- 17 Ocak 2020
- 28.136
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.880
- 598
- Konu Sahibi gokkusagi65
-
Devam etmeyerek fırsat vermeyerek duzeltebilirsinBen bu yola Allahın rızasını gözettiğim huzurlu bir yuva isteğiyle çıktım. Ama şimdi her şeyi mahvetmiş gibi hissediyorum gerçekten böyle mi? Veya nasıl düzeltebilirim bunun derdindeyim. Karşımdaki insanla yola devam edebilir miyim gibi sorular..
Nefsime hakim olamamak benim de hatam. Kendi üzerime düşeni düzeltmeye gayret ederim. Ama onunla ilgili olan kısım hakkında ne düşünüyorsunuz? Amacı farklı vs diyebilir miyiz?Güven sorunu neden yaşayasınız ki?
Nefsine hakim olamıyorum demek ile karşımdakine güvenmiyorum demek arasında çok büyük farklar var.
İkinci cümleniz aradığım cevap sanırım. Bu ilgi nefsime güzel görünüyor olabilir. Fırsat vermem, gerekirse eve hiç gitmem ama bu evlilik sağlıklı olur mu?Devam etmeyerek fırsat vermeyerek duzeltebilirsinfırsat vermemek senin elinde
Ama karşılık verdiğinde sana olan ilgisi arttığı için bu ilgi gözünü boyuyorsa bilemem
Şimdi bu adamı bırakıp ileride biriyle evlendiginizde hiç sarılmadan evlendiginizde daha düzgün bı evlilik mi olucak yani.Gercekten tecavüz etmiş gbi tepki veriosunuzBen bu yola Allahın rızasını gözettiğim huzurlu bir yuva isteğiyle çıktım. Ama şimdi her şeyi mahvetmiş gibi hissediyorum gerçekten böyle mi? Veya nasıl düzeltebilirim bunun derdindeyim. Karşımdaki insanla yola devam edebilir miyim gibi sorular..
Ablacım bir ay sonra bu adamla sevişeceksin farkında mısın? Ne farklı amacıNefsime hakim olamamak benim de hatam. Kendi üzerime düşeni düzeltmeye gayret ederim. Ama onunla ilgili olan kısım hakkında ne düşünüyorsunuz? Amacı farklı vs diyebilir miyiz?
Olur Allah rızası gözetilen ilişkiler hep sağlıklı olurİkinci cümleniz aradığım cevap sanırım. Bu ilgi nefsime güzel görünüyor olabilir. Fırsat vermem, gerekirse eve hiç gitmem ama bu evlilik sağlıklı olur mu?
O gün çok ağladım sinirlendim. Bir daha aynı şey tekrar ederse sorunlar yaşayacağımızı söyledim. Buna rağmen aynı şeyler tekrar etti. O yüzden.. Yoksa ben kendi hatamı da kabul ediyorum ama o esnada yüzüne bir tokat vurup yüzüğü atmak da fazla bir hareket gibi geldi. Seviyorum çünkü. Düzeltilmesi gereken bişey varsa beraber düzeltelim istedimNiye güven problemi yaşıyorsunuz? Sarıldı diye mi? O sarıldı siz put gibi durdunuz mu siz de sarıldınız. O da size güvenmesin o zaman. Adama tecavüzcü coşkun muamelesi yapıyorsunuz farkında mısınız?
İşte burda biraz hassasiyetlerim devreye giriyor o yüzden farklı amaç olarak niteledim o kısmı :) evlenmeden zina oluyor onun adı.Ablacım bir ay sonra bu adamla sevişeceksin farkında mısın? Ne farklı amacı
Çok aşırı bir zihin yapınız var bence. Bu aşırılıklarla mutlu bir evlilik kurup sürdürebileceğinize ihtimal veremedim. Umarım yanılırım.O gün çok ağladım sinirlendim. Bir daha aynı şey tekrar ederse sorunlar yaşayacağımızı söyledim. Buna rağmen aynı şeyler tekrar etti. O yüzden.. Yoksa ben kendi hatamı da kabul ediyorum ama o esnada yüzüne bir tokat vurup yüzüğü atmak da fazla bir hareket gibi geldi. Seviyorum çünkü. Düzeltilmesi gereken bişey varsa beraber düzeltelim istedim
Çok fazla hem de.Sizinle şeytan uğraşıyor.
