- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi Uykulu limon
Önceki konunu okudum. Senin adam cok sacmalamis.sen haklisin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimle ayrı yatmamın sebebi tamamiyle özel ve mahrem bir sebebten ötürüydü bunu defalrca yazmıştımBir önceki konuda da konu sahibinin hayat standartları yüzünden eşine küsüp ayrı yatmaları var ama. İkisi de aynı cinsin farklı renkleri , tencere kapak olmuşlar bence.
Kadın kocası daha çok kazanmıyor diye triplere girip yatak ayırıyor , anasının babasının ağzına laf veriyor , eeeee adam da madem öyle kaldır mabadını da kendin çalış diyor. Bu sefer Yok psikolojim iyi değil Yok vardiya çalışamam, yok şu yok bu. O zaman dırdır yapmasın. Eşi ne kazanıyorsa çok şükür desin sussun. Hem elini taşın altına koymayıp hem de şikayet eden insanlara ayrı gıcığım var. Adam az bile yapmış.
boşuna için acımasın konu sahibi , ettiğimi buldum diye düşünebilirsin![]()
1 yıldırne kadar zamandır sallantıda?
iş mevzusundan sonra olmadı mı bu durum daha öncesinde de sallantıda bir beraberliğiniz mi var
Ya niye uzattin ki bosa gerginlikAz önce ekmek al diye aradım çocuk konuşmak istemişti onunla konuştu bana kapat telefonu işim var dedi bende böyle mi devam edeceksin yani dedim evet dedi
Neden dedim
İşe gitmeyi kabul etmedin dedi
Bende böyle olacaksan eve gelme dedim
Acaba aileme mi gitsem
Ne diyeceğim bilmiyorum
+100000fevri davranıyorsunuz.sakin olun.kimsenin biryere gitmesine gerek yok.
bundan sonra böyle derse öyle olsun.yemeğini yaparsın isterse yer istemezse yemez .
kahvesini isterse içer istemezse içmez
konuşmak istemiyorsa da konuşmaz.
biraz sabırlı olun.tmm nasıl istersen de.blöf yapıyor çünkü senin ne kadar etkileneceğini biliyor.görüldüğü üzere..
dize getirmeye çalışıyor.gelme..sakin ol lütfen..
Bu sıralarda konuya başka arka sayfalarda taşlanınca edit e başka yorum yazmak pek moda sanırım.eşimle ayrı yatmamın sebebi tamamiyle özel ve mahrem bir sebebten ötürüydü bunu defalrca yazmıştım
kaldı ki iş arayan benim hatta bi iki iş bulmuştum
eşime kırgınlıgım aileme laf söyleme fırsatını vermesiydi ki hiç bu konuda eşime tavır almadım sadece kırgındım o kadar 5 yıldır bu adamla yaşayan benim herşeyimi feda ettim onun için
annemlere bunu anlatamadım defalarca denedim kabul etmedileranladığım kadarıyla (önceki konularınızı da okudum) maddi durumdan dolayı birbirinizi oldukça yormuşsunuz.incitmişsiniz..
eşinizinde penceresinden bakmak lazım olaya ..bence o da sizin istediğiniz daha rahat yaşam isteğinin farkında belki size bunu sağlayamadığı için kendince erkeklik gruru yapıyor olabilir..
ailenize kimse laf vermiyor eşininizin maaşını başkalarıyla kıyaslamaya gerek yok.
anne eşim bizim için çalışıyor bu kadar kazanıyor yetirmeye çalışıyor deyip eşinizin yanında durmanız gerekirdi
ama sanırım yaşanan başka sıkıntılarda var.
şu anda onun yaptığı dayatma kabul edilebilir değil bana göre kendi bulduğunuz ve yapmak istediğiniz işi kabul etmesi lazım
arkadaşların dediği mevzu düşündürücü bence de o yüzden gece vardıyalı bir iş istiyor olabilir mi sizin için ?..
Konu sahibinin buldugu is nirmal mesai saati 1200 tl kendi buldugu 3 vardiya sanayi 1600 tl yani duygusal sebeplerdenanladığım kadarıyla (önceki konularınızı da okudum) maddi durumdan dolayı birbirinizi oldukça yormuşsunuz.incitmişsiniz..
eşinizinde penceresinden bakmak lazım olaya ..bence o da sizin istediğiniz daha rahat yaşam isteğinin farkında belki size bunu sağlayamadığı için kendince erkeklik gruru yapıyor olabilir..
ailenize kimse laf vermiyor eşininizin maaşını başkalarıyla kıyaslamaya gerek yok.
anne eşim bizim için çalışıyor bu kadar kazanıyor yetirmeye çalışıyor deyip eşinizin yanında durmanız gerekirdi
ama sanırım yaşanan başka sıkıntılarda var.
