bunalttilar artik

Benim buyuk aplam ayrildi bende ayrilirsam bunlarin geninde var derlere uzak eve tasinmaya gelince sakadina buldurdum kayinbabama dedim senden uzaga gocucem diye oraya gelemezmiyim diyo nasil bir hata yapmisim da evlenmisim simdi pismanim
milletin ne dedıgı çok mu önemli yaa sen bütün bunları cekıyosun yazık deıl mı sana benımde tanıdıgm var boyle kardeslerı bosandı diye boşanamayan... ayrıca uzaga o kadar gelemezler bence tehdit et ya kocanı bıktım bosanırım dıye onlar kendını sana ayarlasın çok sinir bozucu çok..

çok afedersın okurken ohaa dedım...nasıl katlanabılıyorsun...ne munasebet ya...ben çalışıcam gelıp onlara hızlmetclıkmı edıcem pazar gunu kapım 7 de calacak ha....naparım ben onları paralarım be....bu kadar sessız kalmayın...tamam evlerındesınız ama sonucta evlatları oturuyo orda kendınızı yapmak zorunda hıssetmeyın.hızmetcı degılsınız

Aynen oyle agizini acan direk bosan diyo seytan sevindirmek istemiyorum . Hem esim sadece bu kanuda duyarsin ondan haric bir dedigimi iki etmez. Insallah kurtulursun Allah yardimcin olsun dicekleri halde bazilari direk bosan diyo bir hata uaptim bir kez bosanalim dedim pisman oldum esimin ne sucu var ailesinin cahilligi

Turkceni duzelt derken calisan bir bayanim bir yandan calisip bir yandan icimi dokuyorum hizli yazmak zorunda kaliyorum o yuzden eksik yaziyorum

Şeytanı mı sevindiriyorsunuz yani..
Boşanmak helaldir.. Pek sevilmeyen bişi ama sonuçta helal..
Siz ne kadar dan kanıksamışsınız size yapılanları..
Siz kendinize değer vermezseniz kimse değer vermez..
Eşinizin suçu en çok burda..
Sizi bu kadar ezdirdiği, sindirdiği ve değer vermediği için..

Kıa kayınpederinle kayınvalideni bana getirsene üstlerinde benzin ve çakmakla birşey deniycemmmm bu ne ya içime öküz oturdu yeminle

Gerçekten çok sinir bozucu.Allah yardımcın olsun.Nasıl bunlara dayanabiliyosun?Aslında bunu yazarken kendimi de kınıyorum biraz.Her neyse..Çocuğun var mı bilmiyorum.Ama yoksa tehdit et kocanı.Ya ayrı eve çıksın ya da boşan gitsin.Bekar da değilim.Boşanmanın zor olduğunun bilincindeyim.Ama bu kadar olmaz.Eşin bi kere seni gerçekten sevse bu kadar seni yormalarına izin vermez.Kendini düşün.

Bu gidişle eşinle de anlaşamazdın madem sizden para istiyor çıkın başka eve illa muhtaçmı olmak gerek

Kıa kayınpederinle kayınvalideni bana getirsene üstlerinde benzin ve çakmakla birşey deniycemmmm bu ne ya içime öküz oturdu yeminle
Ben bunu yasiyorum iste bazilarida cok atarlisi diyolar napim onca cektigimdenson ra boyle oldum cok akresif

bu hemen boşan diyen arkadaşlar evli mi acaba ? bu kadar kolay mı? arkadaşın çektikleri oldukça zor gerçekten çok sabır gerektiriyor ama sizin ev değiştirmekten veya eşinizin ailesine mesafe koymasından başka bir çareniz yok.

Sizin bunları hala yaşamanıza izin veren eşinize beni seviyor diyebiliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…