Bunlar bana eşimin aldattığına dair bir işaret mi

iyikiamaiyiki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
2.294
543
73
Yine eşim, yine benim şüphelerim. Eşimin iç çamaşırında sürekli saç görüyorum. Mesela bu akşam yine gördüm. Geçen gün gördüm. Hem alt hem üst çamaşırında. Benim saçım gibi de kızımın saçı gibide pek anlayamıyorum.

Evde sürekli iç çamaşırı inceler oldum. Kendi iç çamaşırlarımıda inceliyorum devamlı ama bende bile o kadar çıkmıyordu.

Biliyorum çok saçma gelicek size, saç bu heryerden çıkar vs diceksiniz ama acaba diyorum bunlar bana bir işaret mi. 13 senelik evliyim ama evliliğimi oturtamadım.benim gibi olan var mı diyorum? İnsanlar hiç eşinin çamaşırında saç görmüyor mu, yada incelemediği için mi fark etmiyor. Makineye atarken 10 dk inceleyip öyle yıkıyorum. Direkt atsam fark etmicem aslında ama elimde değil. Sürekli bir endişem var. İkinci çocuğu yapmaya korkuyorum gerçekten.

Bana birşeyler yazın ne olur, çok ihtiyacım var

Bu konuyu direk konuşamadığınız,
Konuştuğunuzda da muhtemelen tatmin olmayacağınız,
13 yıldır güvenemediğiniz,
Size çamaşır inceleme mesaisi yaptıran,
Burda fellik fellik konu açtıran,
O herif....ten mi acaba 2. çocuk yapsam mı diye bi ihtimali düşündünüz?
Yok yok, benim uyku vaktim gelmiş,
Yanlış gördüm.
Ya da öyle görmek istemiyorum.
Hatta ben şuan toptan bu konuyu inkar ediyorum.
Böyle konu olmaz.
Allahın belası konu seni.
Biz de canız.
Her gün kilot konuşamayız.
Bu kadarını hak etmiyo o pörsük kilotlar.

Eşimin iç çamaşırında saç aramadigim için sizi anlayamayacağım.

Diger konunuzda saçmaydı bu da saçma.
Mideniz de bulanmiyor zaar.
Valla aklima bu geldi asla bakmam gözüm kapali ayririm çamaşırları makina atmak icin. Oturup pis çamaşır inceliyor. Offff.

Soruya cevaba gelince olabilir hem sizin saçınız gibiymis daha ne, eşimle ayri wcleri kullanıyoruz, yikamak icin girdiğimde benim saçlarımı görüyorum. Illaki adamin üstüne geliyor demek ki. valla sizin akil sağlığınız gidiyor elden demedi demeyin. Kendinize ve çocuğunuza yazik belli ki eşiniz önceden sizi aldatmış ya da meyletmiş.

10dk don incelemek mi 😳 vaktin bolluğuna maşallah keşke o vakte dünyaya daha faydalı bir şey yapabilsen...

Ikinci çocuğu da yapma zaten, bu kadar cins ilişkiye ikinci çocuğu nasıl düşünebiliyorsun? Ay bayılmadan çıkıyorum konudan 🤦‍♀️
Ne yazsanız haklısınız, karşıdan saçma olduğunun bende farkındayım ama elimde değil.
Neden saç çıkıyor bu adamdan diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim

Back
X