Bunlar boşanma nedeni mi?

ama sevmesede açar davayı zorlayan kimse yok çocuk yok mutsuzum dedim ona bende mutsuzum dedi o zamn nie hala beraberiz dedim bilmem dedi garip ya çok garip bir adam

ama sevmesede açar davayı zorlayan kimse yok çocuk yok mutsuzum dedim ona bende mutsuzum dedi o zamn nie hala beraberiz dedim bilmem dedi garip ya çok garip bir adam

işte erkekler öle tutan yok ki açayım dava boşanayım demiyor ,erkekler kurulu düzeni yemeği çamaşırı bulaşığı temizliği evi halleden birini hele bi de çocuk varsa çocukla da ilgilenen birini kolay kolay boşamaz evi otel gibi kullanır kendi keyfine -eşinin pek keyifli yaşantısı var gibi durmuyor ama -hayatına bakar

o yüzden bu tamamen züğürt tesellisi bana göre

yaaaa o benden çok temizlik yapıo evde:))))))) öyle batıyorki bana anlatamam mutfakta elinde bez cif...elinde çamaşırsuyu üstünden çıkardıklarını sirkeler sürekli terliklerinn altına baka bişi varmı die yerden yapışmışmı mutfakta çorba ısıtırım camı çerçeveyi açar yatak odasının kapısını kapar koku gitmesi diye of daha var da nese sinirlendim yazarken :=

ya dövmesi yok sövmesi yok içkisi kumarı yok evine bağlı die sürdürmelimiyim evliliği ot gb yaşamalımıyım yoksa yeni bir hayata başlamalımıyım işte buna karar veremiyorum

Bir erkeğin temizlik konusunda bu kadar takntılı olması ilginç :44: Muhtemelen içine attığı bir sıkıntısı var, önceden böyle değildi diyorsun. Ne kadar zamandır böyle peki?

Bir erkeğin temizlik konusunda bu kadar takntılı olması ilginç :44: Muhtemelen içine attığı bir sıkıntısı var, önceden böyle değildi diyorsun. Ne kadar zamandır böyle peki?

ya aslında kendini tanıdığmdan beri çok titiz ama ev konusunda biz 7 yıllık evliyiz 5-6 yıldır böle iilk senemizde normaldi beni korkutmak istemedi herlde(((

obsesif olduğunu neden düşündünüzki..sadece titizdir belki..yada fazlamı titiz..sakıncası yoksa yazarsanız daha sağlıklı fikir verebiliriz..

obsesif olduğunu neden düşündünüzki..sadece titizdir belki..yada fazlamı titiz..sakıncası yoksa yazarsanız daha sağlıklı fikir verebiliriz..

örnekler vermiştim ama tekrar vereyim; örneğin pijamasını veya kazağını çıkarır kıllarının yapıştığını sanar sürekli silkeler onları, banyo yaptıktan sonra çıkarken banyo musluğunu siler lekeler kalmasın diye, tewrliklerinin altını kontrol eder, makarna veya patates haşlasam gelir aspiratörü açar(unutmuşsam) camı açar mutfağın kapısını kapar,yediklerini hemen robotlaşmış şekilde kaldırma ihtiyacı duyar gider yıkar durması onu rahatsız eder benden pisi olmaz ondan sonra bence bunlar takıntıdır ama tabiii işin uzmanı daha iyi tanı koyabilir bilmiyorum okuyanlar yorum yapsın takıntımı fazla titizlikmi yada erkek için aşırıdır belki bunlar ben de karar veremiyorum kiii

eşinizin normalin üstünde bir titizliği var ama siz anlatırken bir arkadaşım aklıma geldi.Onun da eşiyle arasına uzun süre mesafe girmişti. En sonunda adam demiş ki,seni kırmak istemiyorum ama ağız kokuna dayanamıyorum. Bu tarz bir sıkıntınız olabilir mi acaba?

ya aslında kendini tanıdığmdan beri çok titiz ama ev konusunda biz 7 yıllık evliyiz 5-6 yıldır böle iilk senemizde normaldi beni korkutmak istemedi herlde(((

Dediğim gibi bence bu durumun altında yatan bir sorun var, ya da annesi de böyle mi? Ondan öyle alıştıysa aynı düzeni devam ettirmeye çalışıyor olabilir. Gerçi öyle bir durumda genellikle tam olur, titiz değil de umursamaz olunur ama :44:

olabilir zaten öncesi için sigara kullanıyordum ve bundan iğrendiğini düşüüyordum hak da veriyoruum şimdi bıraktım temizliğime önem veriyorum ben günde 2 kez fırçalarken o 10 günde bir fırçalar mesela:0 bir koku varmıdır bilmiyorum ben almıyorum kendimden kontrol etmeye çalışıyorum

kusura bakma canım seni kırdıysam ama ilk aklıma gelen bu oldu.Kendi kokumuzu almayız zaten yada bize normal gelen başkasına kötü gelebilir.Sen de onun gibi aşırı titiz ol demiyorum ama yine de senin de normalin biraz üstünde dikkat etmen gerekiyor bence.Sigarayı bırakalı uzun zaman olduysa o koku olmamalı aslında.

yoo kırılmadım bütünnihtimalleri düşünmeliyiz.

Şeker gibi adam kim dört dörtlük aslında yapmak gereken gayet basit 3 ay görüşme adam seni özlesin sizin hayatınız monotonlaşmış sorun bu

canım bana titiz biri gibi geldi babası askermiş bazı askerler öğrenimlerinden dolayı titiz olurlarmış..küçüklüğünde babasınımı örnek aldıki..:44:
benim eşim mutfakta çöp olmasından lavabonun içinde falan nefret ediyor hemen toplar çöpe atar..ertesi sabahta işe giderken çöpü atar 9 senedir hiç çöp atmadım..
sonra dışarı çıkıyorsak evi kontrol eder kapıyı 2 kez kilitler...
insan zamanla birbirinin huyuna suyuna alışıyor...

Sen bu adamı boşayacaksın başka adamda kim bilir ne kusur çıkacak,adam adamı aratır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…