• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaltıyorlarrrr artıkkkkkk

bu ıs kocada bıter canım sana laf düşmez sen desen aaa gelın bızı ıstemıo derler gelmemeye baslayıncada esın sen böyle yaptında gelmıolar dıe senı cıleden çıkarır.bazen kımı esler dengeyı saglıo aılesınden on planda tutuo karısını kımı eslerde senınkı gıbı aılesıne toz kondurmuo sen ıstenmeyen oluosun.ben senı coooook ıyı anladım arkadaşım.bıde bazı aıleler var sabah aksam beraber oturmaya meraklılardır kalabalık sulaledır bunlar..ve sen buna uyum sağlamak zorunda kalırsın..oyle esle sadece yatak odası hayatın vardır.dıer günler ve saatler sureklı ne pısırsem ne ıkram etsem dıe dusunur durursun.ben sana cozum soyleım arkadasım.bı kursa gıt yada calıs kı haftaıcın full dolu olsun.sn evde yokkende evıne gelecek hallerı yok ya..eşya konusuna gelıncede zaten hep o eşyayı erkek tarafı eskıtır sen yenısını alalım dıyıncede eger modern kafa yapısında bı esın yoksa bunların nesı var der bı omurde o eşyayla yaslanırsın var boyle erkeklerde..eltın varmıydı? hanı onada bu derece sık gıdıp gelıolarmı dıe?

bu bize yazdıklarını aynısını eşine söyle sen mutlu olmak için evlendin , duygularını düşüelerini bilsin , ufak ufak şikayetlenmeye başla yoksa eşin senin mutsuz olduğunu bilmeyecek,ayrıca orası seninde evin talepkar ol, fedekarlık nereye kadar, bunuda sınırlandır inan bunları yaparsan, ruhun mutlu olacak

böyle aile düşkünü erkeklere laf anlatmak zordur ne desen farklı algılarlar:19:sen ailesini kötülemeden tatlı dille yavaş yavaş bunaldığını sıkıldığını arada başbaşa kalmak istediğini bazı hafta sonları sadece onunla gezmek istediğini söyle canım:31: eşinin ailesi de çok bencilmiş onlarında biraz anlayışlı olmaları gerek ama iş eşinde bitiyor ara sıra müsait değiliz demesini öğrenmeli

öncelikle lafına katılıyorum kim kaldı böyle vıcık vıcık. ailem de uzakta yakınımda hiç akrabam filan yok keşke olsa. komşularım bile gelmiyo senin gelengidenin eksik olmuyo die bende gidemiyorum çat kapı geliveriyorlar. bide yani ne yapsam olmuyo. biri etli yemez biri sebze yemek. yok tuzu çok yok baharatı ne öyle. sanki biz onlarda nasıl yiyosak. ne pişircemi şaşıyom.eşimde bu konuda çok gaddar. ne bunaldığımı anlar ne başka yerde olduumu. kendince eşitlik yapıyo. annemlerle kayınbabamlar yakın oturur. sabah eş.k gibi çalışırım onlarda. akşam annem lere geçerim. sabah erkenden gel diye söyler hemen. ben bu adamla ne yapıcam bilmiyorum. eşimin bu huyları olmasa dört dörtlük olur ama....

eşin 4*4 lük mü ? kuzum adamın sana saygısı yok sen neden bahsediyorsun kendine gel.kendin için yaşa önce ben demeyi öğren geliyorlar mı hergün koy makarnayı önlerine bi baş soğanı da kır ortaya isteyen yesin istemeyen küssün hiç takma . başım ağrıyor de yemeniyi bağla alnının çatına azıcıkta sızlan dön arkanı kiminle sohbet ederlerse etsinler. madem kocanın ailesi bi zahmet sohbetini etsin. ne paralıyorsun kendini kimseyi memnun edemzsin kusur bulan gene bulur .

düğün meselesine gelince hiç laf sokma derdine girme en güzel cevap tepkisiz kalmaktır. al kocanı karşına dans mı ediyon şakkıdı şakkıdı mı oynayacan sen bilrsin onların takımı ne yaparsa yapsın.

aman be kaç günlük ömrümüz var ki ne kasıyon kendini.

