Bunlar boşanma nedeni mi?

within

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
708
230
323
çok mutsuzum boşanmayı düşünüyorum artık çünkü yaklaşık 4 yıldır cinsel ilişkiimz ayda bir..eşim tam bir obsesif .paylaştığımız hiçbirşey yok denecek kadar az evleneli 7 yıl oldu bir kez sinemaya gitmedik adamın yaşama sevinci yok hayattan zevk almıyor bence tek zevki temizlik yapmak gezmek için babasına gider annesine gider ev gezmesi yani veya alışveriş merkezine gideriz..herşeyi< parasılığa bağlar ama insan yılda bir sinemaya gidebilir değilmi yılda bir güzel bir restorantta yemek yiyebilir değil mi hergün hergün atraksiyon yapmak istemiyorum bende ayda bir bile değişik bir şey yapmak yeter bana..haa ben gitsem arkadaşlarımla yapsam bişi demez karışmaz ama kocamla neden sinemaya yemeğe gidemiyorum bence içinden gelmiyor biraz eli de sıkıevet bunlar boşanma nedenimidir en önemlisi dra gitmeyeceğini söylüyor dr gelsin ben onu tedavi ederim diyor.kendinin çok ama çok normal olduğunu söylüyor ben böyleyim diyor beğenmiyorsam babanın evine git diyor...dövmesi yok aldatması yok bildiğim kadarıyla evine bağlı aşırı derece evet bunlar boşanma nedenimi siz söyleyin..4 yıldır dr diyorum gitmiyor en sonundada kati bir şekilde gitmicem ben gayet iyiyim dedi................

çok afedersiniz ama eşiniz kendi cinsine falan ilgi gösteriyo olabilir mi :44:
ne bileyim 4 yıldır ayda bi kez olması tuhaf geldi bana da kusura bakmayın ama sakın ...

çok afedersiniz ama eşiniz kendi cinsine falan ilgi gösteriyo olabilir mi :44:
ne bileyim 4 yıldır ayda bi kez olması tuhaf geldi bana da kusura bakmayın ama sakın ...

zannetmiyorum.ilk yıllarda fena değildi...öle olsa o zamnlar olmazdı diye düşünüyorum.

eğer tartıya koyunca eksiler artılardan fazlaysa olabilir.ve boşanma nedenleride kişiye göre değişebilir.herkesin tahammül sınırı farklıdır.insanlar mutlu olmak çin birarada eğer mutlu değilseniz bir karra verip o yolda ilerlemek için vakit kaybetmeyin.

anlattiklariniz kesinlikle bir bosanma nedeni psikolojik maddi siddet goruyorsunuz ancak bunun altinda yatn nedenler belli adam bunlari gormezden geliyor
ayricada inar davar isin cokk zorr....

ya biz çok zıtlaştık eşimle kavga ettik sık sık ben sigara kullanıyordum o mu etkiledi dedim nefret ediyor çünkü sigaradan..ama şuan 3 aydır içmiyorum yine ayda bir falan....

ya biz çok zıtlaştık eşimle kavga ettik sık sık ben sigara kullanıyordum o mu etkiledi dedim nefret ediyor çünkü sigaradan..ama şuan 3 aydır içmiyorum yine ayda bir falan....

kesinlikle sigara bir faktor pek iadamin cinsel hayatini renklendirmek icin sen bisey yaptinmi...

çocuğunuz varmı merak ettim
eşinizin içi geçmiş hayattan zevk almayan insanlada ömür geçmez sonuçta hayata bir kere geliyoruz

bence yapmalisin yoksa evliligin cikmaza giriyo
bak demedi deme adami toplamayasin biyerlerden bir ay ne demek yaa...

ya son ilişkimizi ben başlattım her yönden o videolardaki gb olmaya çalıştım baya da şaşırdı ama ötesi yok bir ayı geçti gene tık yok zaten ben odaları ayırdım maalesef

işte aşk mııı alışkanlık mı acı çekermiyim bilmiyorum ama paylaştığımız hiçbişi yok

belkide temizlik taintisi yuzunden senden igreniyo..
bi adam yaninda kimil kimil yatan kadina dayanamaz...

ya hiç konuşmuyoki psikolojik mi diyorum biyolojikmi diyorum benden mi soğudun diyorum çekici değilmiyim diyorum oturum sakince güzelce konuşıyorum ama oda ben böyleyim diyor ama eskiden böyle değildi.. problem var ama kabul etmiyor

ya zaten kabul etse rahatsiz olur
kendi gider
benimde ihtiyacalri var de
sikistirdigin yerde dadan herife biktir onu...

kaç kere dedim benim de ihtiyaçlarım olduğunu daha 27 yaşındayım..ya bana en çok koyan 4 yıldır benim için dra gitmeyişi bu kadar zor mudur yanii insan sevdiği insan için bu kadar yıl gitmezmi artık sevmiyor beni diye düşünüyorum

farkinda deil diyorum iste sisn zor
oyuzden boyle kabullencen yok itiraz ediyorum diyosan bosancaksin...
yada evlilik danismanina gidicenizz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…