- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Uykulu limon
O anahtar sence nerenin anahtarı 40 kişi sormuş 41.ben olayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anahtarligi anlamadim kahve soyleki tamam bir yerde isci erken gitmesi veya gec cikmasi gerektiginde ustabaslari patronlar isyerini acma kapama icin verir birkac kisiye verdilerse kaybolma karisma icin kendince resim yapistirmis olabilir(mantiksizda olsa) sen nesine inanmadin anahtarin is yerine degilde baska bir eve falan ait oldugunumi dusunuyorsunuzİş yerini biliyorum eşim işçi bi kaç kere gittim gördüm
Ya 3,4 cümle ile anlatabilir öncesini. Sanki konu içinde konu olup da, sayfalarca sürecek değil ya
Hah tamam şimdi anladım. Ben dükkan sahibi falan sandım siz öyle deyince... Başka bir yerin anahtarı olma ihtimali var mı peki ?İş yerini biliyorum eşim işçi bi kaç kere gittim gördüm
Tesviyeci diş sektöründe çalışıyor bazı geceler işim çok diye geç geliyor ama bu anahtar ı geç geldiği zamanlar dükkandan en son ben çıktım o yüzden bende anahtar diye getiriyordu ama 5 yıldır resim yaptırmamıştı ve anahtar 2 haftadır yanında
Cevap yazdım bence başka bir evinO anahtar sence nerenin anahtarı 40 kişi sormuş 41.ben olayim
Cevap yazdım bence başka bir evin
İçime nedensiz bir şüphe düştü bilmiyorumAnahtarligi anlamadim kahve soyleki tamam bir yerde isci erken gitmesi veya gec cikmasi gerektiginde ustabaslari patronlar isyerini acma kapama icin verir birkac kisiye verdilerse kaybolma karisma icin kendince resim yapistirmis olabilir(mantiksizda olsa) sen nesine inanmadin anahtarin is yerine degilde baska bir eve falan ait oldugunumi dusunuyorsunuz
Eşime acımadım ki kendime acıdımSen de bir garipsin kahve he.
Daha geçen konunda sana iş bulmuştu vardiyalı hem de
Ters tepmiştin, hepimiz eşine giydirmiştik bir güzel hadsiz diye.
İçin mi acıdı bu adama ?
Ciddi misin gerçekten ?
Sana 3 vardiyalı iş bulup emrederken onun içi hiç acımıyordu da senin ki niye acıdı hakket çok merak ettim.
Ay bir daha kimsenin eşine sövmeyecegim.
Anahtarlık olayı ise bilemiyorum..
Her şey olabilir.
Mesela sana vardiyalı iş bulurken acaba başka bir ev daha mı açtı da böyle seni canın çıkarcasına bir vardiyalı işe sokmak istedi diye demeden geçemeyecegim.
Bilmiyorum İnan ölecek gibiyimBaşka ev derken?
Metresi mi var
maddi sıkıntılarınız var başka ev biraz iddialıCevap yazdım bence başka bir evin
Valla kahve daha çooook için acıyacak kendine benden demesi.Eşime acımadım ki kendime acıdım
Bilmiyorum İnan ölecek gibiyim
Aynı ev de konuşmayan iki yetişkin çocugu olumsuz etkiliyor ne bileyim yaptım bir hata keşke hiç sormasaydımValla kahve daha çooook için acıyacak kendine benden demesi.
Kahve içmek istiyor musun diye sormuşsunya senden özür bile dilemeyen adam zıkkım içsin bir zahmet
Eşimin bi kaç arkadaşı var bekar evleri vardı her zaman gitmedikleri bir ev o aklıma geldimaddi sıkıntılarınız var başka ev biraz iddialı
hadi öyle diyelim bu ne cesarettir![]()