- 10 Temmuz 2022
- 25
- 4
- 3
- 27
- Konu Sahibi gokkusagi65
-
Bu platformda anonimim diye bu kadar açık ve utanmadan yazabiliyorsunuz sanırım. Birlikte felan olmadık yakınlaşmak istiyor ve ben de kendimi rahatsız hissettiğimi söylediğim halde, onun da hassasiyetleri olmasına rağmen yaklaşmaya sarılmaya dokunmaya devam ediyor. Sonrasında da çok pişman oluyor üzülüyor ama yine aynı. Mesele bundan ibaretti.Daha ne yaptığınızı anlamadık ki, noldu seviştiniz mi? Memenizi mi sıkt? o öptü siz karşılık mı verdiniz? Yoksa siz istemediğiniz halde mıncıkladı mı sizi? güvenle ne alakası var anlamadım. İkiniz birlikte bi şey yapmışsanız adama niye sadece suç atıyorsunuz
Hayır el ele tutuşmuyoruzBende senin gibi dinme düşkünüm de bahane üretiyosunuz yok şehir dışındayım yok şöyle yok böyle anneniz kardeşiniz olmasın senin ya da nişanlının bi arkadaşı gelsin dursun yanınızda bi de hiç el ele tutuşmuyonuz mu onu çok merak ettim
Evet ben de bundan sonra o ortam oluşmasın diye daha çok dikkat edeceğim. Başbaşa kalma durumu evin içerisinde olmuyor zaten. Birimiz evdeyken diğeri kapıda bekliyor mesela. Ama işte bundan sonra o evde yokken gelip işleri öyle tek başıma halletmeyi dusunuyorum bana düşen kısmı.Hassasiyetleri de olsa o bir erkek. Din bunun için harika bir kıstas koymuş. Zina yapmayın demiyor zinaya yaklaşmayın diyor. Yani bakın birleşmeyin demiyor öncesinde birleşme kısmına gelecek noktaya dahi gelmeyin diyor. Bu ayete göre kadın erkek başbaşa kalınmaması gerekiyor zaten. Evet nişanlınız yanlış bir harekette bulunmuş ama güven kırıcı bir durum değil. Benim eşimde muhafazakar ben pek değilim. Benim için bunlar sorun olmazdı ama o nişanlınızın durumunu yaşamamak adına başbaşa kendisini nefsen zor durumda bırakacak bir ortamda bulunmamaya çalıştı. Ev eşyamız gelirken kardeşimide yanımıza çağırdık mesela. Demek ki erkek kendisini biliyor. Bu ortama girmemek için çabalıyor. Nişanlınıza güveniniz kırılmasın ama ortamınıza daha dikkat edin.
Neden güven problemi yaşadığınızı hiç anlamadım evlenmeden sarılmak öpmek yakınlaşmamak istemiş olabilirsiniz çok normal ama size sarıldı diye güveninizin azalması baya saçma geldi banaEve dair işlerimiz bitti. Nikaha da az kaldı. Dediğim gibi ortada bir hata varsa tek taraflı değil ama karşımdaki insana karşı güven problemi yaşamakta haklı mıyım vesvese mi yapıyorum?
Mesele bana sarılması değil. Ben rahatsız olduğumu söylediğim halde buna devam etmesi. Bir de aynı hassasiyetlere sahibiz, evlenirken onu tercih etmemin en büyük sebebi buydu.Neden güven problemi yaşadığınızı hiç anlamadım evlenmeden sarılmak öpmek yakınlaşmamak istemiş olabilirsiniz çok normal ama size sarıldı diye güveninizin azalması baya saçma geldi bana
Sizi sevdiği için size sarılıp öpmek istemesi çok normal ama sizin evlenmeden istememeniz de çok normal bence dini nikah kıyabilirsiniz zaten nikahada az kalmış ikinizde daha rahat olursunuz en azındanMesele bana sarılması değil. Ben rahatsız olduğumu söylediğim halde buna devam etmesi. Bir de aynı hassasiyetlere sahibiz, evlenirken onu tercih etmemin en büyük sebebi buydu.
bu soyledigim hic bir sey ayip degil ki, bir tane argo yok icinde. siz daha bekar oldugunuz icin size iyrenc geliyor muhtemelen.Bu platformda anonimim diye bu kadar açık ve utanmadan yazabiliyorsunuz sanırım. Birlikte felan olmadık yakınlaşmak istiyor ve ben de kendimi rahatsız hissettiğimi söylediğim halde, onun da hassasiyetleri olmasına rağmen yaklaşmaya sarılmaya dokunmaya devam ediyor. Sonrasında da çok pişman oluyor üzülüyor ama yine aynı. Mesele bundan ibaretti.
ayrica yukaridaki uyeye de katiliyorum, ikiniz de muhafazakar ve hassassaniz basbasa kalmamaniz gerekir. biz nisanlilik suresince el ele bile tutmadik, bulustugumuzda da disarida bulustuk hep. bir sey olacak degil, prensip meselesi oldugu icin. sizin boyle bir sey olmus, ama cok kafaniza takiyorsunuz bence, bundan sonra dikkat etmeye calisin.Bu platformda anonimim diye bu kadar açık ve utanmadan yazabiliyorsunuz sanırım. Birlikte felan olmadık yakınlaşmak istiyor ve ben de kendimi rahatsız hissettiğimi söylediğim halde, onun da hassasiyetleri olmasına rağmen yaklaşmaya sarılmaya dokunmaya devam ediyor. Sonrasında da çok pişman oluyor üzülüyor ama yine aynı. Mesele bundan ibaretti.
Nikah kıyın yani zaten 1 ay kalmış ki bizde nişanda yapılır nikah görücü usulü ile m evlenyorsunuzHayır el ele tutuşmuyoruz
Demek ki adam rol yapıyor. Bu durumları çok abartmayın siz de son dönemlerin muhafazakar genç modasına uymayın* sonuçta beşer şaşarsınız.Mesele bana sarılması değil. Ben rahatsız olduğumu söylediğim halde buna devam etmesi. Bir de aynı hassasiyetlere sahibiz, evlenirken onu tercih etmemin en büyük sebebi buydu.
bence kesinlikle bu konuda erkeklerle kadınlar arasında fark var. O senden daha çok yenik düşmüş. Ateşle barut misali. Dini hassasiyeti olsa da bu kadar hakim olabiliyor demek ki. Bu dini hassasiyeti olmadığı numara yaptığı anlamına gelmiyor. Senin de var dini hassasiyetin ama Bi kadın olarak sen de karşılık vermişsin, kısmen sınırlarını sen de aşmışsın, böyle düşün.Ben bu yola Allahın rızasını gözettiğim huzurlu bir yuva isteğiyle çıktım. Ama şimdi her şeyi mahvetmiş gibi hissediyorum gerçekten böyle mi? Veya nasıl düzeltebilirim bunun derdindeyim. Karşımdaki insanla yola devam edebilir miyim gibi sorular..
Ne alaka ya hu adamın inancı var diye iki dakikada karaktersiz ilan ettiniz.Evet bu durumda var. Bir kavgada yüzünüze vurur. Sizi or**puluğa kadar da itham edebilir.
dini nikahı kıyın, hatta resmi nikahıda kıyın. 1 ay kalmış zaten. Biz öyle yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?