Bunda kızılacak ne var?

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.983
148.662
798
Akşam eşim eve geldi ve yemekten önce biraz oturduk sonra yemeğe geçtik. Yemekte de sohbet ettik daha sonra eşim işini yapmak için bilgisayarını açtı. Haliyle ben de oyun açtım oynuyorum derken o da kahve almaya kalktı ve o sirada makinayla ilgili bişey diyordu, ben duymadım tam ve oyunun en heyecanlı yerineyim tabi " ne var hayatım ya yine uffff" dedim. Eşim de kendisinin evde olmasını istemediğimi dusundu :D Sonra da kalktı yürümeye dışarı gitti. Pek huyu değildir böyle bişey hatta bu kadar ufak alinganliklar yapmayiz normalde. Ben de bişey demedim ama sinir oldum çok. Gelince konuşmassam mi 1-2 saat? Niye bu kadar abartti şimdi...
Herşeye alınan bir tip olsa anlayacagim ama çok saçma bir hareket oldu bu. Konuşsam ne diyeyim ki? Bilemiyorum.

Her şeye alınan bir tip değilmiş.Eğer öyle olsaydı umursamayın derdim ama demekki gerçekten alınmış adam.Onu umursamıyormuşsunuz gibi hissetmiştir bence.Çünkü bende bişey söylediğim zaman karşımdaki dinlemeyince çok sinir oluyorum.Konuşmamanızı gerektiren bişey göremedim ben. :)

Konuşacak bir şey değil gibi geldi.
İnsanoğluyuz Eşref saatine denk gelmemiş demek ki

Akşam eşim eve geldi ve yemekten önce biraz oturduk sonra yemeğe geçtik. Yemekte de sohbet ettik daha sonra eşim işini yapmak için bilgisayarını açtı. Haliyle ben de oyun açtım oynuyorum derken o da kahve almaya kalktı ve o sirada makinayla ilgili bişey diyordu, ben duymadım tam ve oyunun en heyecanlı yerineyim tabi " ne var hayatım ya yine uffff" dedim. Eşim de kendisinin evde olmasını istemediğimi dusundu :KK70: Sonra da kalktı yürümeye dışarı gitti. Pek huyu değildir böyle bişey hatta bu kadar ufak alinganliklar yapmayiz normalde. Ben de bişey demedim ama sinir oldum çok. Gelince konuşmassam mi 1-2 saat? Niye bu kadar abartti şimdi...
Herşeye alınan bir tip olsa anlayacagim ama çok saçma bir hareket oldu bu. Konuşsam ne diyeyim ki? Bilemiyorum.
Aman boşver trip atası gelmiştir :) onu boşverde ne oynuyordun?

Iyy en gıcık tip..Arkadaşın dediği gibi regl döneminde olmasın:)

Stresli olduğu zamanlar eve gelince anlatırdi genelde. Eve geldiğinde gayet normaldi.
Tribinden çok dışarı gitmesine sinir olmustum diyebilirim.

Her şeye alınan bir tip değilmiş.Eğer öyle olsaydı umursamayın derdim ama demekki gerçekten alınmış adam.Onu umursamıyormuşsunuz gibi hissetmiştir bence.Çünkü bende bişey söylediğim zaman karşımdaki dinlemeyince çok sinir oluyorum.Konuşmamanızı gerektiren bişey göremedim ben. :)

Herşeye alınan bir tip olmadığı için asıl garip geldi zaten ki normalde tartissak bile dışarı yurumeye gitme huyu yoktu.

Ben olsam , hayirdir hayatim bir sorunun mu var , canin birseye mi sıkkın derim, cunku gercekten ortada alinacak birsey yok

Ben olsam , hayirdir hayatim bir sorunun mu var , canin birseye mi sıkkın derim, cunku gercekten ortada alinacak birsey yok

Fırsat vermedi ki, hemen üstünü giydi neymiş yuruyecekmis dışarda. Niye böyle saçma sapan davranıyorsun dedim. Gitti.
Az önce geldi eve diyor. " Oyun oynamıyor musun?" Hayır dedim. Konusmayacagim bir iki saat...
Durduk yere insanı geriyor.

Fırsat vermedi ki, hemen üstünü giydi neymiş yuruyecekmis dışarda. Niye böyle saçma sapan davranıyorsun dedim. Gitti.
Az önce geldi eve diyor. " Oyun oynamıyor musun?" Hayır dedim. Konusmayacagim bir iki saat...
Durduk yere insanı geriyor.
Bence uzatma hic , git yanina bir sor
Hani hep boyle tripli bi adam olsa alttan alma derim ama ilk defa yaptigina gore bir sorunu var demek ki

Bence uzatma hic , git yanina bir sor
Hani hep boyle tripli bi adam olsa alttan alma derim ama ilk defa yaptigina gore bir sorunu var demek ki
Yarin kadinlar gunu belki sana sürpriz icin bahane aradi dışarı cikmak icin 🤔

Yok kadınlar günü filan kutlama, sadece doğum günü ve yıldönümü kutlar. Sanmıyorum süpriz olduğunu.

Derdin ne diye sorasim gelmiyor. Canı sıkkın olduğunda daha eve girince anlarım ya da kendi anlatır. Eve geldiğinde hersey normal rutinindeydi kendi kendine coştu.
Şimdide oturdu bilgisayarına, oyun oynamama bir gicikligi var galiba son zamanlarda.

Back
X