Sen bu adamı boşayacaksın başka adamda kim bilir ne kusur çıkacak,adam adamı aratır
benim babamda öyle düzensiz biriydi arka toplamaktan bıkmıştım..eşimle evlendim ben söylemeden yapıyor sağolsun..allah bana acıdı sanırım..Benim eşimde titiz ve düzenli ve temizlik takıntısı çok fazla düzensiz adamada benim tahamülüm olmazdı tamam sıkıntı yaratıyor ama pek takmıyorum anneside öyle beraber ev işlerini hallederiz ayakkabıları çok güzel boyar artıları çok benim babamda sorumsuz düzensizdi babam gibi adamda istemezdim insanın ömrünü azaltır böylesi
benim babamda öyle düzensiz biriydi arka toplamaktan bıkmıştım..eşimle evlendim ben söylemeden yapıyor sağolsun..allah bana acıdı sanırım..
çok mutsuzum boşanmayı düşünüyorum artık çünkü yaklaşık 4 yıldır cinsel ilişkiimz ayda bir..eşim tam bir obsesif .paylaştığımız hiçbirşey yok denecek kadar az evleneli 7 yıl oldu bir kez sinemaya gitmedik adamın yaşama sevinci yok hayattan zevk almıyor bence tek zevki temizlik yapmak gezmek için babasına gider annesine gider ev gezmesi yaniveya alışveriş merkezine gideriz..herşeyi< parasılığa bağlar ama insan yılda bir sinemaya gidebilir değilmi yılda bir güzel bir restorantta yemek yiyebilir değil mi hergün hergün atraksiyon yapmak istemiyorum bende ayda bir bile değişik bir şey yapmak yeter bana..haa ben gitsem arkadaşlarımla yapsam bişi demez karışmaz ama kocamla neden sinemaya yemeğe gidemiyorum bence içinden gelmiyor biraz eli de sıkı evet bunlar boşanma nedenimidir en önemlisi dra gitmeyeceğini söylüyor dr gelsin ben onu tedavi ederim diyor.kendinin çok ama çok normal olduğunu söylüyor ben böyleyim diyor beğenmiyorsam babanın evine git diyor...dövmesi yok aldatması yok bildiğim kadarıyla evine bağlı aşırı derece evet bunlar boşanma nedenimi siz söyleyin..4 yıldır dr diyorum gitmiyor en sonundada kati bir şekilde gitmicem ben gayet iyiyim dedi................
ben ve sen şanslı insanlarız en tahamül edemediğin insan sorumsuz,pis, boş konuşan bunlardan çok etrafta
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim fikirlerinizi payalştığınız için...ewe insan iyi günde kötü günde evleniyor ama ben 7 yıllık evliyim bunun 5 yılı kötü geçti bir insan 5 yılda dra gitmez mi? ewt belki takıntı değil ama çok aşırı titiz ha pisle yaşamayan anlamaz demişsiniz benim babamdan pisi yoktur herhalde buzdolabından ufak ufak karafatmalar bile çıkmıştı ama bu adam da aşırı titiz herşey yaşanabiilir düzeyde olmalı herşeyin fazlası zarar bu benim görüşüm...
gelelim konuya çünkü dün gittiim tekrar oturup güzelce konuşmak istedim adam taaa benim 6 yıl önce çalışıp çıktığım işten bahsediyor kalsam yükselirmişim şimdiye bölege müdürüymüşüm bilmemne tamam benim iyiliğimi istiyor olabilir ama o zamnlar evde oturuyordu çalışmıyorrdu o yüzden bozuldu ve yediremedi bencde ve 6 yıl sonra bile bunu söyledi şok oldum..cinselliğe gelince benden soğumuş beni bilirsin dedi bianda ısınırım bi anda soğurum bi insandan dedi way be dedim bu kadar basitmiymiş birinden soğumak o yüzden istemiyormuş cinsellik öpüşme falan....ben ona dedimki benim bu evden çıktıktan sonraki hayatım çok güzel olcak ama ben yinede uğraşmak kurtarmak istiyorum dedim ama karşılıklı bir şeyler yapmamız lazım dedim özveride bulunmamız lazım ddim benim yapacağım tek şey sabretmek dedi gittiği yere kadar sabretçekmiş ben bi terapiste gidelim diyorum dra gidelim diyorum adam soğumuş benden gitsek nlur o da gidersem hiç sanmıyorum
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim fikirlerinizi payalştığınız için...ewe insan iyi günde kötü günde evleniyor ama ben 7 yıllık evliyim bunun 5 yılı kötü geçti bir insan 5 yılda dra gitmez mi? ewt belki takıntı değil ama çok aşırı titiz ha pisle yaşamayan anlamaz demişsiniz benim babamdan pisi yoktur herhalde buzdolabından ufak ufak karafatmalar bile çıkmıştı ama bu adam da aşırı titiz herşey yaşanabiilir düzeyde olmalı herşeyin fazlası zarar bu benim görüşüm...
gelelim konuya çünkü dün gittiim tekrar oturup güzelce konuşmak istedim adam taaa benim 6 yıl önce çalışıp çıktığım işten bahsediyor kalsam yükselirmişim şimdiye bölege müdürüymüşüm bilmemne tamam benim iyiliğimi istiyor olabilir ama o zamnlar evde oturuyordu çalışmıyorrdu o yüzden bozuldu ve yediremedi bencde ve 6 yıl sonra bile bunu söyledi şok oldum..cinselliğe gelince benden soğumuş beni bilirsin dedi bianda ısınırım bi anda soğurum bi insandan dedi way be dedim bu kadar basitmiymiş birinden soğumak o yüzden istemiyormuş cinsellik öpüşme falan....ben ona dedimki benim bu evden çıktıktan sonraki hayatım çok güzel olcak ama ben yinede uğraşmak kurtarmak istiyorum dedim ama karşılıklı bir şeyler yapmamız lazım dedim özveride bulunmamız lazım ddim benim yapacağım tek şey sabretmek dedi gittiği yere kadar sabretçekmiş ben bi terapiste gidelim diyorum dra gidelim diyorum adam soğumuş benden gitsek nlur o da gidersem hiç sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?