şu anda onun yaptığı dayatma kabul edilebilir değil bana göre kendi bulduğunuz ve yapmak istediğiniz işi kabul etmesi lazım
arkadaşların dediği mevzu düşündürücü bence de o yüzden gece vardıyalı bir iş istiyor olabilir mi sizin için ?..
annem salaksın dedi bende ben çok salakmışım yazdımBu sıralarda konuya başka arka sayfalarda taşlanınca edit e başka yorum yazmak pek moda sanırım.
Şu cümleyi ben yazmadım sen yazmışsın
"
Ben çok salak mışım iki göz odaya tıkılıp kalmışım eşime karşı o kadar doluyum ki annemlerin ağzına bu lafları verdiği için kaç gündür ayrı yatıyorum"
hiç huyum değildir eski konudan bakmak ama hem adamı yerin dibine sok , onla bunla kıyasla , 5 yıllık evlisin annen keşke bunla evlenmeyeydin diyebilsin. Hem de kalkıp "kocam kalbimi kırdı , ben çok duygusalım " numaraları yapma. Diyorum ya eşim anasının gazına gelip beni birileriyle kıyaslayacak , yatağı falan ayırmalara kalkacak, ona da anasına da neler ederdim. Eşin az bile yapmış.
Bu sıralarda konuya başka arka sayfalarda taşlanınca edit e başka yorum yazmak pek moda sanırım.
Şu cümleyi ben yazmadım sen yazmışsın
"
Ben çok salak mışım iki göz odaya tıkılıp kalmışım eşime karşı o kadar doluyum ki annemlerin ağzına bu lafları verdiği için kaç gündür ayrı yatıyorum"
hiç huyum değildir eski konudan bakmak ama hem adamı yerin dibine sok , onla bunla kıyasla , 5 yıllık evlisin annen keşke bunla evlenmeyeydin diyebilsin. Hem de kalkıp "kocam kalbimi kırdı , ben çok duygusalım " numaraları yapma. Diyorum ya eşim anasının gazına gelip beni birileriyle kıyaslayacak , yatağı falan ayırmalara kalkacak, ona da anasına da neler ederdim. Eşin az bile yapmış.
O zaman keşke annenle iletişimini kesseydin kocanla yatağını ayıracağına. Adama zerre kıymet vermeyen annenin ağzına sakız eden sensin. adam işsiz mi? Öyle böyle bulmuş bir iş asgari ücretle geçiniyor. Kızı bomboş evde oturuyor , iş beğenmiyor. Anne kızına kendine gel diyeceğine hala amca oğlunun arkasına ağlıyor. Siz de bu hadsiz anneye olan kızgınlığınızı adamdan çıkarıyorsunuz.Ve annem nasıl durumumuzu bildiği halde hala eşimle beni eleştiriyor
Neymiş küçük kuzenimde asgari ücretle çalışıyor Muş ama eve yazılmış hem kira hem ev aidatı ödüyormuş ev geçindiriyormuş
Ben çok salak mışım iki göz odaya tıkılıp kalmışım
derdiniz ne ciddiyim bir sorununuz mu var benimle ?O zaman keşke annenle iletişimini kesseydin kocanla yatağını ayıracağına. Adama zerre kıymet vermeyen annenin ağzına sakız eden sensin. adam işsiz mi? Öyle böyle bulmuş bir iş asgari ücretle geçiniyor. Kızı bomboş evde oturuyor , iş beğenmiyor. Anne kızına kendine gel diyeceğine hala amca oğlunun arkasına ağlıyor. Siz de bu hadsiz anneye olan kızgınlığınızı adamdan çıkarıyorsunuz.
Sonra ne bekliyordunuz? Adam bir de gece ek iş bulsun , ölsün hatta yeter ki para getirsin eve. Sizin bencilliğinize eşiniz 5 sene iyi bile dayanmış
Düşüncelerime tercüman olmuş.O zaman keşke annenle iletişimini kesseydin kocanla yatağını ayıracağına. Adama zerre kıymet vermeyen annenin ağzına sakız eden sensin. adam işsiz mi? Öyle böyle bulmuş bir iş asgari ücretle geçiniyor. Kızı bomboş evde oturuyor , iş beğenmiyor. Anne kızına kendine gel diyeceğine hala amca oğlunun arkasına ağlıyor. Siz de bu hadsiz anneye olan kızgınlığınızı adamdan çıkarıyorsunuz.
