bu ıs kocada bıter canım sana laf düşmez sen desen aaa gelın bızı ıstemıo derler gelmemeye baslayıncada esın sen böyle yaptında gelmıolar dıe senı cıleden çıkarır.bazen kımı esler dengeyı saglıo aılesınden on planda tutuo karısını kımı eslerde senınkı gıbı aılesıne toz kondurmuo sen ıstenmeyen oluosun.ben senı coooook ıyı anladım arkadaşım.bıde bazı aıleler var sabah aksam beraber oturmaya meraklılardır kalabalık sulaledır bunlar..ve sen buna uyum sağlamak zorunda kalırsın..oyle esle sadece yatak odası hayatın vardır.dıer günler ve saatler sureklı ne pısırsem ne ıkram etsem dıe dusunur durursun.ben sana cozum soyleım arkadasım.bı kursa gıt yada calıs kı haftaıcın full dolu olsun.sn evde yokkende evıne gelecek hallerı yok ya..eşya konusuna gelıncede zaten hep o eşyayı erkek tarafı eskıtır sen yenısını alalım dıyıncede eger modern kafa yapısında bı esın yoksa bunların nesı var der bı omurde o eşyayla yaslanırsın var boyle erkeklerde..eltın varmıydı? hanı onada bu derece sık gıdıp gelıolarmı dıe?