bunalttilar artik

Eltimde yemegi hazirliyo gelice bulasiklari yikiyoz hemen evine gidiyo benden iki sene once evlendi kadin ben evlenince birazcik kurtuldu ben onun kurtulusu oldum benim kaynum evlenseydi benide birakirlardi belki
kayına münasip bir eş pardon hizmetçi adayı arıyoruz sitede tövbe tövbe

kayınbabaya verecegıne parayı git kira öde daha iyi. başına çalardım ben olsam evini. eşinixde suc K.bakma da onun koruması lazım seni. yok artık git milletin ağız kokusunu çek akşama kadar bide gel kaynana nazı çek. bakır çagır cingar çıkar bak bi daha evinize geliyorlar mı. tehdit et canımı sıkmayın evi de sizide yakarım görürsünüz de. psikopatlık iyidir bazen.

çok güzel yazmışsınız hem konu aç kol gibi derdin olsun hem de yorum yapana çemkir yok böyle bir dünya hanfendi

alkışşşşş

o zaman eltinle ikinizin eşlerinde hata. karıştırmasınlar kendi aile kararlarına. ne demek eltimi yalına getirdiler,gelmesin kocası. eşleriniz ana kuzusu mu?

off bu ne beeee, böyle hayat mı olur. Eşin neci senin ya sesi çıkmıyo mu Allah aşkına başlatmasın kiracı olmak zordurundan. valla sende onlara bişe diyemiyosun kendi kendini yiyosun heralde. İşten yeni geldim uyuyp dinlenicem kuusura bakmayın diyip çat kapatıcan kapıyı. Bırak küslük çıksın daha iyi Altlı üstlü oturmak zaten çılgınlık. Kabul edeni anlayabilmiş değilim zaten. Sen eşini ikna et gerisi boşşş.

ayrıca bi parantez açmak istyorum, daraldım diyen arkadaşı yanlış anlamışsın sen bi özür dile bence..

Şu atarı kayınpederine yapsana

Yoruma sesli güldüm eLmayRa yeryüzünde kimsenin olmadığı kadar haklısın şuan gözümde
Herneyse sevgili konu sahibi arkadaş daraldım derken kv ve kp'derin sana yaptıklarından dolayı daraldığını söylemeye çalışmış bana kalırsa ama anlamayıp atar yapmışsın.Çok garipsin gerçekten.Ek olarak bin tane yorum gelsede boş ne yazıkki sendeki koca koca değil.Eşinin arkasında durmayan adam beş para etmez.Bunu hep söylemişimdir.Ya boşan yada kocanın mıymıntılıkları yüzünden kv kp çekmeye devam et.Başka bir çözüm yok gibi duruyor.Yada eLmayRa'nında dediği gibi bu atarı kayınpederede yap.Belki işe yarar.

Esinde kisilik bozukluğu var fazla bagimli bir karakter
Tedavi olmasi lazım
Ailesi cok mudahaleci olduğu icin boyle biri olmus cikmis intihara tesebbus edebilecek karakterde insanin acil psikolog yardimi alması gerekir
Ailesi de çok saygisiz
En iyi çözüm esinle konuşup son noktayı koymak
Ya ayri eve cikacagiz ayri bir aile kurdugunun farkina var ya da bosarim.ne yaparsan yap deyip rest cekmek lazim vicdan yapacak bir durum yok

Erkeklerin gözü kör oluyo resmen kör. Anlatsan bile nerde böyle anlayışlı erkek. Bi insan nasıl karısının farkında olmaz ya. Neyse kardeşim siz yine de sabırla esinize anlatmaya çalışın başka çaresi yok. Başka semtlerde bile olsanız bi nefes alirsiniz. Sınavın işte. Hepimizde var turlu turlu. Ben öyle hemen boşanma kelimesin i ağzına ala bilenlerden değilim. Çünkü basit değil o kadar. Değil mi?

E çünkü sen bu fırsatı vermişsin.Alıştırmışsın onları onlar da bulmuşlar bedava hizmetçi kullanıyorlar.Nişanladığınızdan itibaren orada oturmayı kabul etmeyecektin hadi ettin ilk günden seni yemeğe bulaşığa çağırdıklarında gitmeyecektin.Kırmadan hep bi bahaneyle savuşturacaktın.Sınırlarını koyacaktın gerekirse kapıyı açmayacaktın.Alışmış kudurmuştan beterdir derler bunlarda o hesap.
Şu saatten sonra zor yani bi de paranı da o saygısız adamın eline vermişsin.
Bi de keşke yazdıklarını bi okusan ne dediğin zor anlaşıyor lütfen şu Türkçeni biraz düzelt.

hemen eşinizi ikna edip başka ewe çıkın ömür mü geçer boyle ya yazık sanada ne yap ne et ayrıl o ewden kabus gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…