Evlenince bu tabularınızı yıkabilecek misiniz? Pek mümkün görünmedi bana.İşte burda biraz hassasiyetlerim devreye giriyor o yüzden farklı amaç olarak niteledim o kısmı :) evlenmeden zina oluyor onun adı.
Düşüncenize saygı duyarım. Bakış açısıyla ilgili bir durumÇok aşırı bir zihin yapınız var bence. Bu aşırılıklarla mutlu bir evlilik kurup sürdürebileceğinize ihtimal veremedim. Umarım yanılırım.
Çok seviyorum o yüzden mümkün geliyor. Ama seviyorum diye olması gerekeni göz ardı mı ediyorum diye sormak istedim burda daEvlenince bu tabularınızı yıkabilecek misiniz? Pek mümkün görünmedi bana.
Aynı hassasiyetlere sahip olanlar benim ne demek istediğimi anlayacaktır derken bunu kastettim aslında. Benden farklı düşünenlere cehennemlik muamelesi yapmıyorum asla yanlış anlaşılmasın ama inandığım doğrulara göre yaşamaya çalıştığım için evlenmeden önce böyle durumlar bana ters.Şimdi bu adamı bırakıp ileride biriyle evlendiginizde hiç sarılmadan evlendiginizde daha düzgün bı evlilik mi olucak yani.Gercekten tecavüz etmiş gbi tepki veriosunuz
Çok teşekkür ederim. Durumu analiz etmeme yardımcı oldu yazdıklarınız :)Nikaha az kalmış bu çok iyi.
Allah tamamına erdirsin
Karşınızdaki insan nişanlınız, kavuşmanıza 1 ay kalmış nişanlınız.
Hassasiyetinizi çok iyi anladım, aynı yollardan geçtim. Aynı şüpheler aynı hamleler.
Fakat karşınızdaki adam size karşı hislerini, isteğini bastırmakta zorlandığı birkaç an yaşamış, güven zedeleyecek kadar büyütmeyin.
İmanını sorgulamayın yani bence.
Evet daha dikkatli olmalı ama siz de olmalısınız o halde? Siz neden karşı koyamıyorsunuz?
Çünkü çekim var,his var. E ama tek taraflı değil, onun da mı güveni zedelensin? Bunu büyütmeyin. Tekrarı olmasın istiyorsanız söyleyin, şurda 1 ay kalmış zaten.
Vesvese yapıyorsunuz. ADam bir şey yapmamış ki. İstemediğiniz halde zorla sizi taciz etse haklısınız derdim.Eve dair işlerimiz bitti. Nikaha da az kaldı. Dediğim gibi ortada bir hata varsa tek taraflı değil ama karşımdaki insana karşı güven problemi yaşamakta haklı mıyım vesvese mi yapıyorum?
Sizi iğfal edip evlenmeyeceğini mi düşünüyorsunuz?Nefsime hakim olamamak benim de hatam. Kendi üzerime düşeni düzeltmeye gayret ederim. Ama onunla ilgili olan kısım hakkında ne düşünüyorsunuz? Amacı farklı vs diyebilir miyiz?
Aslında sizin ne demek istediğinizi anladım.O gün çok ağladım sinirlendim. Bir daha aynı şey tekrar ederse sorunlar yaşayacağımızı söyledim. Buna rağmen aynı şeyler tekrar etti. O yüzden.. Yoksa ben kendi hatamı da kabul ediyorum ama o esnada yüzüne bir tokat vurup yüzüğü atmak da fazla bir hareket gibi geldi. Seviyorum çünkü. Düzeltilmesi gereken bişey varsa beraber düzeltelim istedim
Karşılık vermeseydiniz sizi herkes anlardı da karşılık verdikden sora adama olan güveninizin sarsılması tuhaf oyuzden ben anlamıyorum anlayanlar yorum yapsın mademAynı hassasiyetlere sahip olanlar benim ne demek istediğimi anlayacaktır derken bunu kastettim aslında. Benden farklı düşünenlere cehennemlik muamelesi yapmıyorum asla yanlış anlaşılmasın ama inandığım doğrulara göre yaşamaya çalıştığım için evlenmeden önce böyle durumlar bana ters.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?