- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Saçlarınızı kazıtın,hala saç çıkarsa donlardan durum vahim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gotursun yav,belki kendi sacini evde toplamayi ogrenir. Hayir yani bir ben mi titizim boyle sac tuy konularinda anlamiyorum ki,yerde gorunce kalkip toplarim,millet sacini nasil bir savuruyorsa evde kocasinin dotune kadar giriyor o saclarDemaaa, donu adli tıpa götürecek şimdi.
bence sizin kuruntunuz çamaşırları katlarken yerleştirirken oluyodurYine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.
Evde sürekli iç çamaşırı inceler oldum. Kendi iç çamaşırlarımıda inceliyorum devamlı ama bende bile o kadar çıkmıyordu.
Biliyorum çok saçma gelicek size, saç bu heryerden çıkar vs diceksiniz ama acaba diyorum bunlar bana bir işaret mi. 13 senelik evliyim ama evliliğimi oturtamadım.benim gibi olan var mı diyorum? İnsanlar hiç eşinin çamaşırında saç görmüyor mu, yada incelemediği için mi fark etmiyor. Makineye atarken 10 dk inceleyip öyle yıkıyorum. Direkt atsam fark etmicem aslında ama elimde değil. Sürekli bir endişem var. İkinci çocuğu yapmaya korkuyorum gerçekten.
Bana birşeyler yazın ne olur, çok ihtiyacım var
Bunun normal olmadığının farkındasınız değill mi?13 senedir devamlı bir araştırma halindeyim. Ama elime net birşey geçmiyor
Ciddi ciddi tedavi olmanızı tavsiye ederim.Tel tek herkese cevap veremiyorum. Genel bir yorum yazmak istedim
İlk önce eşimle ilgili olanı yazayım. Ben bu işe başlamadan önce de sürekli şüphe içinde olan, hayatta kimseye güvenmeyen bir kişiydim.13 senedir devamlı bir araştırma halindeyim. Ama elime net birşey geçmiyor. Bu şekilde saç bulmakta beni şüpheye düşürüyor. Ama evde de çok saç var. Her gördüğümde bir yerden gelmiştir diyorum ama sürekli çıkınca ister istemez düşünüyorum bende. Öğle arası görüntülü konuşuyorum. WhatsApp Web yükledim vs saçma bir durum farkındayım
İşle ilgili olan durumda da, iş bölümü değiştirmedim onay verilmedi personel yetersizliğinden. Adamıda kafama takmıyorum. Hiç muhabbet etmiyorum artık. Aslında konuşuyorduk ama bu sefer yine samimi olmaya başlandı yani sürekli bir şeyler söylemeye başladı ve ben tamamen Konuşmamı kestim. Yanlış yerlere gitmesini istemiyorum kimsenin vebalini alamam. Böyle kafam rahat. O iş konusunda soru sorarsa cevap veriyorum o kadar.
Şu an eşime odaklandım
Ee siz baskalariyla flortlesirken de arastiriyor muydunuz? Oysa esiniz size,siz de esinize guveniyordunuz,seviyordunuz oyle demediniz mi?Tel tek herkese cevap veremiyorum. Genel bir yorum yazmak istedim
İlk önce eşimle ilgili olanı yazayım. Ben bu işe başlamadan önce de sürekli şüphe içinde olan, hayatta kimseye güvenmeyen bir kişiydim.13 senedir devamlı bir araştırma halindeyim. Ama elime net birşey geçmiyor. Bu şekilde saç bulmakta beni şüpheye düşürüyor. Ama evde de çok saç var. Her gördüğümde bir yerden gelmiştir diyorum ama sürekli çıkınca ister istemez düşünüyorum bende. Öğle arası görüntülü konuşuyorum. WhatsApp Web yükledim vs saçma bir durum farkındayım
İşle ilgili olan durumda da, iş bölümü değiştirmedim onay verilmedi personel yetersizliğinden. Adamıda kafama takmıyorum. Hiç muhabbet etmiyorum artık. Aslında konuşuyorduk ama bu sefer yine samimi olmaya başlandı yani sürekli bir şeyler söylemeye başladı ve ben tamamen Konuşmamı kestim. Yanlış yerlere gitmesini istemiyorum kimsenin vebalini alamam. Böyle kafam rahat. O iş konusunda soru sorarsa cevap veriyorum o kadar.
Şu an eşime odaklandım
Ne flörtleşmesinden bahsediyorsun Allah aşkına, sen hiç flörtleşme görmedin miEe siz baskalariyla flortlesirken de arastiriyor muydunuz? Oysa esiniz size,siz de esinize guveniyordunuz,seviyordunuz oyle demediniz mi?
Siz kendiniz baskasiyla flortlesmenizi normal goruyordunuz belki adam da kendine arkadas abla edinmistir. her seyini 13 senedir arastiriyorsunuz ama gidip baska adamlarla dut yiyorsunuz. Vallahi sizde ki de ayri bir kafa!
Kocaniz bilse sizin yaptiklarinizi ne donu kalir ne saci konu acacak.
Evet sadece dut yedi.Ne flörtleşmesinden bahsediyorsun Allah aşkına, sen hiç flörtleşme görmedin mi
Dut yemeye gittim diye flörtleşmiş mi oluyorum ya
Ben kimseyle dut yemedigim icin flortlesme gormemis olabilirim.Ne flörtleşmesinden bahsediyorsun Allah aşkına, sen hiç flörtleşme görmedin mi
Dut yemeye gittiğini eşin biliyor muydu?Ne flörtleşmesinden bahsediyorsun Allah aşkına, sen hiç flörtleşme görmedin mi
O etkilenme o zamandı, artık öyle birşey hissetmiyorum. Hatta muhabbet etmeyi kestim. Yüzünü görmemek içinEvet sadece dut yedi.
Ne olduysa o duttan sonra oldu, dut yemiş bülbüle döndü.
Yahu bacım sen demedin mi adamdan etkilendim diye?
HayırDut yemeye gittiğini eşin biliyor muydu?
Bu kadar normal, flört olmayan birşeyden neden haberi yok eşinin?
Şunu dedikten sonra, harıl harıl don araştırması yapmak biraz tuhaf değil mi?O etkilenme o zamandı, artık öyle birşey hissetmiyorum. Hatta muhabbet etmeyi kestim. Yüzünü görmemek için
O konuşursa cevap veriyorum o kadar