Bunlar benim en ok sevdiim filmler ve afişleri

nadideiris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2008
380
5
96
Diğer
Bir filmi eğer çok beğenirsem buraya eklerim aksi halde eklemem!

fragman

Arıların hayatımızda ne kadar önemli olduğunu anlatan güzel bir film.

fragman

Bu filmi kesinlikle izlemelisiniz çok güzel bir bilim kurgu filmi!

]

Fragman

Vücudumuza taktığımız pırlantaların ne şartlar altında önümüze serildiğini anlatan çok mükemmel bir film izlemenizi tavsiye ederrim.Bu filmden sonra pırlanta takmayacaksınız bence!

DRAM

FRAGMAN

KESıNLıKLE HER ANNE VE BABANIN ıZLEMESı GEREKEN BıR FıLM ÇOCUKLAR ARASINDA YAPILAN AYRIMIN ONLARIN GELECEĞıNı NASIL ETKıLEDıĞıNı ANLATAN SÜPER BıR FıLM!

FRAGMAN

Çok güzel bir film romantik komedi.

FRAGMAN
SÜPER FıLMLER!

CıTY OF ANGELS FRAGMAN

LıFE ıS BEAUTıFUL FRAGMAN

KAR VE KAPLAN FRAGMAN

HANCOCK FıLM FRAGMAN

FRAGMAN
BRAVEHEART FRAGMAN
TITANIC FRAGMAN

fragman için buradan.
BUNLAR ÇOK GÜZEL FıLMLER!

DEJAVU FRAGMAN

BUTTERFLY EFFECT FRAGMAN

BURDA OLAN BURDA KALIR FRAGMAN

Brad pitt in oynadığı ''burn after reading'' film ni hiç izlemenizi tavsiye etmem çok kötü bir film ama ''The Curious Caseo Benjamin Button'' filmini kesinlikle izlemelisiniz süper bir film ben bayıldım. Fragmanı için buradan.

''The Notebook'' film yeni değil ama çok sevdiğim ve tavsiye ettiğim filmler arasında süper bir aşk filmi. fragmanı için buradan.

tek kelimeyle süper bir film biz bu filmi eşimle izlerken eşim bile dayanamadı ağladı harika bir aşk filmi.

fragman

KALBıNı DıNLE
süper bir film.
fragman

Türram, Müzikal, Romantik

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kore filmlerine bayılıyorum ve sürekli onların filmlerini izlemeye başladım süper filmler yapıyorlar film güzel olmasa bile konuları çok farklı oluyor ve yüzden ilgi çekiyor!

200 Pounds Beauty

fragman

Bin-jip

fragman

Il Mare

fragman

''Yeopgijeogin geunyeo'' AŞK

fragman

bu da çok güzel bilim kurgu filmi tavsiye ederim

.FRAGMAN

daha şimdi izledim koreliler yine ağlattı beni yaaaaaaaaaaaaaa
bir milyonerin ilk aşkı - Baekmanjangja-ui cheot-sarang

fragman

Selam arkadaşlar,

Konuyu açan arkadaşın listesinde beğenmediğim hiç bir film yok, gayet güzel bir liste :)

Ama ben genede Favorilerimi ayrıca belirtmek istedim,

Lord Of The Rings | Watch Movie Data Base üçlemesi ve tabi yanında yeni sayılabilecek Watch The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) | Watch Movie Data Base

Bence hem iyiliğin kötülüğe karşı olan savaşını, hem aşkı, hem fedakarlığı aslında hemen her insani erdemi içeren çok güzel bir seri.

:)

Gerçekten liste harika :) Ama Orda Karayip korsanları serisi ve Alacakaranlık seriside olmalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…