyorum ay çok hastayım sınavım var psikolojim bozuk eşim anlayış gösteriyo ama bunaldığımı anlıyo kim kaldı böyle yaşayan vıcık vıcık aileler başımın üstünde ama eşimle yalnız kalmak istiyodum bende hep seninle vakit geçirmek evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum falan desen...
hayy Allahım inan sende kendimi görür gibi oldum kbaba sebze yemez kv bahratlı 3 kuruş faydaları olmaz ne pişirsem diye düşünürdüm ufff anladım ki çokta ince düşünceli olmayacaksın kardeş olduğu kadar... eşin anlamıyosa kendin halletmeye çalış çok iyi davranma hastayım de yat işim var de dışarı çık anlasınlar huzursuz olduğunu bu kadar gelmesinler üstüneöncelikle lafına katılıyorum kim kaldı böyle vıcık vıcık. ailem de uzakta yakınımda hiç akrabam filan yok keşke olsa. komşularım bile gelmiyo senin gelengidenin eksik olmuyo die bende gidemiyorum çat kapı geliveriyorlar. bide yani ne yapsam olmuyo. biri etli yemez biri sebze yemek. yok tuzu çok yok baharatı ne öyle. sanki biz onlarda nasıl yiyosak. ne pişircemi şaşıyom.eşimde bu konuda çok gaddar. ne bunaldığımı anlar ne başka yerde olduumu. kendince eşitlik yapıyo. annemlerle kayınbabamlar yakın oturur. sabah eş.k gibi çalışırım onlarda. akşam annem lere geçerim. sabah erkenden gel diye söyler hemen. ben bu adamla ne yapıcam bilmiyorum. eşimin bu huyları olmasa dört dörtlük olur ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?