Bunda kızılacak ne var?

Oo iyi yaptın tabii. Başına bir şey düştüğünden falan şüphe etmiştir :KK70:

İlk evlendiğimizde neye sinir olsam susamazdım. Tüm tartışma sebeplerimiz üften püften sebeplerden olurdu.

Düşünsene büyük ihtimalle ömrünü aynı insanla geçireceksin. Her hoşumuza gitmeyen şeyde birbirimize girsek ömür geçer mi? O tartışmalar birikiyor sonra bir patlıyor darma duman. Şimdi kim sinirliyse karşı taraf veya sinirli olan ortamı terk ediyor. Yarım saat, bir saat tripleşip barışıyoruz :KK70:

Kavgadan ziyade ben herseyi hemen çözelim diye soru sorup bişeyler anlatıp, açıklama vs vir vir konuşurdum. :D Ağzıma açmayınca şok oldu adam. :X Sustugum az görülen bişey. :D

Kavgadan ziyade ben herseyi hemen çözelim diye soru sorup bişeyler anlatıp, açıklama vs vir vir konuşurdum. :KK70: Ağzıma açmayınca şok oldu adam. :X Sustugum az görülen bişey. :KK70:

Şok falan sen yine de sahayı çok boş bırakma, alışmasın. :D Sende de galiba var; yanlış anlaşıldığın zaman, karşındaki sevdiğin biriyse açıklama gereği duyuyorsun. Fakat bu öyle bir oluyor ki iki cümlelik şeyi istemeden uzattıkça uzatıyorsun.

Çocuktan sonra çenemi tutmayı öğrendim ben. Yoksa üzerimizde uyguluyor resmen. Bir anneme karşı tutamıyorum o da bağışıklık kazandı zaten, seninle uğraşamam ben deyip çekip gidiyor. Oysa derdimi anlatmaya çalışıyorum. Benim de annem çenemden çok dertli :D

Bence kırılmıştır birden terslemenize insanız sonuçta anımız anımızı tutmuyor işte de bir sıkıntısı varsa bu da tuz biber olmuştur bir hava almak istemiş olabilir bende arada uzaklaşmak biraz kafa dinlemek istiyorum karşımdaki yaptığını düşünmesi için fırsatı olsun istiyorum söylemekten dilde tüy bitince :110:

Akşam eşim eve geldi ve yemekten önce biraz oturduk sonra yemeğe geçtik. Yemekte de sohbet ettik daha sonra eşim işini yapmak için bilgisayarını açtı. Haliyle ben de oyun açtım oynuyorum derken o da kahve almaya kalktı ve o sirada makinayla ilgili bişey diyordu, ben duymadım tam ve oyunun en heyecanlı yerineyim tabi " ne var hayatım ya yine uffff" dedim. Eşim de kendisinin evde olmasını istemediğimi dusundu :D Sonra da kalktı yürümeye dışarı gitti. Pek huyu değildir böyle bişey hatta bu kadar ufak alinganliklar yapmayiz normalde. Ben de bişey demedim ama sinir oldum çok. Gelince konuşmassam mi 1-2 saat? Niye bu kadar abartti şimdi...
Herşeye alınan bir tip olsa anlayacagim ama çok saçma bir hareket oldu bu. Konuşsam ne diyeyim ki? Bilemiyorum.
demekki esref saatinde degilmis

Şok falan sen yine de sahayı çok boş bırakma, alışmasın. :KK70: Sende de galiba var; yanlış anlaşıldığın zaman, karşındaki sevdiğin biriyse açıklama gereği duyuyorsun. Fakat bu öyle bir oluyor ki iki cümlelik şeyi istemeden uzattıkça uzatıyorsun.

Çocuktan sonra çenemi tutmayı öğrendim ben. Yoksa üzerimizde uyguluyor resmen. Bir anneme karşı tutamıyorum o da bağışıklık kazandı zaten, seninle uğraşamam ben deyip çekip gidiyor. Oysa derdimi anlatmaya çalışıyorum. Benim de annem çenemden çok dertli :KK70:

Aynen birebir tarif ettiğin gibi aslında açıklama yapmak isterim ve düşünce paylaşmaya çalışırım ama uzaaardda uzaaar...
Bazen eşimin kafası sisebilir. :D Kendisi hala iş yapıyor ama konuşuyoruz şimdi arada yaptığını bana gösterip fikir sorup öyle devam ediyor, konuşuyor. Sanırım bu aksam hiç bişey olmamış gibi davranacagiz.

Aynen birebir tarif ettiğin gibi aslında açıklama yapmak isterim ve düşünce paylaşmaya çalışırım ama uzaaardda uzaaar...
Bazen eşimin kafası sisebilir. :KK70: Kendisi hala iş yapıyor ama konuşuyoruz şimdi arada yaptığını bana gösterip fikir sorup öyle devam ediyor, konuşuyor. Sanırım bu aksam hiç bişey olmamış gibi davranacagiz.

Bence kıymet bilmiyorlar. Bir bilseler herkese kendimizi açıklamaya çalışmadığımızı işte ama anlamıyorlar.

