- 30 Aralık 2009
- 23.869
- 96.004
- 1.123
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Şimdi kocan kalkıp gitse bu dut agacini incelemeye alsa haklı mı haksız mı adam ? Ahdhsh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi kocan kalkıp gitse bu dut agacini incelemeye alsa haklı mı haksız mı adam ? Ahdhsh
Ne var yani bunda bu kadar, sanki ağacın altında sarmaş dolaş olmuşum gibi muamele yapıyorsunuz altı üstü meyve topladımŞimdi kocan kalkıp gitse bu dut agacini incelemeye alsa haklı mı haksız mı adam ? Ahdhsh
Tamam işte canım, biz de onu diyoruz. Kocan bilse ne olurdu yani, herşeyi dedin bunu neden demedin adama?Ne var yani bunda bu kadar, sanki ağacın altında sarmaş dolaş olmuşum gibi muamele yapıyorsunuz altı üstü meyve topladım
Ben bunu yeni yapmıyorum ki işe başlamadan önce de sürekli gözlem halindeyim. Kimseye güvenemiyorum güven problemim varBu kadar normal, flört olmayan birşeyden neden haberi yok eşinin?
Şunu dedikten sonra, harıl harıl don araştırması yapmak biraz tuhaf değil mi?
Ahah, ciddi misin? Adam onca şeyden sonra güvendi sana, sen de bi zahmet donuna kadar bakmayıver.Ben bunu yeni yapmıyorum ki işe başlamadan önce de sürekli gözlem halindeyim. Kimseye güvenemiyorum güven problemim var
Tek olduğumuz için buna kızabilirdi, yanlış anlaşılır diye. Tabi şimdiki aklım olsa gitmezdimTamam işte canım, biz de onu diyoruz. Kocan bilse ne olurdu yani, herşeyi dedin bunu neden demedin adama?
Di mi di mi.Tek olduğumuz için buna kızabilirdi, yanlış anlaşılır diye. Tabi şimdiki aklım olsa gitmezdim
Onun da donunda altı üstü saç vardı :)Ne var yani bunda bu kadar, sanki ağacın altında sarmaş dolaş olmuşum gibi muamele yapıyorsunuz altı üstü meyve topladım
Onca şey dediğin, ne olduysa anlattım. Dut olayı hariç.Ahah, ciddi misin? Adam onca şeyden sonra güvendi sana, sen de bi zahmet donuna kadar bakmayıver.
Senin için saçma olan, dalga geçtiğin konu şu an benim için ok önemli. Bende diyorum zaten saçma diye ama devamlı inceleme halindeyim. Bir erkeğin iç çamaşırında devamlı neden saç çıkar,bu bir evlilikte ne kadar önemliBu konuyu direk konuşamadığınız,
Konuştuğunuzda da muhtemelen tatmin olmayacağınız,
13 yıldır güvenemediğiniz,
Size çamaşır inceleme mesaisi yaptıran,
Burda fellik fellik konu açtıran,
O herif....ten mi acaba 2. çocuk yapsam mı diye bi ihtimali düşündünüz?
Yok yok, benim uyku vaktim gelmiş,
Yanlış gördüm.
Ya da öyle görmek istemiyorum.
Hatta ben şuan toptan bu konuyu inkar ediyorum.
Böyle konu olmaz.
Allahın belası konu seni.
Biz de canız.
Her gün kilot konuşamayız.
Bu kadarını hak etmiyo o pörsük kilotlar.
Bütün konunu anlattırma bana, başım ağrıyor. Dutsuz da normal adamın gayet sorgulayacağı şeylerdi. Sana bu kadar güvenen adamın donundan bi el çek, hayır senin canına yazık.Onca şey dediğin, ne olduysa anlattım. Dut olayı hariç.
Konu bu mu, eşim için açtım konuyu
Yazdığım herşey le dalga geçiliyor zatenPsikolojik yardım almayı düşünür müsün? Sorularının cevabını alır rahatlarsın hatta sorununu çözersin belki de, burda hepimiz aynı şeyi yazacağız hatta bir yerden sonra dalga geçeceğiz, neden kendine bunu yapıyorsun? Neden buna izin veriyorsun?
Eşinizin donunda, kıl tüy arayacağınıza kendi vicdanınızı sorgulayın bence. Orda kesin bişeyler bulursunuz.O etkilenme o zamandı, artık öyle birşey hissetmiyorum. Hatta muhabbet etmeyi kestim. Yüzünü görmemek için
O konuşursa cevap veriyorum o kadar
Saçlarınız döküldüğü için olabilir mi ? Evli bir erkeğin donunda saç çıkması kadar doğal ne olabilir ? Karısı ve kızı var adamın.. saçlar ikinizinkine de benziyor diyorsunuz. Eeeee Makineye çamaşırları ayrı ayrı atmıyorsanız saç çıkması kadar doğal ne olabilir.. Benim saçım eyimin tşörtünden atletinden çıkıyor. Hiç adama nişe bunlar burada demedim. Güven problemini imkönce kendi açınızdan aşın. Çünkü size gözü kapalı güvenen bir kocanız var. Birazıcık ders alın ondan iyi olur..Bir erkeğin iç çamaşırında devamlı neden saç çıkar
Ya seni aldatıyor olsa çamaşırlarını çıkarır çamaşırsız aldatır saçta vücuduna yapışır herhalde yada ben anlamadım yada sen evde heryerde saç tarıyosunYine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.
Evde sürekli iç çamaşırı inceler oldum. Kendi iç çamaşırlarımıda inceliyorum devamlı ama bende bile o kadar çıkmıyordu.
Biliyorum çok saçma gelicek size, saç bu heryerden çıkar vs diceksiniz ama acaba diyorum bunlar bana bir işaret mi. 13 senelik evliyim ama evliliğimi oturtamadım.benim gibi olan var mı diyorum? İnsanlar hiç eşinin çamaşırında saç görmüyor mu, yada incelemediği için mi fark etmiyor. Makineye atarken 10 dk inceleyip öyle yıkıyorum. Direkt atsam fark etmicem aslında ama elimde değil. Sürekli bir endişem var. İkinci çocuğu yapmaya korkuyorum gerçekten.
Bana birşeyler yazın ne olur, çok ihtiyacım var
Dutsuz da sorgulayacağı şey nedir anlayamadımBütün konunu anlattırma bana, başım ağrıyor. Dutsuz da normal adamın gayet sorgulayacağı şeylerdi. Sana bu kadar güvenen adamın donundan bi el çek, hayır senin canına yazık.
Senin için saçma olan, dalga geçtiğin konu şu an benim için ok önemli. Bende diyorum zaten saçma diye ama devamlı inceleme halindeyim. Bir erkeğin iç çamaşırında devamlı neden saç çıkar,bu bir evlilikte ne kadar önemli
Bunları bilmek hakkım
Bunu bilmek hakkım diyorsan adamı al karşına "13 yıldır donlarini takip ediyorum hep bir tuhaflıklar ,hep bir anormallik var sen ne haltlar karıştırıyorsun de."Senin için saçma olan, dalga geçtiğin konu şu an benim için ok önemli. Bende diyorum zaten saçma diye ama devamlı inceleme halindeyim. Bir erkeğin iç çamaşırında devamlı neden saç çıkar,bu bir evlilikte ne kadar önemli
Bunları bilmek hakkım
İş arkadaşın vardı bi tane, kadın, hani abi konusunda uyaran seni, ona sor. :))Dutsuz da sorgulayacağı şey nedir anlayamadım