hadi bakalım :10:

eşim hiç rahatsız olur mu? adam sabah işe gidiyo akşam eve geliyor. sabah erkenden kalkıyorum ben gece yatana kadar uğraş dur. ya bide sanki benim ailem gelmiş gibi. sohbeti pek yok. üzüldüğümün farkında bile deil. ben yengesinin hamile halini görünce bunalıma giriyorum ve o umursamıyor bile. gerçi ne yapabilir ki eve gelen adama. az gel desen olmaz. bide bizimkiler yüzsüz gene gelirler geçen hafta yolladım haftaya gene gelecekler. ben eşimle yalnız kalmak istiyorummmm

canım belki saçma diyeceksin ama geldikleri zaman ayakkabılarına azar azar tuz serp
annemler anlatırdı yeni gelinken halalarımla otururken istemedikleri biri gelmiş serpmişler kadın yerinde oturamamış kalkıp gitmiş
belki doğru belki hurafe denemekten zarar gelmez eğer dediğim gibi olur giderlerse özelden mesaj yaz cevabı:34:[SUP][/SUP]

kusura bakmayın cevap yazamadım 3 gündür misafirim vardı. yeni gittiler. hepinizin yazılarını okudum. herkes çok güzel cevaplar vermiş. uygulamaya çalışıcam. tabi benim gibi yumuşak huyluyu buldular. yaşım da küçük kime ne diyeceğimi nasıl davranıcağımı bilemiyorum. yapımda da yok. ama bu kadar da olmaz. yarın kaynanamlara gideceğiz içim sıkılıyor gitsem bi dert gitmesem bi dert. gitmek hiç istemiyorum ama annemi özledim. yakın oturuyorlar.sırf annemi görmek için gidicem. eşim sadece akşam yatmaya dedi. ama tabii ben nasıl eşimi ikna edicem hiç bilmiyom. ısrar etsem inada biner kandırmaya çalışsam beceremem. hemen fevri davranıyorum aklımdakini söyleyiveriyom.ufff gitmesem mi. ama gitmeyip te ne yapcam. evde tek bırakmıyo. akrabalarına bırakır. ne yapmalıyım bi fikir lütfen

canım belki saçma diyeceksin ama geldikleri zaman ayakkabılarına azar azar tuz serp
annemler anlatırdı yeni gelinken halalarımla otururken istemedikleri biri gelmiş serpmişler kadın yerinde oturamamış kalkıp gitmiş
belki doğru belki hurafe denemekten zarar gelmez eğer dediğim gibi olur giderlerse özelden mesaj yaz cevabı:34:[SUP][/SUP]

hahahahha iyi fikirmiş. ama kaya tuzu koysam etkilemez. :34:deneriz

inanamıyorum böyle başkasının evine çöreklenenlere ya
evlerinde haftanın üç günü yemek pişmez bunların onda bunda yer içer enerjilerini atarlar akraba mı akbaba mı belli değil
bi düşsünler paçanızdan aaaa

hahahahhhhhaaaaaaa evet yaaaa bi düşün paçamdan

kusura bakmayın cevap yazamadım 3 gündür misafirim vardı. yeni gittiler. hepinizin yazılarını okudum. herkes çok güzel cevaplar vermiş. uygulamaya çalışıcam. tabi benim gibi yumuşak huyluyu buldular. yaşım da küçük kime ne diyeceğimi nasıl davranıcağımı bilemiyorum. yapımda da yok. ama bu kadar da olmaz. yarın kaynanamlara gideceğiz içim sıkılıyor gitsem bi dert gitmesem bi dert. gitmek hiç istemiyorum ama annemi özledim. yakın oturuyorlar.sırf annemi görmek için gidicem. eşim sadece akşam yatmaya dedi. ama tabii ben nasıl eşimi ikna edicem hiç bilmiyom. ısrar etsem inada biner kandırmaya çalışsam beceremem. hemen fevri davranıyorum aklımdakini söyleyiveriyom.ufff gitmesem mi. ama gitmeyip te ne yapcam. evde tek bırakmıyo. akrabalarına bırakır. ne yapmalıyım bi fikir lütfen

kv. yatmaya gidiceksiniz canım istemiyorsun anlayamadım,bu arada yaşınız sorsam :40:küçük yazmışsın

kv. yatmaya gidiceksiniz canım istemiyorsun anlayamadım,bu arada yaşınız sorsam :40:küçük yazmışsın

yaşım daha 19. kendi annemle kv. yakın oturuyorlar. gündüz kv. de akşam annemde kalıyorum. annemi özlüyor gitmek istiyorm ama kv. e gitmekm istemiyorum.yani akşam bi yatarken bide kahvaltıda annemi görüyom. isyanım da buna.

bak buradaki herkes eşine anlatmalısın diyor.

kesinlikle eşine anlat. çünkü bu anlatmada öyle bir şey var ki anlattığın anda kuş gibi hafifliyorsun. sanki sorun ortadan kayboluyor, gözünde küçülüyor..

eşin ailesine karşı hassassa sende onun ailesisin, sanada hassas olmalı. senin için sorunu tatlı bir şekilde anlatırsan eşinin neden canı sıkılsın..

evlilikte paylaşmak, paylaşmak, paylaşmak... kesinlikle altın kural..

Back
X