Bunlar boşanma nedeni mi?

Sen bu adamı boşayacaksın başka adamda kim bilir ne kusur çıkacak,adam adamı aratır

bende öyle düşünüyorum..şaka gibi biraz önce bir konu vardı hanımın kocası çok pis miş nefret etmiş kadın artık..bak ona boşan diyebilirm mesela adam hiç düzelmese...

eşinizle olanilişkiniz monotonlaşmış olabilir..yaptırımlar uygulasanız..ör..pazar gğnğ öğleden sonra gezme günü ilan edin..eşinizin hafif bir depresyonu olabilir..insanlar depresyondayken cinselliği fazla düşünmezmiş...

bunlar boşanma nedeni değil
zina olur
dayak olur
kumar olur
şiddetli geçimsizlik olur
aldatma olur
boşanma nedeni bunlardır bence

her erkek biraz dağınıktır ve temizliğe kadınlar kadar önem vermezler
ama seninki güzel işte temiz adam

sorun onun aşırı titiz temiz olması değil
sorun nerde başlar biliyor musun
bu titizlik eşinin hayatını hissedilir derecede sekteye uğratır,
yaşam sevincini kırarsa, bundan dolayı mutsuz olup yorgun düşerse titizlik o zaman hastalıktır

yerinde olsam sevinirdim valla
daha bugün bi konu açıldı burda okumadınmı
bi bayanın eşi o kadar pasaklı imişki ilişkiden sonra bile abdest almaz banyo yapmazmış

yaaaaaaa sorun yapma

Titizlik fazla abartılınca gerçekten sıkıntı veriyor, birarada yaşamak zor geliyor çünkü hep birşeylere müdahale var. Ancak siz bu insanla çıkarken hiç mi bu tavırlarını farketmediniz mesela o zamanda mı sinemaya gitmezdiniz ya da yemeğe bu hareketleri o zamanda yokmuydu hani bir muhakeme yapmadınız mı evlenmeden önce. Yanii o kadar zamanda hiçbir ortak alan oluşturmamış olmak büyük sorun. Hem cinsellikte yok ki bunun da titizliktne kaynaklandığını düşünüyorum yani ilişkiye girerken kendini kirleniyor hissedebiliyordur belki bilemiyorum ve kesinlikle doktora gitmesi lazım. Çocuğunuz var mı bilmiyorum yoksa olunca nasıl olacak peki bu insan? sürekli bebeği yıkamak paklamak isteyecek herhalde. Bu çok eziyet verici birşey gerçekten. Hele düzelmeyi istemek yerine ben böyleyim demesi daha vahim. İnsan bir evlilikte mutsuz olmamalı, ortak paydalar olmalı, beraber karar alınmalı ve iki kişi birbirine göre kendini şekillendirmeli. Kararı verecek olan sizsiniz bu şekilde hayat çekilmez diyorsanız ayrılabilirsiniz ama bir terapi ile eşinizin düzeleceğine inanıyorum.

Benim eşimde titiz ve düzenli ve temizlik takıntısı çok fazla düzensiz adamada benim tahamülüm olmazdı tamam sıkıntı yaratıyor ama pek takmıyorum anneside öyle beraber ev işlerini hallederiz ayakkabıları çok güzel boyar artıları çok benim babamda sorumsuz düzensizdi babam gibi adamda istemezdim insanın ömrünü azaltır böylesi

benim babamda öyle düzensiz biriydi arka toplamaktan bıkmıştım..eşimle evlendim ben söylemeden yapıyor sağolsun..allah bana acıdı sanırım..

benim babamda öyle düzensiz biriydi arka toplamaktan bıkmıştım..eşimle evlendim ben söylemeden yapıyor sağolsun..allah bana acıdı sanırım..

ben ve sen şanslı insanlarız en tahamül edemediğin insan sorumsuz,pis, boş konuşan bunlardan çok etrafta

canım elinden gelen herşeyi yap uzmana git falan.eger sen herseyi yaptın adam hala odunsa ve ekonomik özgürlüğünde varsa ne duruyorsun boşan derim.hayata bir kere geliniyor çekmek zorunda mısın odu gibi hayattan zevk almayan birini? bir insan nasl sinemaya gtmez birşey yapmaz bir kere dahi.sen ayda biri bile kabul edyrsun ne kdr mütevazisin düşünüyrsun onu ama o düşünmüyor.kendini düşünmüyor önce zaten ki snei düşünsün.hayattan kopuk ot gibi yaşanmaz ki.

