Bundan sonra böyleymiş

İş yerini biliyorum eşim işçi bi kaç kere gittim gördüm
Anahtarligi anlamadim kahve soyleki tamam bir yerde isci erken gitmesi veya gec cikmasi gerektiginde ustabaslari patronlar isyerini acma kapama icin verir birkac kisiye verdilerse kaybolma karisma icin kendince resim yapistirmis olabilir(mantiksizda olsa) sen nesine inanmadin anahtarin is yerine degilde baska bir eve falan ait oldugunumi dusunuyorsunuz

biz de de var resimli anahtarlık ama benimki eşimde eşimin fotosu da bende takılı

Sen de bir garipsin kahve he.
Daha geçen konunda sana iş bulmuştu vardiyalı hem de
Ters tepmiştin, hepimiz eşine giydirmiştik bir güzel hadsiz diye.
İçin mi acıdı bu adama ?
Ciddi misin gerçekten ?
Sana 3 vardiyalı iş bulup emrederken onun içi hiç acımıyordu da senin ki niye acıdı hakket çok merak ettim.
Ay bir daha kimsenin eşine sövmeyecegim.
Anahtarlık olayı ise bilemiyorum..
Her şey olabilir.
Mesela sana vardiyalı iş bulurken acaba başka bir ev daha mı açtı da böyle seni canın çıkarcasına bir vardiyalı işe sokmak istedi diye demeden geçemeyecegim.

Tesviyeci diş sektöründe çalışıyor bazı geceler işim çok diye geç geliyor ama bu anahtar ı geç geldiği zamanlar dükkandan en son ben çıktım o yüzden bende anahtar diye getiriyordu ama 5 yıldır resim yaptırmamıştı ve anahtar 2 haftadır yanında

Dışarı çıkarken yanına alıp çıkarttır anahtarın aynısından sonrada bigün git bak acıyo mu anahtar

Yani eşin....Dümdük hödük yani şimdi ne diyeyim ben? Tavır yaparsa yapsın. Sallama boşver. Şu anahtarlık işi bana da garip geldi.

Önceki konunuzu hatırlıyorum. Asla pes etmeyin.
Size psikolojik şiddet uyguluyor. Umursamıyormuş gibi yapın. Hatta umursamayın.
Siz ancak sizin belirlediğiniz şartlarda ve yerde çalışmalısınız.
Yaptığı borcu daha fazla çalışarak ödesin. Ek iş yapsın. Size mi sordu sanki..

Anahtarligi anlamadim kahve soyleki tamam bir yerde isci erken gitmesi veya gec cikmasi gerektiginde ustabaslari patronlar isyerini acma kapama icin verir birkac kisiye verdilerse kaybolma karisma icin kendince resim yapistirmis olabilir(mantiksizda olsa) sen nesine inanmadin anahtarin is yerine degilde baska bir eve falan ait oldugunumi dusunuyorsunuz
İçime nedensiz bir şüphe düştü bilmiyorum

Sen de bir garipsin kahve he.
Daha geçen konunda sana iş bulmuştu vardiyalı hem de
Ters tepmiştin, hepimiz eşine giydirmiştik bir güzel hadsiz diye.
İçin mi acıdı bu adama ?
Ciddi misin gerçekten ?
Sana 3 vardiyalı iş bulup emrederken onun içi hiç acımıyordu da senin ki niye acıdı hakket çok merak ettim.
Ay bir daha kimsenin eşine sövmeyecegim.
Anahtarlık olayı ise bilemiyorum..
Her şey olabilir.
Mesela sana vardiyalı iş bulurken acaba başka bir ev daha mı açtı da böyle seni canın çıkarcasına bir vardiyalı işe sokmak istedi diye demeden geçemeyecegim.
Eşime acımadım ki kendime acıdım

Valla kahve daha çooook için acıyacak kendine benden demesi.
Kahve içmek istiyor musun diye sormuşsunya senden özür bile dilemeyen adam zıkkım içsin bir zahmet
Aynı ev de konuşmayan iki yetişkin çocugu olumsuz etkiliyor ne bileyim yaptım bir hata keşke hiç sormasaydım

Back
X