Aynen hiç bozmadan devam edin. Şuan için içini yiyor olabilir ama konuyu açmamak en iyisi. Eğer konuşmak isterse o konuşur zaten. Her ne kadar erkeklerin böyle bir şey yaptığını görmesemde. Muhakkak bunaldığı bir durum vardı ki alınganlık gösterdi.

Bence kıymet bilmiyorlar. Bir bilseler herkese kendimizi açıklamaya çalışmadığımızı işte ama anlamıyorlar.

Aynen hiç bozmadan devam edin. Şuan için içini yiyor olabilir ama konuyu açmamak en iyisi. Eğer konuşmak isterse o konuşur zaten. Her ne kadar erkeklerin böyle bir şey yaptığını görmesemde. Muhakkak bunaldığı bir durum vardı ki alınganlık gösterdi.

Başta çıkıp gitmesine cidden sinir oldum en sevmediğim şeylerden biridir bu sinirlenip disari cikma olayi en çok ona kızdım. Ciddi tartışmalarda bile çıkıp gitme durumları yaşamadık hiç en fazla 1-2 saat yan odada filan takilirdik. Bu aksam yaptigi asiri gereksiz ve sacmaydi. Konuyu açtıktan bikaç dakika sonra eve geldi zaten, yürümeye gidiyorum dediği markete gidip gelmiş. Eve geç gelse filan uzatirdim da sonra konuşmadık pek.
Ne içim içimi yiyecek arada gittim biyiklarimi aldım, manikür yaptım filan sinirimi geçti. :D

Başta çıkıp gitmesine cidden sinir oldum en sevmediğim şeylerden biridir bu sinirlenip disari cikma olayi en çok ona kızdım. Ciddi tartışmalarda bile çıkıp gitme durumları yaşamadık hiç en fazla 1-2 saat yan odada filan takilirdik. Bu aksam yaptigi asiri gereksiz ve sacmaydi. Konuyu açtıktan bikaç dakika sonra eve geldi zaten, yürümeye gidiyorum dediği markete gidip gelmiş. Eve geç gelse filan uzatirdim da sonra konuşmadık pek.
Ne içim içimi yiyecek arada gittim biyiklarimi aldım, manikür yaptım filan sinirimi geçti. :KK70:
İyiyseniz, uyumluysanız -ki öyle görünüyor, arada yaşanan ufak gerginlikler önemli değil.

Biz kadınlar da ne zaman tepemiz atsa muhakkak bir şeye sarıyoruz. :D

Biraz da erkekler trip atsın benle ilgilenmiyosun diye, onlarında hakkı :)

Oturup ilgi beklemiyordu ki kendisinin de işi vardı zaten. :D ona rağmen saçmaladi.
Asıl benim arıza yapmam lazım gecelere kadar çalışıyorsun diye ama beeen bişey demiyorum çünkü yapması lazım.

Zaten hiç öyle bişey olmamış gibi davrandık, bu konu hakkinda konusmadik. Ben de o gelince oyun açmamaya çalışıcam artık :/ Bu aksam yemekten döndüğümüzde de açmadım oyunu oturdum. :D

gerçekten bu kadar kişinin eşinizin davranışını anlamsız bulmasına çok şaşırdım. "ne var hayatım yine uff" sözü rahatsız olunacak bir söz değil mi yav? ben mi tuhafım? baya negatif bir yaklaşım. hele o içinde gecen "yine" kelimesi. yani hep boyle yapıyorsun, gereksiz konusmalarınla beni önemli işlerimden alıkoyuyorsun der gibi. orda size bir şey anlatıyormuş, lafinın hic onemi kalmamış.
Ben olsam ben de alınırdım, eşim de bana alınırdı. valla bence gidin yanına, alındın mııı çeeen kıyamam oyy diye bi makas alın öpün falan :)

gerçekten bu kadar kişinin eşinizin davranışını anlamsız bulmasına çok şaşırdım. "ne var hayatım yine uff" sözü rahatsız olunacak bir söz değil mi yav? ben mi tuhafım? baya negatif bir yaklaşım. hele o içinde gecen "yine" kelimesi. yani hep boyle yapıyorsun, gereksiz konusmalarınla beni önemli işlerimden alıkoyuyorsun der gibi. orda size bir şey anlatıyormuş, lafinın hic onemi kalmamış.
Ben olsam ben de alınırdım, eşim de bana alınırdı. valla bence gidin yanına, alındın mııı çeeen kıyamam oyy diye bi makas alın öpün falan :)

Biz konuyu çoktan kapattık. Bişey olmamış gibi davrandık. :D Ama orada bişey yapmaya uğraşıyorum mutfaktan konuşuyor konuşuyor. Zaten oyunun heyecanlı yeri biyandan onu duymaya uğraşıyorum. :D En azından yanıma gelince söylese hem duyarım hem kizmazdim. :D

Biz konuyu çoktan kapattık. Bişey olmamış gibi davrandık. :KK70: Ama orada bişey yapmaya uğraşıyorum mutfaktan konuşuyor konuşuyor. Zaten oyunun heyecanlı yeri biyandan onu duymaya uğraşıyorum. :KK70: En azından yanıma gelince söylese hem duyarım hem kizmazdim. :KK70:
ya yazık o da bir sey yapmaya çalışıyor ama :) hem bize konuşmayacaklar da kime konusacaklar? canlarım benim sevelim kocaları :D

Back
X