Belki de ..depresyondadır arkadaşlar yaa..Depresyon belirtileri bunlar...İyi günde kötü günde demedik mi?..Hastalıkta sağlıkta demedik mi?..Bence bu depresyonu halletmeye çalışın;boşanmayı değil..

bana da depresyon gibi geldi...gezmek istemiyor,cinsellik minimum,mutlu değil ama sebebini bilmiyor...işin zor,öncelikle bu sorunu halletmelisiniz bence...bu durumlarda eş dr a gitmeyi kabul etmezse anlatılanlara göre ilaç yazmaz mı doktorlar:26:

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim fikirlerinizi payalştığınız için...ewe insan iyi günde kötü günde evleniyor ama ben 7 yıllık evliyim bunun 5 yılı kötü geçti bir insan 5 yılda dra gitmez mi? ewt belki takıntı değil ama çok aşırı titiz ha pisle yaşamayan anlamaz demişsiniz benim babamdan pisi yoktur herhalde buzdolabından ufak ufak karafatmalar bile çıkmıştı ama bu adam da aşırı titiz herşey yaşanabiilir düzeyde olmalı herşeyin fazlası zarar bu benim görüşüm...
gelelim konuya çünkü dün gittiim tekrar oturup güzelce konuşmak istedim adam taaa benim 6 yıl önce çalışıp çıktığım işten bahsediyor kalsam yükselirmişim şimdiye bölege müdürüymüşüm bilmemne tamam benim iyiliğimi istiyor olabilir ama o zamnlar evde oturuyordu çalışmıyorrdu o yüzden bozuldu ve yediremedi bencde ve 6 yıl sonra bile bunu söyledi şok oldum..cinselliğe gelince benden soğumuş beni bilirsin dedi bianda ısınırım bi anda soğurum bi insandan dedi way be dedim bu kadar basitmiymiş birinden soğumak o yüzden istemiyormuş cinsellik öpüşme falan....ben ona dedimki benim bu evden çıktıktan sonraki hayatım çok güzel olcak ama ben yinede uğraşmak kurtarmak istiyorum dedim ama karşılıklı bir şeyler yapmamız lazım dedim özveride bulunmamız lazım ddim benim yapacağım tek şey sabretmek dedi gittiği yere kadar sabretçekmiş ben bi terapiste gidelim diyorum dra gidelim diyorum adam soğumuş benden gitsek nlur o da gidersem hiç sanmıyorum

İnsan biraz çaba gösterir ya çabanın ç sini göremedim eşinizde 7 yıl olmuş hala sabretmekten bahsediyor sanki 7 aylık evliymiş gibi. İyi düşünün taşının bence 7 yılınız gitmiş bir 7 yıl daha katlanabilir misiniz böyle bir insana?

Son düzenleme:
Butun yasdiklarinizi okudum. Son mesajiniza kadar, ayrilmasin adam depresyona girmis iste tedavi ettirsin diyordum ki son mesajinizla birlikte vazgectim. Ben olsam bu sozler uzerine ayrilirdim. Esinizin hem cinsine ilgisi olabilir veya haberiniz yok baska biriyle aldatiyor olabilir. Sanmiyorum demeyin, bu tarz dikkatli tipler cok iyi planlarlar herseyi ruhunuz duymaz.

yazında kendimi buldum yaşadıklarımızın %85'i aynı ben sabrediyorum ama düzelmiyor 3 yaşındaki oğlum için bi müddet daha sabredicem ..
sana gelince arkadaşım bunları yaşayan bilir sabrının dan dediği yere kadar bekle düzelmesse hayatına bak ..

