Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

$HH.webp
sULU SİSTEM ZOR OLUYOR AMA BEN ÇOK MEMNUNUM ÇOK GÜZEL TEMİZLİYOR

$Q.webp
banyoda kullanıyorum bunu çok kullanışlı oluyor

$B.webp $D.webp $Ğ.webp $H.webp $N.webp

$O.webp $P.webp $T.webp $Ü.webp bunun pembe rengi :)

$Z.webp

herşeyin çok güzel bir an kendı ceyızıme bakıyorum zannettım hele o özdilek havlular bı alısta netten 17 tane fln almıstım galıba :D hepsı aynı
İyii ve mutlu günlerde kullan canım hepsını saglıklaa

herşeyin çok güzel bir an kendı ceyızıme bakıyorum zannettım hele o özdilek havlular bı alısta netten 17 tane fln almıstım galıba :D hepsı aynı
İyii ve mutlu günlerde kullan canım hepsını saglıklaa

Çok sağol canım sende güle güle kullan.. Sorma yaa bende 21 tane aldım ayak paspası falan içinde daha koymadığım havlularımıda sayarsan yeter herhalde :) ben dantelli falan sevmiyorum.. Kullandın mı peki havlullarını memnun musun kullandıysan ??

Almak istediklerim var daha ama markaları konusunda kararsızım bana bu konuda yardımcı olur musunuz ?????

blender
mikser
çaycı
teflon tencere ve tava
seramik tencere ve tava
Gelin seti alsam mı almasam mi bilmiyorum ????
çaydanlık kullanışı çok önemli o yüzden iyi bir şey olsun istiyorum
tost makinası

şimdilik aklımdakiler bunlar :)

Almak istediklerim var daha ama markaları konusunda kararsızım bana bu konuda yardımcı olur musunuz ?????

blender
mikser
çaycı
teflon tencere ve tava
seramik tencere ve tava
Gelin seti alsam mı almasam mi bilmiyorum ????
çaydanlık kullanışı çok önemli o yüzden iyi bir şey olsun istiyorum
tost makinası

şimdilik aklımdakiler bunlar :)

yarama parmak bastın diyebilirim :26: beklemedeyim :51:

12 mayısda nişanım var buda nişanlığım nasıl sizce ?? kendim sarışın ve renkli gözlüyorum yakışırmı dersiniz bu kadar açık pembe ??

$421959_10150558723197021_203634867020_9214153_876270726_n.webp

$431429_10150558722867021_203634867020_9214147_787640059_n.webp

$429995_10150558722987021_203634867020_9214149_606193844_n.webp

büyük olarak yükleyemedim yaa nasıl oluyor bilmiyorum resmin üzerine tıklayınca büyüyor ama...

herşey çk çk güzel ne cicilerin vr snn öyle :) yeşil tepsine bayıldımm:)yeşil egrçekten insana huzur veriyor. güzel gnlerde kullan cnm :9

yalnız bir tavsiye o krem şanti şeysi hiç kullanışlı değil içine krem şanti doldurulmuyor insanı gıcık ediyor resmen bn yeşinin torbalısını almştm çk kullanışlı sıkması fln temizliğide basit. birde o güralın bardklarınn çay tabaklarının rengi atıyormş soyuluyormuş öyle dediler bnde vazgeçtim :)

herşey çk çk güzel ne cicilerin vr snn öyle :) yeşil tepsine bayıldımm:)yeşil egrçekten insana huzur veriyor. güzel gnlerde kullan cnm :9

yalnız bir tavsiye o krem şanti şeysi hiç kullanışlı değil içine krem şanti doldurulmuyor insanı gıcık ediyor resmen bn yeşinin torbalısını almştm çk kullanışlı sıkması fln temizliğide basit. birde o güralın bardklarınn çay tabaklarının rengi atıyormş soyuluyormuş öyle dediler bnde vazgeçtim :)

Çok teşekkür ediyorum canım.. Evet torbalısıda vardı aldığm yerde ondan da alayım o zaman :) valla canım o bardakları çok beğenerek aldım ama şansıma diyeyim artık :)

zaten bekarken den zevkli seçimler yapmışsın.çeyizin de onun izinden gidiyor görünüyor.
küçük ev aletleri için anneler gününü bekle derim.her sene indirim yapıyorlar.
bu sene de yaparlar herhalde.ay sonuna doğru belli olur.

zaten bekarken den zevkli seçimler yapmışsın.çeyizin de onun izinden gidiyor görünüyor.
küçük ev aletleri için anneler gününü bekle derim.her sene indirim yapıyorlar.
bu sene de yaparlar herhalde.ay sonuna doğru belli olur.

Teşekkürler canım.. Bende öyle düşünüyorum umarım güzel idirimler olurda bzde faydalanırız :))

çeyizlerinde nişanlığında çok güzel canım inşaAllah hep mutlu olursun

çeyizlerinde nişanlığında çok güzel canım inşaAllah hep mutlu olursun

çok teşekkür ediyorum canım amin inşalllah.. nişanlığım aslında aklımda olan model değildi ama o kadar çok seçenek var ki bak bak yoruluyor insan daha da kararsızlaşıyor.. aman bu olsun artık diyerek aldım inşallah güzel olur :)

$karacayemektakimix5_k.webp

$25102_k.webp

kızlar kütahya ile karaca arasında bir fark yok gibi geldi bana.. kütahya 828 tl karaca 1082 tl çeyizevi sitesinde bu modeli istiyorum ama sizce hangisi
karaca mı kütahya mı ??

Back
X