Sonra ne bekliyordunuz? Adam bir de gece ek iş bulsun , ölsün hatta yeter ki para getirsin eve. Sizin bencilliğinize eşiniz 5 sene iyi bile dayanmış
kesinlikle dinlemez biliyorum huyunubaşta eşine çok kızmıştım hatta taşlayasım geldi ama canım bak sanırım onu bu duruma getiren etkenlerde var.
iki taraflı değerlendirilmesi gereken bir konu anladığım kadarıyla.
olan olmuş ama bence şimdi yapılması gereken şey önce biraz sakin olmalısın . eşini al karşına (dinleyen biriyse) deki bende çalışmayı istiyorum.daha refah yaşamak hakkımız doğru ama vardiyalı işi kaldıramam madem benim bulduğumu istemiyorsun o da kabul. başka iş bulalım ama geceleri evde olayım.evladımı özlerim ne yapıyor diye düşünmekten çalışamam.biliyorsun herşeyden önceliğimiz o.
sonra başka iş bulun eşininde rızası olsun seninde..
birde bunu teklif et.
eğer tatlıya bağlarsanınız orta yolu bulup , eşine sıcak ve olumlu davran kimsenin lafına bakma..o senin hayat arkadaşın iyi zamanda da kötü zamanda da.yanında olduğunu hissederse oda sana karlı yumuşar..
Sizle değil eli elinin üstünde oturup da sağa sola bakıp beklentiye girenlere hırs yapanlara benim sorunum. Kişisel algılamayın. Azıcık onurlu olun adama ettiğiniz laflardan sonra , girin işe çalışın. 5 sene oturup adamın asgari ücretle ev geçindirme çabasını yeterince seyretmişsiniz , bir de üstüne hayatı zindan etmişsiniz. Noluyor çalış deyince Yok çalışamam psikolojim iyi değil. Onca nöbet tutan herkes zaten süper mutlu, kimsenin derdi tasası Yok.derdiniz ne ciddiyim bir sorununuz mu var benimle ?
bakın kocamla yatagımı ayırma nedenim tamamen başkaydı konuya niye yazdım onuda bilmiyorumO zaman keşke annenle iletişimini kesseydin kocanla yatağını ayıracağına. Adama zerre kıymet vermeyen annenin ağzına sakız eden sensin. adam işsiz mi? Öyle böyle bulmuş bir iş asgari ücretle geçiniyor. Kızı bomboş evde oturuyor , iş beğenmiyor. Anne kızına kendine gel diyeceğine hala amca oğlunun arkasına ağlıyor. Siz de bu hadsiz anneye olan kızgınlığınızı adamdan çıkarıyorsunuz.
bakın iş buldumSizle değil eli elinin üstünde oturup da sağa sola bakıp beklentiye girenlere hırs yapanlara benim sorunum. Kişisel algılamayın. Azıcık onurlu olun adama ettiğiniz laflardan sonra , girin işe çalışın. 5 sene oturup adamın asgari ücretle ev geçindirme çabasını yeterince seyretmişsiniz , bir de üstüne hayatı zindan etmişsiniz. Noluyor çalış deyince Yok çalışamam psikolojim iyi değil. Onca nöbet tutan herkes zaten süper mutlu, kimsenin derdi tasası Yok.
İş çalışmaya gelince size trilyon bahane çıkar , az çok anladım ben sizi![]()
tahammülünüz yoksa konuma yazmayın çünkü ben tasvip etmediğim konulara yazmıyorumSizle değil eli elinin üstünde oturup da sağa sola bakıp beklentiye girenlere hırs yapanlara benim sorunum. Kişisel algılamayın. Azıcık onurlu olun adama ettiğiniz laflardan sonra , girin işe çalışın. 5 sene oturup adamın asgari ücretle ev geçindirme çabasını yeterince seyretmişsiniz , bir de üstüne hayatı zindan etmişsiniz. Noluyor çalış deyince Yok çalışamam psikolojim iyi değil. Onca nöbet tutan herkes zaten süper mutlu, kimsenin derdi tasası Yok.
İş çalışmaya gelince size trilyon bahane çıkar , az çok anladım ben sizi![]()