son mesajını okuduktan sonra eşine söyleyecek söz bulamıyorumne demek senden soğumuş öyleyse neden seninle evli kalıyor kibu sözün üstüne iyi düşün canım bu şekilde evliliğini sürdürebilir misin daha çok gençsin kendine yazık etme

güzel arkadaşım, çok iyi niyetlisin, fedakarsın, çünkü yuvanı korumaya çalışıyorsun. Sen iyi bir kadınsın ama sana dostça bir öneride bulunayım naçizane: bu adamdan sana YAR olmaaaazz. Artık iyi niyetini bir kenara bırak ve kendi çıkarlarını korumak doğrultusunda geleceğini bu adam olmadan planlamaya başla derim. "Bu adam" diyorum, çünkü sana "eş" olmamış. Zamanında sen işinde yükseldiğinde seni çekememiş, yıllar sonra da kalkmış kafana kakıyor. Ne alaka, geçmiş geçmişte kalmalı. Şu an sana ilgisiz davranarak uyguladığı duygusal taciz için özür dileyeceğine, seni geri kazanmaya çalışacağına kalkmış maziden nağmeler çalıyor. Üstelik bir erkek "bir anda soğurum" yada "senden soğudum" diyerek cinsel konuda eşini mağdur ediyorsa kesinlikle bir başkası yada gözüne görünen biri var demektir! Sabredecekmiş! Neyin sabrı allah aşkına! Sen bu adama neler yapıyorsunda katlanmak zorunda kalıyor. Silah zoruyla mı tutuyorsun adamı yoksa! Bu cümle ile bile seni acizmişsin ve seni terketmesin diye ona yalvarıyormuşsun durumuna düşürüyor seni. Benim eşim bu şekilde davranmış olsa kibaraca "Hadi len ordan, cürümün kadar yer yakarsın" derim. Sana resmen duygusal tacizde bulunuyor. Hiç kimse kimseye katlanmak zorunda değildir bu hayatta. Çocuğun da yoksa gelecekte bu adam düzelir belki ümitlerine de kapılmana gerek yok. Aslında kalbinin derinliklerinde sende gerçeğin farkındasın ama kabullenemiyorsun. Kadınlık gurununa yediremiyor olabililrsin. Ben de kadınım. Bu yüzden senin durumunla ilgili gayet iyi empati kurabiliyorum. Boşanma adımını atmak çok zordur biz kadınlar için. Ama elin doğurduğu çocuğu için zamanını ve hayatını boşa harcama derim. Bir kadın bir tek doğurduğu çocuğu için bu kadar özveride bulunmalı bence. Ben çocuğun olmadığı durumundan yola çıkarak bunları yazıyorum. Çocuk varsa da durum değişmez. Bu tarz kişillikler değişmez. Aynı tutumu çocuğuna da gösterir. Seni dövmüyor, fiziksel şiddet göstermiyor olabilir ama Duygusal ve sözlü taciz uyguluyor. Bu şiddetin en büyüğüdür çünkü dayağı adli tıptan aldığın raporla her zaman kanıtlarsın ama duygusal şiddeti değerlendirecek seviyeye henüz gelmedi yasalarımız. Ne yazık ki..! Evliliğe uygun olmayan erkek tipi seninki. İletişimi koparmış seninle. Kendi çapında senden soğuyor, ısınıyor ama senin haberin olmuyor. Sana birazcık değer vermiş olsaydı çoktan bir evlilik danışmanına veya bir doktora giderdi. Değerinin bilincine var artık. Mesafeni koy, bu arada "onsuz" yaşayacağın bir hayat için plan program yap, duyguları ve "elalem ne düşünür" ü bir kenara bırak!

canım ne için soğumuş acaba başka biri olabilir mi ? ben anlamadın bu bahaneler benim babamın bahanelerine benziyor

Allah yardımcın olsun, Yeni adımlar, yeni başlangıçlar her zaman iyidir, Bu adamdan koca olmamış olmazda..

çok kızdım eşinize böyle bir hayat geçmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…